• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAKUBMOKRISRing of Elysium
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    dik mrknu ted hrajes nedame duo ? :d
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    MILUCH2: clipnul sem ti jednu vec, ktery vysvetluje to cekani na shot, proste dokud necejtis, ze je to jistej shot, tak to mrdej (se sniperama hlavne), akorat se propalis, kdyz to nedas. ja byl odhodlanej, i kdyz sem dostal od nekoho dalsiho kulku :))))

    Patience brings kills
    http://www.youtube.com/watch?v=eIAQUedayEY
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    MILUCH2: to je podle situace, me to de lip v barakach, tam sem pan, protoze hraju fpska pres pul zivota (bude mi 40 za chvili). u tehle her je dulezity nepanikarit, nestrilet hned, vyuzit momentu prekvapeni a toho, ze o tobe nepritel nevi. to je ideal a pokud nekdo nekdo utoci na tebe, tak bys mel pamatovat na to, ze terenem se presunujes tak, abys nebyl moc v openu, ale dycky abys mel blizko nakej sutr, strom, whatever, proste prekazku za kterou vlitnes, das se dohromady, ujasnis si kde borec je a pak ho bud flanknes z boku a nebo zdrhnes na lepsi pozici. spawnuj se na mistech kde je hodne lidi, naucis se mirit. jasny budes furt chcipat, ale bez toho to nejde. v aute taky neumi clovek jezdit hned (myslim v realu)... a kdyz se vyjezdis, tak ti ty zacatky pridou uplne smesne absurdni, jakoze co si tropil za faily :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    me to moc nebavi, vzdy me nekdo zabije ani nevim odkud :D jak to delate ze nekoho zabijete ? jde o to kdyz ho vidim mam ho huntit ?
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    nevim jestli vite, na palmach se da stat nahore, kdyz tam vyletis s grapplingem, jakoze pak muzes skoupovat
    MATHES
    MATHES --- ---
    PAPERBONSAI: jojo my zase chvili resili kdo z nas tri to ridi a jak je mozny ze tak dobre:D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    PAPERBONSAI:
    MATHES:
    Díky za rady, příště vyzkouším.
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    Btw kdyz sem poprvy nasel tu ponorku ten den co vydali tu mapu, byl sem zhulenej jak debil a rikam si no kurva jak se to ovlada, to vubec neposloucha, nak to laguje a jezdi to kam chce, tvl? xD
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    JAKUBMOKRIS: jenom cekuj, kdy uvidis [F] - ja to beru nahoru u ty potopeny lodi
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAKUBMOKRIS: jsou tam zastavky, kde se da vystoupit, ale na hladinu je to docela streka a fakt musis proste hned nahoru a necekat na nic
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    PAPERBONSAI: Mě nikdy teda nenapadlo z ní vystoupit za jízdy :D
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    Ja z ni vystupuju tak pul kilaku pred cilovou zastavkou :D pro jistotu
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAKUBMOKRIS: tak to rozhodne, za predpokladu, ze uz vis jak to funguje:D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    MATHES: Mně to připadá jako případnej skvělej únik z přestřelky :D Pod vodou ti nikdo nic nemůže a dostaneš se z ostrova na pevninu v podstatě dost nepozorovaně.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAKUBMOKRIS: jojo poprvy kdyz jsem ji jeli, tak jsme zdrhali do zony a vubec netusili co se deje:D
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Už jste jeli ponorkou? Btw k té nové mapě - máte nějaká ověřená místa na spawn? Já skáču pravidelně na jeden z ostrovů, obvykle jsem tam sám a mám klid na loot, ale rád si nechám poradit :)

    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Včera jsem zjistil, že Dione mapa se zapíná v event modu každý den (jen squad) .. ale nevím přesně hodiny:)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Musim uprimne povedat, ze dione mi chyba :D Ale tato ostrovna je lepsie optimalizovana, bezi mi podstatne plynulejsie s viac fps.
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    ja uz si to moc neuzivam s tema FPS :(, je rare kdyz se mi to vyhoupne 60 a neco, spis jedu konstantne kolem 40 a to se fakt neda tvl
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak od update nahrano tak 15 hodin a musim rict, ze gilder (kterej byl v Diome imho netesne nejlepsi) je tady v ty mape uplne k nicemu. chybi tu "ostry" kopce, navic protoze ta mapa je docela dost "hrbolata" (kopecky vsude), tak kdyz konecne odstartujes, tak nikam moc nedoletis.

    grapple mi prijde, ze je v urban areas super, docela se da pouzivat na zrychleny presuny (precejen to skakani po 30m te docela zrychli) ale hlavni vyhoda hooku mi prijde debilne udelanej zvuk v tyhle hre, kdy slysis grapple, ale prakticky se neda identifikovat odkud tam ten zvuk sel a tim padem je hook super v urban area fightech, ale prijde mi ze spis tak trochu omylem

    kolo mi prijde naprosto supr. je to presne takovej pocit, jako jsem cekal od snowboadu v Diome, kde byl snowboard tak trochu uplne k nicemu. jsou super behem lootingu, jsou super na presuny (zajimaj te jenom lode / ponorka - auta uplne ignorujes) a jsou i super v kombatu (drop typka z druhyho tymu a naslednuej rush, pripadne rychly flanky atd atd).

    Takze jestli diome za me byl 1. glider 2. zipline 3. snowboard, tak v europe je to za me 1. bike 2. grapple 3. glider.

    Nicmene musim rict, ze me mrzi, ze vyrovnali speed a capacity vsech class. Nevim proc to udelali, prislo mi to v minuly mape super (i kdyz teda za glidera clovek v drtivy vetsine pripadu ignoroval existenci granatu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam