• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IDLEGPS hry
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Kdyby náhodou. V Jurassic World Alive jsem udělal alliance NYXcz. Abych se zbavil requestu cizích hráčů...
    To bohužel nezafungovalo. :)) Tak je tu aspoň ta alliance..
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    Proste se mi zasekne pri spousteni jak se toci to kolo. Zrejme by to vyresil reinstal, ale na to potrebuju wifi, mam malo dat, a nemam na to moral ani.. A jak rikam, mam spoustu casu;-)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    R6ANDREW: jak ti přestal fungovat?
    IDLE
    IDLE --- ---
    GREGI: Mravenci jsou vcelku fajn, i když pokud člověk nemá v místě soupeře, tak je to jenom udržování stavu a pomalý růst = časem trošku nuda. Není to nijak překombinované, což mi vcelku vyhovuje.

    https://plus.google.com/102704800470478468686/posts/S73vW5JagVC
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    Me Ingress prestal fungovat a od te doby mam spoustu volneho casu, takze se venuju dulezitym vecem, jako je treba oprava stodoly. Je to paradni, ikdyz mi obcas vylety s founem, powerbankou a kockou, co mi cupita po poli za zady, chybi:-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: No jestli se bude hodit držet v hlavě vlastnosti spousty předmětů, tak to bych asi nedala. Stejně jako jsem byla zahlcená u pokémonů nebo dinosaurů.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: ma to takovej specialni, pekne udelanej inventar na ingredience ke kouzlum, a podle vseho muzes kouzlo bud jen kouzlit, nebo ho posilovat kombinacema ingredienci

    Covens: Witch School - The Inventory
    https://www.youtube.com/watch?v=IsodSUJUXPo
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Jaký systém věcí?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: ja dnesni denni questy jsou - navstiv Salem, seber dva diamanty v Brazilii, a oziv mrtvou carodejku v Turecku :-) Ale nevim, prijde mi to hrozne komplexni ten system veci, tohle lidi nebudou hrat...
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Jestli je to hratelné z křesla, tak jsem to měla vědět tenhle týden, když jsem byla doma s rýmičkou... teď už zase hodlám vylézt ven.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: jo, dokonce tam je worldwide chat, kde lidi vykrikujou jeste je nekdo ressne, a je tam extra ikona na oznaceni jejich lokace (nicmene je treba tam rucne doletet, mapa se da z lokalne krasne plynule odzoomovat na celou zemekouli). Dokonce to ma lokalizovany potvory, ted jsem chytil Babu Yagu a na karte ma extra znacku "slavic"!
    Ale neni to jako uplne chodici hra asi no... Resp. zatim nevidim motivaci se zvednout. :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: A to je pěkné.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Fakt to tu je. Carodejnice muze prejit z fyzicke do spiritualni formy, a letat - nicmene tutorial rika, ze cim dal jsi od fyzickeho tela, tim jsou tvoje schopnosti slabsi. Kazdopadne super napad, uvidime jak to bude fungovat.
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Nejlepší řešení s počtem hráčů v malé hře, které jsem zatím viděla, bylo ve hře The Land. Herní plocha je jen asi 50x50 km a jako dlaždice se opakuje pořád dokola, takže se všichni hráči světa setkávají na přiměřeně velkém prostoru. A kdyby jich časem přibylo, tak se plocha zvětší a může to fungovat podobně dál.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IDLE: to "fly anywhere in the world" v traileru, pokud je to mysleno doslovne, by vlastne mohl byt legalni lek na problem her s malym poctem hracu, zvlaste kdyz tam je jeste i ingame chat... :-) Zkusim, diky.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Kdyby chtěl někdo zkusit něco nového: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raincrow.covens
    Já jsem to zatím ještě nezkoušela.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    IDLE: pokémon go, je takové fotbalové hřiště.
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Jo, Maguss mi taky úplně neplní to, co od podobné hry chci, totiž hlavně motivaci vylézt ven (a tam ideálně nedělat nic složitého na klikání, abych nemusela pořád čumět do telefonu). Bohužel to pak nakonec dopadne tak, že mi nejlíp sednou jednoduché sbírací hry, které se ale zase brzy omrzí kvůli tomu jednoduchému principu.

    Z takových se dlouhodobě držím Badge(r)s, ale to je hra dělaná spíš na občasné hraní, a zvlášť když nemám poblíž žádné soupeře (což je, jak říkáš, hlavní problém těch menších her), má to smysl zapínat jen občas, takže si to průběžně prokládám jinými hrami, které si většinou spíš chvilku testuju a pak zase odložím.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bez nejakeho uz existujiciho fandomu v zadech to proste je tezky ulovit velkou masu hracu na AR hru - a bez velke masy hracu pak treba i promysleny herni mechaniky proste nefungujou, protoze vetsina lidi je ve svem okoli osamocena. V podstate libovolnej na kolene udelanej klon PoGO, co jsem kdy zkusil, byl technicky nesrovnatelne lepsi, ale nebylo jim to nic platny...

    Me se treba ze vseho nejvic vzdycky libil Maguss. Jedina AR hra co ma realne skill based PvP, developeri aktivne komunikujou s fanouskama, je videt, ze nad UI nekdo fakt premysli a chyby opravujou relativne promptne (masivni kontrast zvlaste ve srovnani s Pokemonama), taky je to jedina hra, za kterou jsem realne zaplatil, v kickstarter kampani. Ale - nehraju ji. Prijde mi, ze ten koncept se proste miji s tim co (ja osobne, ale prijde mi ze vetsina lidi) hledam v casovem okne vyhrazenem pro geolokacni hru, ktera me vytahne ven.
    IDLE
    IDLE --- ---
    OSIP: Nojo, asi se s tím člověk musí smířit, že je to první hra z téhle kategorie, která prorazila do obecného povědomí. Ale když se budou všichni odkazovat na tu jednu, tak je to v podstatě takové dost omezující... ty hry mají mnohem širší potenciál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam