• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TOFI
    TOFI --- ---
    Cyberpunk 2077 překonal jeden z rekordů Zaklínače 3 - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96386961/cyberpunk-2077-prekonal-jeden-z-rekordu-zaklinace-3/
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    MELDA: Mne sa zdalo, ze ovela viac toho co spominas som zazival pocas 1.52, ci ktory to bol pred tou 1.6. Ale zasa tu 1.6 som nehral tak dlho ako ten patch pred tym, ale mal som len jednu mrtvolu potopenu pod chodnik, nic game-breaking. V tom1.52 sa mi stavalo relativne casto, ze auta chodili cez predmety alebo pod chodnikom. Pripadne, ze som odstavil auto na prazdnom chodniku a postupne doloadovalo ludi a ostatne auta a zrazu zistujem ze som zrazil chodcov :) Inak dlho mi to loaduje na tej PS4Pro, vidno, ze sa chcu zbavit starsich konzol. PS5 mam objednanu od jula, som zvedavy, ci mi pride skor konzola, alebo vyjde to DLC :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MELDA: já vím, že jsem se tam jedou zasekl asi na hodinu, protože mi nešel sebrat přdemnět, jehož sebrání byl úkol pro splnění toho gigu.... slaďouši, jsem myslel, že se poseru...
    MELDA
    MELDA --- ---
    A teda jeste upresneim, ze ja jsem uz hru prosel asi do dvou tretin, ted ji jedu znovu a sem na zacatku... a proste mise s opakuji, tekze nepredpokladam, ze kdyz jednou misi projedu v pohode, ze kdyz ji jedu znovu, tak nejde dokoncit, protoze to a to nefuguje atd... divny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAHINO: PS5 - jako asiproste jen strizlivim z toho prvopocatecniho wow efektu... ale proste nejak me prijde, ze me vic aut zase jezdi skrze predmety, ze osobam v dialozich zustavaji predmety v rukou i kdyz uz me je predtim davno predali nebo je odlozili a tak. Jako nevim. Prijde me, ze toho je ted vic nez kdykoliv predtim.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    MELDA: A na com hras? Ja dohravam na PS4 Pro, vcera som dal prvy koniec a ta 1.6 mi dojde vcelku bez bugov (subjektivne). Pustil som si to, ako som kupil novu telku, ze vyskusam a dostalo sa mi to zasa pod kozu, idem to asi splatinovat.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A ja to nedohral ani jednou a jedu to podruhe a neco me rika, ze jeste nenastala ta spravna doba to dohrat uplne... Po posledni aktualizacime to prislo vic zabagovany nez za celou dobu co sem mel moznost to hrat, takze ja uz vazne nevim.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HNIZDO: Já dohráno sice mám, ale jak vyjde DLC, dám si to ještě jednou.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    HNIZDO: Já zrovna dohráno nemám. Čekám na Godota, ehm, slíbený obsah.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ROBIN_SNNS: tak hlavne cyberpunk ma dost lidi dohranej. pristi killer gamesu ted nejak nevidim.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ROBIN_SNNS: Přiznám se že se v HW pro PC neorientuju. Sám netěžím a na PC nehraju. Jen kolegové z práce řešili, že budou všichni prodávat karty, protože ETH končí těžbu a elektrika drahá. Hrál jsem CP2077 na PS5.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    BUCKOWSKI: Nové modely podporující out-of-order execution (RT overdrive) a DLSS 3.0 (kdy si "AI" vymýšlí další snímky)? Tohle je HW věc, kterou starší 3000cová generace neumí a střední třída nepůjde na trh, dokud nvidia nevyprázdní zásoby starých čipů.
    Pochybuji tedy, že těžaři budou prodávat nejnovější čerstvě vypuštěnou kartu.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    ROBIN_SNNS: Alza by k tomu mohla nabízet hypotéku :-D ceny jsou nesmysl měl jsem to štěstí a kupoval 2070S asi za 13tisic. A doufám ze dlouho vystačí. Stejně pokud se budou dělat multiplatformní hry tak ty musí fungovat na konzolích což jsou výkonově jinde než 4090. Nevidím na obzoru only PC hru která by mě donutila koupit nějakou novou kartu z rady 40xx. Leda bych ty karty využíval na render nebo těžbu ?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ROBIN_SNNS: koupíš od nějakých těžařů
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    SEKI1: A už jsi viděl ty ceny karet k tomu? Jako vypláznout 900-1600 USD za grafiku, to si raději domů koupím VR set i s konzolí.
    P_T
    P_T --- ---
    VIRIK: Dobře, není to oficiálně oznámeno, ale je to celkem jasný...

CDPR Hints At Cyberpunk 2077 Sequel
    https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077-sequel-phantom-liberty-expansions/
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    EXCLUSIVE First Look! Cyberpunk 2077 with NVIDIA DLSS 3 & Ray Tracing: Overdrive
    https://www.youtube.com/watch?v=spq0jSWRCqI
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JVMLOK: Cool!
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam