Zdravím, Mám dotaz na ty, kdo jezdí s nějakým tím novějším Volkswagnem, případně jim dělají servis.
Nejsou náhodou od prázdnin nějaký výpadky sítě či nějaké jiné problémy s konektivitou aut do WV sítě, s MyVolkswagen a podobně?
Mně to začalo nějak o prázdninách blbnout a teď už mi chybí v přehledu i nějaká ta jízda (teda přesněji ceé dny). O tom, že bych z aplikace odemkla/zamkla auto, či se podívala, na stav tachometru, baterie a nádrže (to ještě před pár týdny šlo), či pustila klimu, když je auto připojený na el. kabel, si můžu nechat jen zdát. Už jsem začala laborovat i s nastavením auta a podobně, ale vypadá, že to chování je na tom celkem nazávislé. Navíc mi to napsalo nějakou hlášku o tom, že mám špatně nastavenou aplikaci WeConnect (a víckrát už jsem ji neviděla), ale tu už není možné ani pustit a místo ní je MyVolkswagen ...
Jeden den auto nastartuji a "zeměkouli" mám šedou, jindy bílou (indikátor přístup do sítě), nezávisle na tom, jestli měním nějaké nastavení či ne
Auto má mít ještě minimálně rok bezplatné služby. Tiguan prý model 2024 (dodán na podzim 2023) R-line eHybrid (phev)
Android auto připojím, Waze sdílím na obrazovku - to funguje.
Děkuju