Jsem to dokoukal a jako bylo to zvlastni. Peterson mi prisel hrozne nervozni, az submisivni, vzhlizejici k Zizekovi jako k otcovsky figure a vzdycky se rozjel, az kdyz se zacal sam poslouchat .) Asi chapu, ze byl zaskocenej tim velkym publikem. Zizek oproti tomu se vsim svym nechutnym smrkanim, neurotickyma tikama a upocenym trickem to mel zcela na haku a dost nepokryte si svoji otcovskou roli uzival, nalejval Petersona, kdyz ho pritlacil ke zdi (otazky na neomarxisty, kde bylo zrejmy, ze Peterson bud nevi, ktera bije nebo se boji jit s kuzi na trh), tak mu hned zase v diskuzi pripravil mistecko, aby mohl dustojne plachnout.
Jako ackoliv to bylo obsahove docela nuda, Zizek si jel svoje klasicky anekdoty a Peterson zas vypadal jak v prvnim semestru uvodu do socialnich ved, kde s prekvapenim cetl Marxe a zjistuje, ze je ot uplne neco jinyho, nez si myslel. Ale jinak mi to vlastne prislo docela zajimavy. Plus me celkem rozesmal Zizek po neustalym prekracovani casovyho limitu s uvodem: "I'll try (to answer you) if you are stupid enough to believe me to be brief" .))