• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    POZITRON: mas to v poste...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AQUARIUS: a to je kolik? :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Mel bych na prodej cervenej Woom 2 rocnik cca 2020, po trech detech, ve slusnem stavu, staci dofouknout gumy a nastavit sedlo... Pro Nyx muzu urcite vymyslet zajimavou cenu, osobni odber v Pardubicich, pripadne sem tam mivam cestu do Prahy, MB, mene casto do Liberce, Beskyd a Plzne.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMPI: bez ztraty kdyz koupis bazarove a pak prodas, to pak jo.
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    POZITRON: přidaná hodnota předražených kol je, že pokud to dobře bazarově koupíš, tak to pak prodáš prakticky bez ztráty.
    Za cca 2-3 týdny se budu zbavovat Rascala 16 btw.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Mate nekdo ted v soucasne dobe nastudovana lehka detska kola pro cerstve trileteho kluka? Myslim, ze uz by to zvladl.

Starsi kluci zacinali na kolech z decathlonu, ale tentokrat bych rada sahla po lehkem, precijen mu ted byly 3 roky a nechci ho odradit.

Budu kolo kupovat urcite bazarove, ale po cem mam sahnout. Zatim koukam na woom go 2 a rascal ve vel. 14, ale treba existuje nejaky hidden gem za pulku. :) Starsi ted jezdej na superior fly a amulet tomcat, coz jsou skvela lehka kola vahove srovnatelna s koly o tretinu drazsimi, ale tipy na ne clovek moc nenechazi. Z pro me neznameho duvodu furt dokola lide tlaci ta predrazena, ktera imho neprinasi zadnou pridanou hodnotu.

Predem diky za tipy.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nechcete nekdo Early Rider 16 nez to hodim nekam na bazos? Nechal bych za 6k.
    NYA
    NYA --- ---
    CHROSTISTKO: čau, můj syn má Beany, vel 26. Je mu 9 let a ma cca 140 cm
    Dost oceňuju, jak je lehoučký
    WYMA
    WYMA --- ---
    CHROSTISTKO: presmyk je nesmysl, uz ho nemaj skoro ani kola pro dospely. prehazka je jasna.
    me v pomeru cena/vykon vychazi nejlip beany.
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    ZBYNEK: To tak nějak tuším, taky to vidím na 24 pro dceru.
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    STETKINS: Ty MX vypadaj doost dobře, dík za evangelizaci.
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    CHROSTISTKO: Já jsem dětem nakoupil Orbea kola - nejdřív MX team disc (16, 20 a 24") a pak Laufey - kola nebyli drahý a jsou vybavený "dospělýma" komponentama. Nejstarší syn bohužel už ve 12 začal atakovat 180cm, tak jsem mu musel pořídit velký kolo a to je za jiný ceny...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CHROSTISTKO: Velikost je hlavně podle výšky, syn 9 / cca 140 cm jezdí na 24"
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    Presmykac je blbost
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    VOJTAM: Mně se to výrobně úplně nelíbí Nebyl jsem schopnej na to sehnat vlastně skoro nic. Ale třeba je to tak u všech.
    A co mi kdo navrhne dalšího?
    A jakou velikost potřebujeme?
    Předem dík
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    ZBYNEK: No když dítě vznese přání, nemá smysl se ptát po významu. Ale reálně tu máme kopce všude.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    CHROSTISTKO: Ahoj,
    loni dcera (tehdy 8letá) dostala k Vanocům taky kolo od Spec (myslim, že 20") jenom s přehazovačkou vzadu a je spokojená a vyjela zatim vše.
    Navic stejně jezdí většinou na 1,2,3 (ale ona taky moc neumí řadit).
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CHROSTISTKO: To záleží na tom kde, jak a kolik tho najezdí. Po rovince přehazovačka potřeba tolik není, v kopci se pozná.
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    Ahoj, jsem tu novej, forum jsem zběžně pročetl, ale bude nejlepší, když se zeptám: Potřebuju koupit kolo dceři, v únoru ji bude 9 let. Jezdí po asfaltu a šotolině, žádný offroad a sjezdy a podobný šílenosti. Doposud jezdila na ocelovém stroji z Číny od Specialized, který jsem sice zrepásnul, ale nemá to přehazovačku a stejně ji to je už malý. Její přání je kolo s přehazovačkou. Otázka je, jestli takhle malý dítě potřebuje i přesmykač a třeba dvoutác.
    Poraďte mi něco, prosím.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Nejlepší dětské celoodpružené kolo za rozumnou cenu Polygon Siskiu D24 Stojí půlku co jiné značky
    https://www.youtube.com/watch?v=Yj2Mo9Bsg1Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam