• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    Alt right vstoupilo na svetovou politickou scenu s obrovskou razanci. Obtizne definovatelne hnuti na hranici absurdity, politiky, tvurci tvorby svych vlastnich jazyku a forem humoru se spleta s rasismem, xenofobii a predstavuje destruktivni koktejl noveho typu. Co je fenomen alt right? Jak se vyviji? A co s nim?
    rozbalit záhlaví
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: to ta vazne bavi taketo seresove vykaly zdielat?
    alebo chces akoze niekoho nahnevat?
    po 3. minute sa to uz naozaj neda, jak tam vysypal tie priblble nalepky na "oponentov"
    ale tak bolo to jasne uz z tej uslintanej cmaranice v prvej sekunde
    tak uzi si to a hadam aj dostudujes tie kecy, ked tam nie su vzorce
    daj radsej nejaky xaos magixks vyplach o tom ze crowley mal vlasy a nefetoval
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    The Alt-Right Playbook: Introduction
    http://www.youtube.com/watch?v=4xGawJIseNY
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    TUHO: ja by som povedal, ze je len prirodzene ked jedna ideologicka skupina uchvacuje moc a skodi slobode slova, zavadza cenzuru, newspeak a stve ludi do vojny pod vykonstruovanou zamienkou, ze sa ostatni, ktori nie su uplni zombies, postavia proti tomu
    podla Honibrka asi by sme vsetci mali drzat hubu a krok a nechat sa odviest do gulagu
    a este sa ohana holokauzou
    pekne trapne imho
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    TUHO: jo, profesor Honibrk z fasounskyho NYT neco mumla
    TUHO
    TUHO --- ---
    The wider discourse around cultural Marxism today resembles nothing so much as a version of the Judeobolshevik myth updated for a new age. In the years after the Russian Revolution, fantasists took advantage of the fact that many of its instigators were Jewish to suggest that people could save time by equating Judaism and communism — and kill off both with one blow. As the historian Paul Hanebrink recounts in an unnerving new study, according to the Judeobolshevik myth, the instigators of communism were the Jews as a whole, not some tiny band of thinkers, conniving as a people to bring communist irreligion and revolution worldwide.

The results of such beliefs weren’t pretty. According to Professor Hanebrink, many aspects of the Judeobolshevik fantasy survived the Holocaust it helped bring about, just with the role of the Jews implied more euphemistically or replaced by new adversaries. As in Judeobolshevism, cultural Marxism homogenizes vast groups of shadowy enemies and assigns them a secret design to upend society. As in Judeobolshevism, those supposedly under threat are invited to identify themselves with “the Christian West” and surge in self-defense before it is too late.

https://www.nytimes.com/...html?fbclid=IwAR36L8ySVaOUf7jCSH65ybkk-notr05PJTFjH2y8Bg68A1icrkxfG63m2KQ
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    STARSIGN: děkuji ;)
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: co tu vymyslas ty, puso
    este raz pre natvrdlych: ja nie som praviciar ani laviciar, neuznavam toto murarske delenie
    ano, mal 14 rokov, ale vobec to ten hajzel ostaty nelutuje a este povedal k tomu take to mudro nackov v Norimbergu, ze keby to nerobil on, tak to robi niekto iny
    nepovedal teda uz ci by to bol dalsi Zid, ale asi ak by nebol Zid poruke, tak aj Madar by asi mohol arizovat jeho krvnu skupinu
    George Soros tried to BAN this video!
    https://www.youtube.com/watch?v=lQlgCXJB5Rk
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    STARSIGN: pleteš si hvězdy s jejich odrazem na hladině. arizovat šlo cokoliv maďarsku až po říjnu 1944 a převratu šípových křížů, páč viceadmirál němcům v tomhle moc nenadbíhal. v té době bylo arcilumpovi esperantistovi 14 let a nebyl právně způsobilý k žádnému úkonu, ani za daného režimu, natož k nějaké arizaci. co dělal jeho fingovaný kmotr není podstatné, mladý jiřík mohl tak akorát stát a přihlížet. takže co vymyslíš teď, milý pravý alternativní pravičáku? nějakou pěknou post hoc hypotézu? už se těším.
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    este k tym murarom, od historika
    nic kratsie som nenasiel, samozrejme ma aj 2h prednasku a nejake pdf
    Webster Tarpley on Freemasonry in World War I
    https://www.youtube.com/watch?v=8FQeZkbOADY

dam sem aj to pdf, pre pripad, ze sem nahodou zabludi nejaky dospely
    https://larouchepub.com/...2n13-19950324/eirv22n13-19950324_017-king_edward_vii_evil_demiurge_of.pdf
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: to je ale sranda, ze
    zhovadit poeziu a velice sa tvarit ze je to original
    a dristat, dristat a dristat
    ked seresko arizoval, tak arizacia bola asi tiez dobra nie?
    by ma zaujimalo kolko je naozaj dospelych ludi na tomto serveri a preco su ticho a nechaju za seba mudrovat deti
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: to co je za otazka? bol arizator, to je hlavne
    asi to nebolo v 15. storoci ze
    a tie dristy o hodnej mafii si setri az budes na kandidatke, tam sa ti to bude naramne hodit
    vsetci ta budu volit
    ved aj pirati boli dobri ze, hlavne ti moslimski a hlavne k europanom
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    XCHAOS: pozor, to vyjmenovaná slova jsou na -ű! nedělejme v tom panu kolegovi zmatek. a před rokem 1944 byl soros (palindromatické jméno je základním poznávacím znakem deep-state iluminátů, další třeba clinton nebo obama) jarovizátor, arizátorem se stal až potom.

STARSIGN: jsem ve třetí generaci moravizovaný německý buržoust, který tu straší už dost dlouho, aby uměl dobře rusky i slovensky. a taky esperantsky. a sanskrtsky. a trošku česky. a neni som žiaden vandal, som toho fielda iba prebásnil, pretože poézia sa musí vyvíjať a nesmie ustrnúť vo svojej zmätenej dobe.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STARSIGN: byl arizátor před rokem 1944?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OMNIHASH: tak národní cítění esperantistů musí být poidezřelé... když se od malička neučil maďarská vyjmenovaná slova s ü, nebo co to Maďaři vlastně mají, co rozechvívá struny balalajek jejich národního cítění...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    STARSIGN: ale mafie likviduje přebytečné novináře ze jejich fake news. ergo mafie musí být svým způsobem hodná. taky mají rádi bouchačky a tak... nemůžou to bejt úplně zlí hoši. možná nějaká alt-mafie, kdyby se našla...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XCHAOS: ne, soros je čistě evropskej dodatek, bo Killary tady tolik netáhla
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: takze ty si vlastne Slovak? co teda bezne hovori a pise po cesky? co nerozumeli ti za riekou Moravou, ked si si objednaval ladovy caj?
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    a btw, spravne je to takto, ty moj antialt-antiright vandal versov:
    Těžký život ježka

Na úpatí Sněžky
    Potkal jsem tři ježky
    Všichni tři šli pěšky
    Život je holt těžký
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    GAARQ: ty si fakt sasek
    ja na rozdiel od teba som poeziu publikoval nielen na Slovensku, ale aj v Cechach
    dokonca v Prahe sa to, co som cital, pozdavalo aj tomuto panovi, nech je mu zem lahka
    samozrejme poznam aj prazsku scenu do istej miery

GAARQ
    GAARQ --- ---
    STARSIGN: odporúčam si nájsť dajaké nekorektné, ale pravdivé alt-right info o tom, čo je to poézia, lebo potom možno prestaneš tárať somariny a sprostoty o tom, či jež môže alebo nemôže byť v básni dáma. a keby už si mal na jazyku, že som autorom poklesnutej liberálne-sionisticko-fašistickej poézie, pridaj si k tomu meno bohdan vojtěch šumavanský, môj milý vzdelanec ;)
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    XCHAOS: co to placas?
    co je vtipne na tom, ze su murari kamosi s mafiou a ze su sucastou deep state?
    mam robotu a nie cas na nejakych studentikov nedostudovanych
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam