JOPS: Já nevím, jsem dost lama, ale zatím jsem se překvapivě nesetkal s žádnými nadávkami nebo hejty. Prostě pohodový hraní, většinou se setkám spíše s pomocí v podobě třeba modrýho kontyše od tý doktorky (teď nevím, jak se jmenuje). Už se mi dvakrát stalo, že mi takhle maník dropnul ten kontejner cestou do zóny a valil dál, takže jsem to celý vylootil sám. Případně když za doktorku hraju já, tak mi borci už několikrát hodili takovej ten urychlovák na tu ultimátní schopnost, aby se mi dřív nabila a já mohl objednat kontejner.
Takže můj dojem z komunity je zatím super. To nejhorší, s čím jsem se zatím setkal bylo, když se borec prostě při jumpu oddělil a jel si sólo. Už jsem taky narazil na maníka, kterej mě a ženu celou hru táhl, dal tuším 13 killů, v podstatě nám to vyhrál. Já jsem neměl ani jeden kill, žena myslím jeden a na konci hry borec velice slušně poděkoval za podporu, ocenil, že jsme mu kryli záda a "see you next time".
Prostě naprosto jinej svět, než nějaký pubg, kde mi sem tam nějakej německej muslimák řekne, že jsem jeho otrok, případně R6, kde člověk neustále poslouchá nadávky a stěžování si od dětí.