Pouziavate nekdo philips hue a mate treba uz vetsi mnozstvi zarovek?
Resim situaci, kdy vsude pouzivam white ambiance zarovky, tedy ty ktere umi menit odstin bile tepla-studena.
Na vsech mistech v dome, napric vsema zarovkama, pouzivam 2 mody - tepla bila a studena bila, ktere chci aby na vsech zarovkach byly uplne stejne.
Moje predstava je, ze si nekde v appce vytvorim 2 "styly", nebo jak to mu rikat - tepla bila a studena bila, tem si nastavim parametry tak jak mi to vyvhovuje a nasledne tyhle styly uz jen aplikuji na zarovky. V Hue appce se tomu asi rika "sceny".
Muj problem spociva v tom, ze mi nevyhovuji ty prednastavene sceny (energize/read/nightlight atd...) a chci si vytvorit svoje sceny. No a ty vytvorene sceny jsou specificke pouze pro tu mistnost nebo zonu, kde je vytvorim.
Mam 6 mistnosti a 3 zony, takze musim postupne na 9 mistech identicky vytvorit 2 sceny (tepla bila a studena bila, takze dohromady 18 scen, fml), ktere ani plne identicky vytvorit nejdou, protoze vsude musim tak nejak zhruba umistit ten posuvnik barvy na stejne misto, coz se nikdy nepovede upne 1:1.
Delam to spatne a existuje zpusob jak to vyresit nejak normalne? Nebo hue opravdu nema pokryty UC, ze si chci vytvorit jeden styl ktery chci aplikovat na vsechny zarovky, nehlede na mistnost v dome?