• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: Nechali udelat profi Anime ze sveta hry.

Jinak doporucuji nepsat na internetu, ze kazde cp je dobre. Neznamena to co tim zde myslime :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Jaky “ten serial” ?? Nak nevim o cem je rec??
    No, ssmotnej pribeh je holt tskova klasika, scenar dost repetetivni a predvidatelnej a cely to je o tom, ze vsichni delaj pravej opak toho, co se po nich chce. At v praci, nebo doma.

Ale par hezkych momentu se najde a kazdy cp dobry :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    MELDA: ja vydrzel prdni dva dily zatim
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jsem zkouknul ten serial, za mne dobry, tak akorat krvavy, tak akorat urvany a ujeceny. Potesilo mne, ze to vylozene zapracovali do pro mne znameho prostredi ze hry.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Z testování Cyberpunku se vyklubal ještě větší podvod » Vortex
    https://www.vortex.cz/z-testovani-cyberpunku-se-vyklubal-jeste-vetsi-podvod/
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    DEEFHA: Se prestehovali do russka, ne? "Everything is going accordiang to the plan..."
    :-D
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Slibem nezarmoutíš :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    DEEFHA: :-)

Takovych slibu sem uz slysel a cetl...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MELDA: V první řadě připomíná CD Projekt závazek vydat do konce roku 2022 vylepšenou verzi Zaklínače 3 pro konzole Xbox Series a PlayStation 5.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Cimz teda je receno asi vsechno.... W3 na PS5 jen tak nevyjde...a nejake dalsi DLC na CP2077 taky ne.... bada bum ts :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: A novyho zaklinace :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    aha, tak to byla pravda, CR RED fakt oznámil CP dvojku a na Unrealu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LAHINO: Gratulki! Tu platinu bys měl dostat už jen za to, žes to dohrál na PS4, byť Pro :-)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Sa pochvalim, vcera som splatinoval Cyberpunk. Normalne mi bude ten svet chybat, po navrate som sa do tej hry znova zalubil. Ale boli tam aj bugy co ma srali, v Santo Domingo mi neuzavrelo NCPD gig, takze load stareho save a opatovne cistenie celej lokacie. Loadovat som musel aj kvoli Okamurovi a jeho koncu, ale robit questy, ktore som dokoncil minuly tyzden boli vcelku nuda :) A strasne casto mi to padalo do modrej obrazovky od 1.6 patchu (hram na PS4 Pro).
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nepoustel jsem si to, ale jako zbezne info mne tohle celkem potesilo.

JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Tak zaciname. Po Edge Runners už je zvědavá i žena...
    TOFI
    TOFI --- ---
    @CyberpunkGame
    Over 20 million cyberpunks have been roaming the streets of Night City – partying with Jackie and getting to know Johnny, driving around with Panam and diving with Judy, hanging out with River and listening to Kerry’s songs.
    Thank you and we hope to see you all in the Afterlife!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: Nízká spotřeba jak EU vysavač?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam