• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak co, jaky mate rank? Ja vcera poskocil do platiny, ale k/d mam nekde kolem 1.5
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    hlasim, ze se rad pridam, ale as skonci posledni splatfest ve Splatoonu za par dni
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo ja taky nekdy musim odbehnout za brecicim ditetem a tak :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MAESTRO_007: to mi nedela problem, pokud spoluhraci hrajou hlavou :]]

jakoze se nekdy ozvu, kde behas kdyz se tady 5 min strilim atd :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX: mne rozcilovani ani nevadi, ale z 6 lidi co sem hraval, tak zustal jeden partak co je vklidu a pohode. ostatni nezvladli tu rychlost a kvalitu protihracu a nebo to je ten horsi pripad nezvladali psychicky tu hru. ona je totiz hodne frustrujici narozdil od battlefieldu a podobnych kde se narodis hned znova a staci rict trikrat kurva. tady probihaly hrozne rage disconnecty atd. na ro ja naladu nemam (vekovy prumer 40 let .)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MAESTRO_007: hodne :D, ale mimo mikrofon
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX: jak moc se u toho rozcilujes? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: pekne udelane, ale realnejsi by to bylo kdyby ten "sniper" na konci pehraboval loot a vubec neresil ze nekdo dava teamovemu kolegovi finisher .)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Dnes cca od 22 do rana, nekdo?
    PETINY
    PETINY --- ---
    :-D
    The problem with Apex Finishers
    https://www.youtube.com/watch?v=OGD0fbj899k
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    musim uznat, ze ten ranked system neni spatny, tolikrat jsem jeste champion nikdy nebyl s tak spatnou hrou co predvadim :D (diky dobrym hracum v teamu)
    PETINY
    PETINY --- ---
    Silver I ranked, můj zatím nejvyšší dmg roll. Nechápu, jak někdo může udělat ten 4k dmg odznak.

https://i.imgur.com/CEaY0Sr.png
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    REFLEX: přesně tak, hraju na PS4 a nemužu si zvyknout na joypad...frustrace,,,fakt nechapu jak ty lidi mužou tak pohotově mířit....někdy mam hru kdy zabiju 3-5 a pak seriie kdy sem jak ovce na porážce...jinak mam mikrofon a když se někdo ozve a nenzí jak dítě...tak 100% imporve...koncíme v top3 skoro vzdy.. poslednes nejakym frantikem kombo Bloodhound a Bangalore....smoke a hunter skill best jedete to někdo?..jeho motivační speech sem mel nahrávat :D...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ONEHEART: jo bude tam hodne lidi ktery se tam dostali objemem her a ne skillem, ale je to tak pul na pul, ta druha pulka je naopak dost tuha :]
    PETINY
    PETINY --- ---
    ONEHEART: uz jsou dobry a vetsinou u toho myslej. Musis si vybirat, kdy na koho zautocis i ve smyslu kdy vystrelit a kdy ne, kam se kdy na mape posunout a co zabrat a drzet s ohledem na zonu atd., pricemz to tak hrajou vsichni a logicky je tenhle typ gameplaye je sam o sobe dost tezkej realizovat s random tymem dementu
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    REFLEX: jak myslis prehnany? jak ted vlezl do goldu a najednou vic nez polovina her mam totalni dementy, kteri bud hned dropnou solo a chcipnou nebo sami bez stitu tlacej a chcipnou.
    Jsem trochu cekal kvalitnejsi gameplay a zatim opak, mozna mam smulu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OZMAR: posli jeste na reflexator
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No ja se placam na hrane Gold 2 a Gold 3, vcera bida, jsem mel dohromady asi 5 killu :D. Uz to nebudu hrat unavenej
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Poslal som vam rad za radom requesty, tak pls potvrdte. Nebavi ma to hrat sameho O:-)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PETINY: Ja sem se po case podival na nejaky YT od shrouda a furt meli sice 22 killu, ale hrozne to hrotili a bylo videt, ze i ty teamy proti nim jsou koordinovany a obcas delaj nejaky advanced taktiky jako treba hodej arcstar na teammejta a ten vbehne dovnitr a banzai hiruken :p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam