• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: O kilo?
    DYNK
    DYNK --- ---
    BATY: Jo, v nějaké recenzi jsem četl, že tam meziročně narostla váha.
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: Asi si to špatně vážil, Superior Team 20 z minileho roku máme doma a i s computerem, zvonečekem a světýlkama má lehce pod 8kg.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Dneska přišlo a hned jsem to musel sestavit. Zatím se zdá, že jsem z něj nejvíc nadšenej já, dceru aktuálně víc baví krást mladší sestře motorku :D

Jinak teda ve finálním výběru zůstal ještě Superior Team 20 a kdyby seděla katalogová váha, tak ho máme doma i přes mírně těžší nejlehčí převod. Bohužel reálná váha s pedalama byla rovných 9 kg. Woom jsem vážil teď doma a výsledek je 7.9 kg. Přišlo seřízený, jen jsem nasadil řídítka, pedály a přední kolo.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Je fakt ze soused to koupil primo u typka ve vrchlabi nedostal to v krabici.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KRUPAN: tohle nevim hele , tipuju ze ramy outsorsujou a vozej z asie, ale jistej si tim nejsem
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    vyrabej to vubec v cr, nebo to je dalsi ryze ceska znacka, ktera ma vyrobu v cine?
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    PEPAZZ: kdyby to bylo jedno, tak primhourim oko, ale obe? a nereklamoval jsem to proto, ze to byl darek a chtel jsem, aby holky jezdily co nejdrive, proto jsem to dal radsi do servisu...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KRUPAN: fakt jo... hustý
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    my koupili pred dvouma rokama 2× beany pro dvojcata - vetsi, s prominutim mrdku, jsem nevidel. kola prisly ve stavu, ze jsem hned musel menit vsechny pneumatiky, brzdy zkriveny, musely se rovnat. ted kdyz vyjedeme, tak porad sebou musim mit naradi, neustale vse dotahovat.... beany uz nechci ani videt, tesim se az jim koupime vetsi a tyhle dve sracky hodim nekde ze skaly, to se neda ani darovat za odvoz...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Jinak soused koupil dceri cervenocerny beany 26 a musim rict ze to kolo je super. Krasnej ram pohodlný sedlo, vidle chodi paradne i pod malou vahou, dobry pneu, pekna geo. Jen ty brzdový páky jsou ohromný snad na tri čtyři prsty. Celkove fakt super.
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: Máme. Dokáže, neboj.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Máte někdo dvacítku s hydraulickýma brzdama? Trošku se bojím jestli to pěti/šestiletý dítě dokáže ovládat dostatečně jemně. Doteď jezdila jen véčka.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PEPAZZ: pro děcko dobrý, měnil bych galjskh az se tahle dojezdu. Trošku urban ale na par vejletu do lesa porizovat drapaky ?
    CHAOYANG TIRES - Hippo Skin
    http://www.chaoyangtire.com/index.php/tech/info_details/20/32
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    REFLEX: jen teda pocitej s tim ze pokud byste jeli mimo asfalt tak potrebujes min dopredu jinou gumu
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    REFLEX: jo ja myslim ze v ramci mozností dobra volba
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Chceme 6lete dceri koupit kolo, procital jsem to tady a hodne lidi ma ty Superior, takze tam asi clovek neslapne vedle?

Vcera tu byly znami a jejich dcera tu mela https://www.amulet.cz/amulet-tomcat-20-ruzovy-p5237/?cid=307 - je hodne lehounky

Vic jak 10 se mi nechce davat

Poprosim nekdo poradit? :]
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    IVUS_KA: pochybuju ze by za to byl nekdo ochotnej dat vic jak 500 spis ani to ne .. ale na zniceni to muze bejt prdel :)
    NKI
    NKI --- ---
    PEPAZZ: Super, díky za info.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    NKI: utahuje se na trubku od vidle ale na ram hlavovou trubku ze zkusenosti dosedá pac dnesky ty hlavove trubky jsou dlouhe a predstavce se moc nepodkladají ... ja to resil tak ze jsem tu cast kam to seda olepil vrstvama pasky, pripadne tam obmotat dusi at to dosedne do mekkyho ... tohle bych rek ze je jediny slaby misto tohohle produktu
    NKI
    NKI --- ---
    PEPAZZ: Ahoj mohl bych se zeptat jak je ta sedačka weeride přidělaná na hlavové trubce? Shánim nějakou sedačku, která půjde přidělat na karbonového fulla a nezničí rám. Tohle mě zaujalo. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam