PEPAZZ: asi pevnak, no. u sebe to mam jasny, ale s detma nemam zadnou zkusenost - premyslim, zda na tech cca 15kg, co mala ma, je odpruzena vidla treba?
PEPAZZ: to me hodne presvedcilo, uplne ji na tom vidim
PEPAZZ: diky. proc myslis, ze slusnej bazar nesezenu? jako ze ta kola nejsou vhodne dotunena (viz napr. zmineny kratsi predstavec)?
ja jsem tomu zatim venovala tak 10min vsehovsudy, ale prijde mne, ze bazary pretekaji detskyma kolama po 1 sezone. mozna se pletu, ale prislo mne, ze na tom asi neni moc co zkazit? nebo je? spis mne nevyhovuje, ze bajky, co se novy prodavaji okolo desitky, najdu na bazarech treba okolo osmicky. vnimam to tak, ze nevim, kolikrat a jak s tim bylo kde trisknuty, a kdyby to bylo za polovic, tak to neresim, ale pokud mam usetrit dvojku, tak za to mne kolo z (anonymni) druhe ruky nestoji.
PEPAZZ: hezky. dopatrala jsem spravne, ze bez par gramu ma 8kg?
co si myslis o Early Rider? ER Belter ma 5.6kg, rikam si, ze u tech malickych decek mozna kazdy kilo dolu dobry? krom vahy me zaujal ten bezudrzbovy remen misto retezu, ale nemam o tom nastudovano nic, tak nevim, zda jen nejsem namotana na reklamu.
cena ale nemozna. ja se na to furt divam z pohledu toho, nakolik to kolo bude vyuzity. casu mam tak malo, ze sama se v posl. dobe dostanu maximalne 2x do tydne, a aby se projelo dite, ukrojim si ze svyho, a za to bajk za takovou dardu urcite nestoji. zas ale penize pro me v tomto smeru nehraji uplne zasadni roli, jenze musela bych to kupovat s tim, ze decko bude hrcet z kopce denne (nadseni pro to stoprocentne bude, ale ten cas...).
v neposledni rade, bude to jeji prvni poradnej bajk. chci, aby si ho zamilovala. vsecky kola, co mne od utlyho detstvi prosly rukama, se mne navzdy vryly do pameti, to prvni "poradny" kolo zejmena. mam pocit, ze jsem vyjela na kole uz z matky:) chci to samy pro ni.