• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    SKLICIDLO: hele rad bych ti jich poslal treba 100, ale jsi na jinym serveru, takze nemuzu :)

kazdeej tejden zakladaj jeden. Ale muzeme ti poradit! ;)
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    No, každopádně se hodí každý srdíčko, jsem ve hře jako Sklíčidlo (s diakritikou).
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    AVATAR: Já ani nevím, že jde měnit server :D.
    SKLICIDLO: na androidu jsme ctyri z nyxu v jedne guide, ale to bys musel k nam na server a asi pro tebe bude lepsi hrat na novem.
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    HOLAKAC: No, já už jsem se (Android) k někomu public přidal. Ale ještě pořádně nevím, jestli ten klan k něčemu vlastně je :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    SKLICIDLO: vzhledem k tomu že Android a iOs servery jsou oddělený a každej je na jiným serveru tak pochybuju.
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    Ahoj, máte nějaký nyxí klan, kam by si mohl vlézt jeden noob? :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tak monthly reset za mnou, konečně full team 10s+. Ještě toho Skerei z altaru a budu mít na dalšího matroš...To už je pomalu na výběr/focus na konkrétní tým nebo dokonce auru :P
    JULIAN: kroos je super
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Kroose asi koupim. Mam sice jen jednoho dalsiho, ale kdybych stavel rainbow tak se tam imho bude hodit. A pry je ok uz na 10* pac heal nestavi na utoku a na 4. skill staci aby ho neoneshotnuli
    SITH
    SITH --- ---
    mám 88 HS :(
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Tak v altaru prý Skerei a Kroos, za HS podle očekávání Oberon (nový forest hero).
    JULIAN: uvidime :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: no ma % utok. Coz je u bossu s miliardama HP docela solidni abilita.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: treba ji uplne predelaji, ci podobne jako u Asmoda minule vynasobi vsechny ability nejakym solidnim cislem. Jako jasne >80% PvE je na CC immuni, takze ano pokud zustane petrify hero tak pokud ji nepridaji nejaky % attack (imho ne) tak bez sance
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: Amuvora mam taky 8* ale nepouzivam ho, to dava tak moc ? Musim vyzkouset...
    JULIAN: to si nemyslim, ze by byla top. Precijen je to cc hero a meta je burst. Takze pokud ji boostnou speed a hp, mohla by byt dobra do pvp (misto aspena/valentina) ale na pve tezko.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: No nahodou Aspen/Aida/Amuvor delaji na nekterych mistech v PvE velice slusnej dmg uz od 5*. Ja mam skoro maxlou E3 Valk a 8* Aspena a Aidu a tam kde muze Valk tankovat zdaleka nedela nejvetsi dmg. Takze je dost mozne ze DA bude z shity hrdiny pres noc TOP PICK
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: DA mam 8* a az bude monthly reset bude min. 9*, mozna i 10*, tak ze by ? I kdyz ono dokud neni E3 tak je to stejne fuk...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja minule altar vynechal takze fakt doufam ze tam tentokrat bude neco zajimaveho.
    Taky udajne Dark Athindol rework, plus ten novej forest hero. Ale svitky nemam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam