• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    Alt right vstoupilo na svetovou politickou scenu s obrovskou razanci. Obtizne definovatelne hnuti na hranici absurdity, politiky, tvurci tvorby svych vlastnich jazyku a forem humoru se spleta s rasismem, xenofobii a predstavuje destruktivni koktejl noveho typu. Co je fenomen alt right? Jak se vyviji? A co s nim?
    rozbalit záhlaví
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ADAMIRA, KEMAL: Jo tak. A pamatujete si to auditko Donald Trump 2016, kam furt tydle mrdky dávaly vítězoslavné zprávy na téma "někdo kdo se (možná) hlásí k Antifa dostal přes držku"?
    No tak to od nich snad ani nemůžete čekat nic newsworthy :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HWLLFFRDD: jo jasne, chapu, hned dalsi na řadě je auditko námořní doprava, tam muze poslat obrazek kusu ledu, příspěvek do diskuze na tema potopení titaniku, logicky, chapem? :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DAREANGEL: takze mi nechces nebo neumis odpovedet?
    DAREANGEL
    DAREANGEL --- ---
    TUHO: Jasňačka, celou dobu's věděl :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    TUHO: NPCcka jsou levicaci:) (nevim teda na co reagujes jelikoz me ma havluvprd v ignoru)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HONDZIK: JJ neexistuje něco českého? kde by byly třeba otázky na znásilnění transsexuálem na klinice apod ..
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DAREANGEL: a muzes mi to vysvetlit: DAREANGEL:

ja to nechapu. dekuju
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TUHO: Jo vona je ta demence s NPC teď oboustranná, jo?
    CROME
    CROME --- ---
    HWLLFFRDD: samozrejme :)
    TUHO
    TUHO --- ---
    HWLLFFRDD: Hehe, ja vim. Jenom jsem cekal, jestli to NPC dokaze formulovat vlastni vetu :))
    DAREANGEL
    DAREANGEL --- ---
    DANCHEZ: Se neobtěžuj, v tomhle audítku netuší, vo-co-go.
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    Já myslím, že většině Čechů tyhle kompasy vyjdou tak nějak podobně, protože, co se týče drog, potratů, homosexuálů a podbných sociálních otázek má převážná část alespoň mladých lidí v rámci společnosti dost liberální názory. Vstřícnost/nevstřícnost k "cizím kulturám", kde se to liší a je větší tendence k "autoritářství" to zase až tak moc nevychýlí. A na ose pravice-levice se to bude většinou pohybovat blízko středu, protože, ať se lidi sebedefinují, jak chtějí, tak reálně se v praktickém pohledu na ekonomické otázky zase až tak propastně povětšinou neliší;)
    TUHO
    TUHO --- ---
    OLGA73: Aspon se shodnem na tom, ze mame stejnej polickej kompas .]]
    OLGA73
    OLGA73 --- ---
    E2E4: jestli takový kompas k něčemu je, když zrovna ty a Tuho, kteří se z dost velké části neshodnou,máte podobné výsledky
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    E2E4: ja myslim ze existuje:)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: furt mi přijde že je to spíš zavádějícíma otázkáma..

že to jsou 2 dimenze mi nevadí, prostě to tak beru že se to týká jen tech 2 dimenzí, i to je uzitecna informace.

nebo se možná s časem změnila definice levice a pravice - dřív kolektivismus vs individualismus, dnes potraty vs gayové, a autoritářství v oblasti prosazování PC je považováno za liberální, protože dává práva lgbtxyz..

a k tomu navíc nová dimenze alt=kokoti kteří snadno věří nesmyslům..

existuje ostatně nějaký alt left ?
    TUHO
    TUHO --- ---
    E2E4: No vidis, se tady hadame jak pominuty a pritom jsme stejna politicka skupina! .)) Jak rikam, je to dost redukcionisticky.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TUHO: heh tak prej ze se my dva moc nelisime akorat ja jsem o chlup vetsi autoritar, haha :)

ale v tomhle pripade mi zas prijde ze ty otazky jsou dost navodne / emocionalni.

TUHO
    TUHO --- ---
    DANCHEZ: Nj, tak levej libertarian zdravy praveho libertariana .]]]

TUHO
    TUHO --- ---
    Omlouvam se, ale pravda ma RO na tri dny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam