• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    Nová free 2 play battle royale od EA
    řešit tu budem primárně asi PC verzi, ale samozřejmě ani konzole nejsou OT

Discord: https://discord.gg/aRReuGg

Origin ID můžete napsat do seznamu na nástěnce

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX: to jo, ale predpokladam ze neco ve smyslu, "dej 100 killu se sniper rifle" atd. to me taky tezce nebavi :)

...chtelo by to herni oziveni, dalsi mod, nejaky coop vic teamu atd... ale prijde mi ze to snad ani neni v zajmu EA
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MAESTRO_007: v druhe sezone budou soucasti battle passu i nejake ukoly podle vseho
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX: ja to presta hrat kdyz zacla sezona :) a ted sem to parkrat zapl a je to vyborna hra, ale tady ty jejich kosmetiky jdou mimo me uplne, chtelo by to nejaky zajimave eventy atd....

jinak souhlas, dobry team je onecem jinem hned
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja vim co mam za problem, ty 2 random typky co hrajou se mnou, clovek vynda 2 teamy sam a healuje se a proste oni stoji vedle tebe a nepomuzou
    PETINY
    PETINY --- ---
    ONEHEART: jenom zdanlive, meni se matchmaking a princip jakym ziskavas ty kameny na crafteni, takze to konecne pujde pouzit i pro bezny hrace.

REFLEX: jo porad, zatim jsem nenasel nic,co by melo zabavnejsi gunplay a dynamiku prestrelek. Battle pass je dost chudej no, ale kvuli tomu to nehraju :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak co hrajete jeste nekdo?

Ja koupil battle pass a po par dnech me to prestalo bavit.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    BYZSKO: takze patch, ve kterym vpodstate vubec nic neni :/
    BYZSKO
    BYZSKO --- ---
    Limited-Time Event Coming Next Week Plus First Season 2 Battle Pass Details
    https://www.ea.com/...ized=true&fbclid=IwAR0bfMd1R3l9teYp23k-TgaJ6y7NqdPvGMHGyJk-VxAdcSuMANZN4jtca9Y
    PETINY
    PETINY --- ---
    ten štít byl taky zlatej, když se oživíš, stane se z něj fialovej.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    celkove doporucuju ted vyzkouset snipu
    PETINY
    PETINY --- ---
    MAESTRO_007: já s wingmanem netrefím ani vrata od chlíva, lítá to z něj jak z praku, nechápu, jak s tím někdo může konzistentně hrát.
    Naštěstí se to netýká r301, a potěšila mě ta G7, tý pomalu přicházím na chuť.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    wingman 4 naboje misto 6.... atd :-)

Apex Legends: All weapon buffs and nerfs in April 16 v1.1.1 update - patch notes | Dexerto.com
    https://www.dexerto.com/.../apex-legends-weapon-buff-nerfs-april-16-v1.1.1-update-patch-notes-549951
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    vcera jsem si vsiml ze pridali funkci mute all squad a moznost pozvat lidi do party z minule hry, za me dobry...

a v random hre mi typek ukazal peknou fintu, kdyz dropship prileta pres velke skaly primo nad artilerku, tak vetsina skace prave do artilerky kde je high tier loot a finta je vtom ze pri skoku se clovek snazi co nejdriv narazit do skaly a pak misto rizeneho letu zacne padat s odpoctem jako by byl mimo mapu a dopadne do artilerky s peknym naskokem jako prvni, protoze je to daleko rychlejsi nez ten rizeny pad .)
    PETINY
    PETINY --- ---
    MALARKI: tak ptal ses, jak to rozběhat, kde si tu čáru uděláš je na tobě.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    PETINY: No tak zas tak moc si to nepotřebuju zahrát, abych kvůli neschopnosti EA reinstaloval systém.
    PETINY
    PETINY --- ---
    MALARKI: taky si pamatuju, že cracklé CoD4 na lanu šly pustit poprvé jen tehdy, když byl ve výstupu na mikrofon zapojený jack, tak to zkus, ale to by byl fakt úlet :)))
    PETINY
    PETINY --- ---
    MALARKI: vyloučil bych obvyklé podezřelé až k reinstallu OS:
    - run as admin
    - compatibility mode
    - reinstall
    - launch připojený na lanu/wifi, off firewall
    - reinstall GPU driverů
    - vypnout SLI pokud máš
    - odpojit druhej monitor pokud máš
    - reinstall C++ redist
    - clean-boot OS (msconfig)
    - reinstall OS
    SONIC
    SONIC --- ---
    MALARKI: podle http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-4790K.html
    to SSSE4 podporuje tak to asi tendle problem nebude
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SONIC: jo to jsem tam taky cetl, ale me to zadnou hlasku neukazuje. mam i7 4790k, tak nevim, jestli je to pro EA dostatecne novej procesor.
    SONIC
    SONIC --- ---
    MALARKI: jak mas starej procesor? mam dva kamarady kery to nepustily kuly SSSE3 (supplemental SSE3 Instructions) popripade SSSE4 ..ale jim to aspon vyhodilo hlasku ze cpu not supported
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam