• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    DYNK
    DYNK --- ---
    INSOMNIA: Díky! Tak mi to na ty prodejně zvážili ještě docela optimisticky:)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DYNK: 9,15kg
    DYNK
    DYNK --- ---
    INSOMNIA: hlavně nám to prosím zvaž;)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PEPAZZ: Ja pockam az to uvidim v provozu a pripadne koupim jiny.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    INSOMNIA: jj ja je menil hned u objednavky na jine resp ty co jsou na 2019 modelu
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BATY: Docela jsem to resil a nakonec jsem dosel k zaveru, zety kola vazi vsechny +/- stejne. Rozdil je jen v plastich, ktery zrovna na tom Superioru jsou 750g/ks. Staci teda pripadne vymenit plaste a jses hned treba o vic nez pul kila dole.
    BATY
    BATY --- ---
    INSOMNIA: A kolik teda váží? :D
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Vzal jsem nakonec Superior Team 20 2020. Pomer cena/vykon mi prijde bezkonkurencni.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    grip shifty dobrý dite si zvykne. Moje petiletá se s tím už naučila docela obstojně. Kazdopadne vymena za packy je otazka 200kc. Takze můžeš v klidu zkusit obojí.
    Jinak kolo vybírat spis podle toho co je skladem , to je ted obecne problém.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Zrovna jsem objevil toto vlakno, tak se sem premistim a treba mi pomuzete :) resim nakup 20" pro syna, ktery ma ted ER 16"

Rozhoduju se mezi Woom, Frog, ER, Beany, Rascal a Superior ... vse by melo byt okolo 8kg. Mate nejake konkretni zkusenosti a (ne)doporuceni?

Zaroven se chci zeptat na gripshift. Filtroval jsem tady a zkusenosti jsou ruzne, takze je lepsi jit do toho nebo ne pro dite, ktery ma 5 let a v zivote prehazovacku nevidelo :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    BATY: za kolik byl?
    BATY
    BATY --- ---
    dobrá cena...

Superior Team 20,2019. - Semily - Bazoš.cz
    https://deti.bazos.cz/inzerat/124564099/superior-team-202019.php
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Nezbavujete se teď v dohledné době někdo lehkého kola 14" (případně 16"). Sháním pro tříletého syna. Sehnat Woom nebo Kubikes přes klasické bazary je téměř nemožné, všechno obratem mizí...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    LEF: výměna pacek za gripshift je otázka dvou stovek takze podle toho bych se neřídil a klidne koupil kolo s gripshifftem nasledne objedna páčky
    NKI
    NKI --- ---
    LEF: Já jsem teďka kupoval pro malou Orbea mx 24. Ale nová je cenově asi mimo leda bazar. Pak ještě sup fly 24 má taky páčky, měl jsem ho v hledáčku. Malá měla právě taky problém s gripshiftem, moc nechápu proč to na ty kola dávají.
    LEF
    LEF --- ---
    BATY: LEF: pardon, preklep 24"
    BATY
    BATY --- ---
    LEF: Kola 12" jsou velikosti odrážedla a ty jsou singlespeed.
    LEF
    LEF --- ---
    ahoj. shanim pro synka kolo (12"), zvlastni pozadavek: razeni packama (gripy moc nase deti nedavaj a pritom jsou na vsech kolech co jsem zatim na bazarech nasel, packy asi jen 2). predstava o cene kolem 5k. bazary uvedene v zahlavi jsem prosel a bohuzel nic. diky
    DYNK
    DYNK --- ---
    DOKKTOR: jo, ja mam zase az moc peclivou dceru, ktera by nejradsi pokladala kolo jen na rucnik, aby se mu nic nestalo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam