• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Prosim vas...muzete tady prestat spoilovat. Do tedka tu byl klid. A verte, ze tu jsou mezi vami taci, kteri si hru jeste nedohrali.

Spoilery, debilni rady ze hry a podobne prosim oznacujte a skryvejte. Diky za pochopeni.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOWKING: Tak jsem to ještě nerozehrál. Čekám na září a DLC s kterým to sfouknu komplet.
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    Já teprve teď uvažuju že koupím PS5 a pořádne si to užiju..na PS4 sem odehrál asi 20hodin..
    ALESH
    ALESH --- ---
    HOWKING: ja ne. Tak dik no.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Tak to jsi dobrej. Zasloužíš si achievement :⁠-⁠)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Stane! Teď jsem to do FYXu kuli tobě vybsal i v HTML entitách!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Já to chápu a omlouvám se, trochu jsem se rozvášnil :⁠-⁠)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Jo sorry, tohle samozřejmě vím, ale na mobilu to psát nehodlám :⁠-⁠)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Tagama: <div class=spoiler > OBSAH SPOILERU </div>
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Možná. Ale víš co - na těch koncích zase tolik nezáleží :⁠-⁠) Jestli teda chcete, tak si to po sobě smažu. Jak se dělá spoiler na mobilu (fyx), to nevím.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Dokážeš "všichni" definovat? A myslíš, že to mají dohrané i několikrát, aby znali všechny konce které jmenujete?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Aha, sorry. Já měl za to, že to tady mají už všichni dávno dohraný :⁠-⁠O
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: mě ten hidden ending bavil, hlavně teda to, že jsi sám (sama) v Mikoshi a je jen jeden pokus, žádný save
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kurva tagujte ty spoilery!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PENTAFEKTEK: Hmmm... Tak teď jsem se v tom trochu ztratil a musel jsem si to najít. Je to tak, že na konci hidden endingu (když přežiješ) můžeš dostat buďto Temperance ending (ten s kytarou) nebo Sun (převzetí Afterlife). Tož tak.
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    heelee ale já hidden ending nedal a kytaru s autobusem sem měl taky.. to je jako stejný?

Panam je píča, při prvnim průchodu jsem jí měl celkem rád, ale při druhym už mě akorát celou dobu srala :D ale souhlas že ending odjet s nomádama je asi nejlepší možnej
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Ale gorilí pazoury mám rád, je s nima zábava :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    FIONOR: Hele, pro Panam cokoliv :-) Nicméně ten hidden ending je vlastně už jen Johnny, a to mi vůči V teda nepřišlo fér. Takže za mě je pořadí jasný - Aldecaldos nej, pak teprve s kytarou do busu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Attacking Arasaka With Aldecaldos And Keeping V - Easily the most optimistic ending.

A přesně tak to vidím. Prostě jsem z tohohle konce měl nejlepší pocit.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    The Best Endings in Cyberpunk 2077
    https://gamerant.com/cyberpunk-2077-best-endings/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam