• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IDLEGPS hry
    Už to dávno není jen Ingress a Pokémon Go, vyrojila se spousta dalších mobilních her, ke kterým je potřeba zapnout GPS a vyrazit do terénu. Pojďme o nich diskutovat na jednom místě.
    rozbalit záhlaví
    IDLE
    IDLE --- ---
    EVILMIND: Něco z toho bude možná schválně, aby jim lidi nezahltili server moc požadavky. Aspoň u Ingressu to tak myslím bylo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zkusil jsem novou NBA hru od Nianticu
    o prachy si to prvne reklo uz po 15 minutach
    a po hodine uz jsem mel tak plny zuby toho, ze jsem to odinstaloval, to bude urcite masivni uspech :-)
    resp. ta samotna basketbalova cast nebyla tak hrozna, ale nehral jsem nikdy na androidu jinou hru tak nemam srovnani co je standard

    ja ale proste nechapu co je tak tezkyho pro Niantic k pochopeni na tom, ze hrace vubec nezajima debilni animace kdy kamera na neco najizdi/zoomuje atd, ktere postupne nasrali do Ingressu i PoGO, a ktere nejdou skipnout, tj. kdyz kliknu na objekt (gym nebo zde hriste) tak chci, aby se to OTEVRELO HNED, ne az kamera dokrouzi... neni to cool ani poprve, natoz pak posty
    HANZWAYNE
    HANZWAYNE --- ---
    IDLE: Ok dik :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    HANZWAYNE: To jsem chvilku hrála, před lety. Ale třeba se tu někdo najde.
    HANZWAYNE
    HANZWAYNE --- ---
    Ahoj :) Hraje tady nekdo Munzee??
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    MAJKA: Přesně jak píše EVILMIND. Vydrželo mi to teda pár týdnů, ale to spíš jenom proto, že jsem tomu chtěl dát za každou cenu ještě další a další poslední šanci. Pak už jsem to nezapnul a asi před půl rokem definitivně odinstaloval.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAJKA: mam pocit Witcher obecne umrel hned druhej den, kdyz se provalilo jak moc ja p2w, ne? :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MAJKA: No, je to tak, bohužel. Tyhle hry se spoustou časovačů a snahou, aby člověk aplikaci otvíral pokud možno co nejčastěji, jsou časem k vzteku, a všechny vlastně na jedno brdo.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    jasný, díky. Achjo , mi přijdou že ten princip má takovej potenciál a vždycky jim to selže na zoufalý herní mechanice. :/
    IDLE
    IDLE --- ---
    Ještě pořád to hraju, ale už mě trochu přestává bavit, jak mě to nutí se tomu furt věnovat.
    IDLE
    IDLE --- ---
    MAJKA: A později se odemknou ještě "labs", což je alternativní způsob, jak upgradovat planetu (normální postup je časem dost drahý a zdlouhavý). Je to taková vzájemná výpomoc, dáváš jiným hráčům energii na navýšení jejich planety (a dostaneš za to nějaké peníze) a ostatní zase navyšují tvou.
    IDLE
    IDLE --- ---
    MAJKA: Pak tam přibudou ty kooperativní složky, ale to až od určitého počtu planet. Nejdřív "epics", to jsou kosmické lety, do kterých se vždycky přihlásí několik hráčů a v průběhu se skládají na potřebný materiál (peníze, jídlo, suroviny z konkrétních planet, a mezi tím ještě vždycky energii na další úsek letu). Obvykle to trvá několik dní a na konci dostane každý peníze v poměru, v jakém přispívali.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MIHAI: Co ten wicher? Jaky je?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    IDLE: Tak to zkousim a .. no zatim tam nevidim jinou pointu nez ze mam hafo planetek a u vsech akorat pravidelne mackam "nakrmit". Unika mi neco? Prijde mi to sice roztomily, ale taky dost nuda :(
    IDLE
    IDLE --- ---
    V poslední době hraju Walkr: http://walkrgame.com/en/

    Člověk má raketku, s kterou si lítá vesmírem a objevuje planety. Tam pak krmí mimozemšťany a dostává od nich zdroje. Je to taková ta klasická časovaná produkce (za natěžené zdroje/peníze je člověk může upgradovat nebo jít objevovat další), za nachozené kroky se to dá urychlit. Pak jsou tam i nějaké kooperativní úlohy, kde se lidi skládají na větší množství zdrojů.

    Není to vlastně vůbec GPS hra, na poloze nezáleží, jen to počítá ty kroky a zbytek se dá hrát z křesla. Ale to mi momentálně docela vyhovuje.

    Nevýhody: kroky to počítá samo (neumí si to je vzít z Google Fit nebo něčeho takového) a tím pádem to trochu žere baterku. Taky si tam člověk nemůže nastavit vlastní nick, vezme si to automaticky jméno uvedené v účtu, se kterým si to člověk propojí.
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    The Witcher: Monster Slayer. Mám nainstalováno a asi by to mohlo být dobré. Hrajete tu ještě někdo? 3009 2100 1510
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    OSIP: a zkoušeli jste? Je to dobrý? Potřebuju motivovat chodit, tak zas hledam :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    OSIP: Já měla původní verzi už stejně dohranou, takže si to teďka dávám vesele znovu.
    OSIP
    OSIP --- ---
    OSIP: akorat to teda zacina od znova, aktualizaci prijdete o nasbirane predmety..
    OSIP
    OSIP --- ---
    Dobra zprava pro ty, kdo si oblibili nenarocnou sbiraci hru The Forage. Nedavno vyslo nekolik neverejnych beta verzi, hra je doplnena o nove veci, staci se prihlasit na testovani: https://play.google.com/apps/testing/com.arvere.theforage

    https://twitter.com/arverestudio
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Neřešil někdo po poslední aktualizaci PoGo nefunkční Adventure sync s Google Fit? Zatím mi žádný návod nepomohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam