• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Jezismarjaaaaaa, nic takovyho nechci :-DDD
    Ve hre je bug, kterej zpusobuje, ze ti obcas loot ikony ve svete kolem tebe zmizi, a nekdy i jine ikony veci ve svete kolem tebe.
    A ja se ptal, jestli nekdo nevite o modu kterej ten bug uspesne opravuje.
    BAT: cywe když chceš módy měnící ikonky u lootu, hledal bych slovo loot. Hned ten první byl prima, ale alternativ je dost...

https://www.nexusmods.com/games/cyberpunk2077/search?keyword=Loot
    BAT
    BAT --- ---
    GASI: To proto aby byl svet v rovnovaze, protoze zatimco vsichni ostatni si stezovali na bugy u Stalkera, ja mel celou hru snad uplne bug free :-D
    GASI
    GASI --- ---
    BAT: Mám pocit, že hraješ úplně jinou hru, než já :-D Pravda, mám v ní jen něco přes 300 hodin, ale většina bugů se mi úspěšně vyhýbá.
    BAT
    BAT --- ---
    Jinak uz jsem pochopil jak funguje to scanovani barev na auta.
    Tak krkolomny, zbytecny, a zaroven neuveritelne omezeny system pro barveni aut se jentak nevidi.
    Mi zacina pripadat, ze v CDPR si dali za ukol vyhrat nejakou zlatou malinu nebo co, za nejpitomnejsi herni design.
    Ta hra je prehlidka nepochopitelne stupidnich napadu a nedodelku, ze by z toho spadla brada i devum z Bethesdy :-D
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Tak jsem stravil 4 hodiny prolezanim Nexusmods a na ten loot jsem nic nenasel.
    A to jsem dle tve rady i prosel nejen prvni 3, ale prvnich 5 stran modu razenych podle downloadu a endorsmentu (celkem 800 modu), a nic.
    Tak jestli si aspon vagne pamatujes jak se ten mod ma jmenovat, tak to prosim napis :)
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: No potes... to znamena projit seznam az 480 modu (3 stranky serazene podle Downloadu a 3 stranky podle Endorsmentu) - jdu na to, ale fakt bys nevedel jak se nektery z tech modu co hledam jmenujou?
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Podle savu mam odehrano 57 hodin a pri loadu vzdycky slysim jen to zpravu o Arasaka lodi jmenem Velryba.
    To se asi meni podle progresu ve story, protoze z toho jsem zatim neodehral nic :-D
    BAT: zprávy se mění na základě tvého progresu ve hře.
    BAT: hele na loot tam je. Doporučuju ti si módy seřadit podle popularity, všechno co chceš je na prvních třech stránkách :)
    BAT
    BAT --- ---
    Jo a k tem QoL modum... Neco co odstranuje to radio (nebo tv) kdyz loadujete save?
    Protoze ja nevim kolikrat jeste dokazu vydrzet poslouchat Ruth Dzeng vypravet o tom jak si Arasaka zakotvila s nejakou lodi, nez u me propukne cyberpsychoza v realu :)
    BAT
    BAT --- ---
    Prosim o doporuceni bugfixu, a pripadne i QoL, nebo "must have" modu.

Aktualne me trapi nejvic mizeni HUD elementu (hlavne ikonek lootu a interakce, ale i HP/Stamina baru).
    (a nez nekdo zacnete kazat na tema "zlo jmenem mody", tenhle problem zacal bez modu v 100% vanilla hre 2.31+PL)
    To proste hrajete a najednou nahodou vylootujete bednu ktera nemela ikonu lootu - a vam dojde, ze jste uz dlouho zadnej loot nevideli a za posledni buh vi jakou dobu nepochybne minuli hromady veci (vc. konzoli k hackovani, apod.).
    Save/Load to vetsinou vyresi (asi jen jednou jsem musel i restartovat hru), ale v combatu savenout nemuzete a zrovna tam chybejici HP/stamina bar taky nejvic boli (jako kdyby to ostatni nestacilo).
    Zkousel jsem HUD Fixes - fix disappearing HUD element and quest dialogs a MOZNA to trochu pomohlo u HP/Stamina baru, ale mizeni ikon lootu to nespravilo.
    Ze zoufalosti jsem pak zkusil jeste A Moment of Contemplation - Cinematic Stillness HUD, ale dle ocekavani to vubec nepomohlo.
    LEFTY:
    nevede to ke stejnému závěru.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    hele, a má Phantom Liberty nějaké (signifikantně) odlišné endingy? Nebo to, ať vyberu co vyberu, vede ke stjenému závěru (ve stylu kinoautomatu :-))?
    Na rozdíl od hlavního příběhu se to nedá snadno dohrát znovu.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AVATAR: Hlavně příběhově má smysl to začít dřív.
    LEFTY: já jen doporučím si co nejdřív otevřít a odehrát DLC. Ono na vyšším levelu to už není taková výzva. Kolem lvl 20 je to ideal :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEFTY: Tak to je dobrý, no a teď se můžeš klidně věnovat tomu že si projedeš všechny možné side-questy a velmi pozvolně si pak dáš sem tam nějaký hlavní quest. Vždycky to samozřejmě vypadá jak je všechno hrozně urgentní a tak, ale naštěstí to v té hře všechno může počkat než se k něčemu vyloženě rozhodneš. Na to jak je to všechno urgentní a V asi umře a tak, jestli se nějak nerozhodne...no, už tu postavu takhle hraju poměrně dlouho... :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NEVILL: dik, přesně tam teď jsem ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEFTY: Tak abys měl aspoň trochu nějaký postup, řekněme potom co kamarád od V umře...teď doufám že moc nespojluju, tak to říkám takhle beze jména...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LEFTY: asi kdykoli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam