• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    DNNA
    DNNA --- ---
    DYNK: brzdy fungujou super. a dobra je i ta vychytavka proti pretoceni riditek.. mame ho rok.
    DYNK
    DYNK --- ---
    DNNA: Ja ho jeste v ruce nemel. Vybiral jsem to po netu a krome vahy se mi dost libi ty barevne rozliseny brzdy (jak paka, tak spalky). Jsem zvedavej jakej to bude mit uspech. Rad bych ji uz tahal s sebou na vyjizdky a od tohohle kola si slibuju, ze by mohla i neco ujet po vlastni ose.
    DNNA
    DNNA --- ---
    DYNK: hlavne je to fakt lehke kolo. nase mala odmitla vsechny kola v klasickem obchode protoze to byly tezke krapy..
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    No ted se snazim trosku zorientovat v 16" a dosel jsem tomu ze u me Woom vede, duvod je ale dostupnost.
    Nejradeji bych Islabike cnoc 16, uplne nejlepsi mi pripada koupit ho jetej na ebay.uk problem je ze pokud nejsi rezident v UK tak aukce jsou omezeny pouze na UK adresu...
    A zrovna denska jsem narazil na
    http://www.wiggle.co.uk/vitus-16-kids-bike/ todle mi prijde jako slusna volba, ale vaha je uz na hrane:)
    DYNK
    DYNK --- ---
    Ja vcera objednal prvni slapaci kolo pro ctyrletou, tak jsem zvedavej. Doted jezdila na odrazedle, ale uz je ji to maly. Na Woom jsem cetl vesmes kladny recenze a podle MTBS.CZ je spolecne s Early Rider nejlehci v tehle velikosti (16", 5.7kg). A hlavne je fialovy :D

BASTOCH
    BASTOCH --- ---
    trochu dobrý ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam