• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: asi 190 denne, takze nejspis jo. Jenze jak pises, jde o gamble. Dostvat kazdy den to same je nuda.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    AVATAR: Nebude teď víc gemů za den, než připadalo na starý help? Ale chápu, že z nějakého vzrušení "jestli to přijde" udělali nudu "klikni a ono to přijde".
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: To jsme na tom podobně. Mam resourcu celkem hromadu ale jednoduse nemám kopie toho co potrebuju a moc me to neba. 10s je bohuzel v endgame k nicemu. Chce to min e3 tj 7 kopii :(
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: no jak se ted rozjeli s eventama, je to fakt fajnovy. V arene je za kazdym klikem nejaky ocekavani. V ih jsem se dostal do stavu, kdy mam u sebe shardu na 15 5*, ale ani me nezajima, co tam bude, protoze uz ted vim, ze to bude zradlo :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: Me teda afk zabere mnohem vic jak IH. V IH uz v podstatě "neni" content. V afk je aspon peaks of time. Tower a story je aspon vyzva, v ih story o nicem.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    tak mi zrusili jednu z mala veci, na kterych jsem se kazdych osm hodin tesil. Moznost ziskat 400 diamantu ze me vzdy udelala natesence a ten okamzik napeti, nez se objevil vysledek, ten by se dal krajet. Skoda. Uvazuju, ze IH po vic jak roce pustim. Afk arena je super, pekne se rozviji a kazda zmena je k lepsimu a ja uz nemam moc casu na to kazdej den klikat dva ih ucty a k tomu jeste arenu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tento mesic poprve (a asi naposled? :-) jsem dal komplet broken spaces. S Phoenixem celkem na pohodu.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    Tak začínám být pomalu zpet z dovolené:)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Já ho nakonec právě i kvůli equipu vzal, třeba se bude časem hodit :) Jinak v abyss teď nemám moc co stavět, leda Queen, ale ta se mi nejspíš teď moc nehodí do týmu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: Jo gear, to me nenapadlo. Ten ma pro mě nulovou hodnotu :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: ja osobne si myslim, ze je treba shelter dokoncit komplet (bez l/d ofc), uz jen kvuli equipu. Alespon dokud ho nemas dostatek, pak uz je to spis o pickovani hrdinu, ktery potrebujes na slozeni 10*
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: Porad je tohle kombo vic nez aidy, penny a ti ostatni noví hrdinové? Kazdopadne skerei tezi ze synergie s oststnima skerei, takze brát ze shelteru prvniho je podle me blbost.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: hele na broken space je porad top, 4x skerei, kroos a hw produkujou 18 miliard dmg, ale to je pro tezky velryby :)

    skerei byla moje prvni 6*, od te doby jsem ho nevidel :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    OTAKAR: Jestli je první tak bych ho nebral. Podle me uz neni tak moc top jak kdysi, navic ideal je 2x skerei. Sam ho mam 10s a uvazuju o replace popr.ze hi sezeru necim jinym.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Aha, tak skerei asi vezmu, byť bude první, Groo pár mám, ale naprosto nemám a potřebuju zelený jídlo, takže toho vynechám. Potřeboval bych zase po event :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: skerei je top hero (ja ho teda nestavim, ale aspon ho muzu dostat na 200 a sezrat, groo se hodi pred sezranim do sealu, jinak jo. meh :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Není tenhle shelter trochu meh? :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: V tom novým pff nejde boss zabit, je vyvolanej 3 dny, coiny dle rankingu, podle total guild damage se urcuje multiplier na guild coiny.

    Takze oproti starýmu rozhodně obrat k lepšímu.
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    jinak konecne jsem trosku povyrostl a mam prvni 10* Horus a dalsi jsou na rade :)
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    AVATAR: a jako darek dostal kazdy 10k guild coinu, teda aspon ja to nasel v in game mailu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam