• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    TUHO
    TUHO --- ---
    OLGA73: Aspon se shodnem na tom, ze mame stejnej polickej kompas .]]
    OLGA73
    OLGA73 --- ---
    E2E4: jestli takový kompas k něčemu je, když zrovna ty a Tuho, kteří se z dost velké části neshodnou,máte podobné výsledky
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    E2E4: ja myslim ze existuje:)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: furt mi přijde že je to spíš zavádějícíma otázkáma..

že to jsou 2 dimenze mi nevadí, prostě to tak beru že se to týká jen tech 2 dimenzí, i to je uzitecna informace.

nebo se možná s časem změnila definice levice a pravice - dřív kolektivismus vs individualismus, dnes potraty vs gayové, a autoritářství v oblasti prosazování PC je považováno za liberální, protože dává práva lgbtxyz..

a k tomu navíc nová dimenze alt=kokoti kteří snadno věří nesmyslům..

existuje ostatně nějaký alt left ?
    TUHO
    TUHO --- ---
    E2E4: No vidis, se tady hadame jak pominuty a pritom jsme stejna politicka skupina! .)) Jak rikam, je to dost redukcionisticky.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: heh tak prej ze se my dva moc nelisime akorat ja jsem o chlup vetsi autoritar, haha :)

ale v tomhle pripade mi zas prijde ze ty otazky jsou dost navodne / emocionalni.

TUHO
    TUHO --- ---
    DANCHEZ: Nj, tak levej libertarian zdravy praveho libertariana .]]]

TUHO
    TUHO --- ---
    Omlouvam se, ale pravda ma RO na tri dny :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    muzete mi to nekdo přeložit do nějakýho jazyka pro bělochy?
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    ADAMIRA: hele, ty si skor degenerovany sved nie?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    hele, zvídavé cobolske kvitko projizdelo okolo a zastavilo se na navstevu :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tenhle je lepsi a neni tak americky zamereny, a prijde mi mnohem lip vypovidajici nez dvemi vetami shrnuto ze lidi by se meli mit radi, a maji narok na dustojnost
    The Political Compass
    https://www.politicalcompass.org/test

muj vysledek
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    dementny je cely tuho, ked si mysli, ze prravdu zmaze a zablokuje a bude sirit klamstva
    ako vo fore o klimatickych srackach
    ubohe slnieckarske lajno
    aj tak bude zimsie, lebo slnecna aktivita klesa
    potom co budes robit, ty debilko??
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: ten test je ale fakt dementni, drtiva vetsina otazek jsou US issues..pojdme si vsichni udelat nejakej ceskej / evropskej.. (ale jinak myslim ze to odpovida skutecnosti, taky se vidim na techdle osach spis neutralne nez nejak extremne nekde)

You are a center-left moderate social libertarian.
    Left: 2.06, Libertarian: 1.24
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: to kazdopadne, bere to jen 2 dimenze a s tim se musi pocitat, ale horsi je ze i ten obsah tech 2 dimenzi je irelevantni.. "mate radi school shootings? ne -> jste fucking komunista!!" :)
    TUHO
    TUHO --- ---
    E2E4: a podle zbrani, potratu... test byl dost zamerenej na us publikum ocividne. rikam, ze je to splostujici a prilis redukcionistick :)

jinak:
    Political Spectrum Quiz - Your Political Label
    https://www.gotoquiz.com/politics/political-spectrum-quiz.html
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: heh asi vyhodnocuji jestli jsi autoritar podle toho jakej mas vztah ke genderu a ne podle toho jak hodne chces svoje nazory vnucovat ostatnim. :)

ale kdyz mi reknes kterej to byl web tak si to udelam taky :)
    TUHO
    TUHO --- ---
    E2E4: tak, ze ses to ty - na prvni strance, kterou jsem vygooglil: left social libertarian (left 6.66 - pobavilo, libertarian 4.42)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    E2E4: ano, to tím asi chtěl přesně říct... :/

Nebo možná to, že to má v roce 2019 nulovou relevanci a je to dobrý tak možná do nějakejch aplikací na facebooku.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: haha copak vyšlo ti že jsi levicovy autoritář? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam