• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK:
    MAESTRO_007: jestli na ne nasetril az ted, tak asi moc nehraje(s), takze pozor na wattsona, ta funguje jen kdyz je v tymu komunikace. Caustic jde jeste jaks taks solo uhrat, ale kdyz s wattson vyhodis ulti, nemas accelerant (1 dobije ult na 100% kdyz ma jednu aktivni) a najednou se typci rozebehnou dal, tak jses nahranej.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAESTRO_007: Hm :) Tak ted nevim :D Ale zase nez bude S3, asi budu mit nafarmene apex coins z battle passu, tak bych to mohl odemknout a alespon se s tim seznamit..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIVECEK: jj wattson je takovy defender do party. ale je super a treba na tom turnaji ho.mel skoro kazdy tym, hlavne pro endgame camping :-)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: Oukej, asi teda pockam, Wattson me sere kdyz proti ni hraju, ale zase podle videi ma malo dynamickej playstyle, tak asi vynecham.
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK: s mou omezenou zkusenosti muzu doporucit caustica na public a wattsona na ranked, oba jsou super. Posetrit na noveho muzes taky, ale je to spekulace, tak klidne pockej az vyjde a uvidis :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Decisions, desicions. Mam nasetreno na dalsiho champa, chybi mi wattson a caustic. Vyplati se nektery z nich zkouset naskillovat, nebo radeji nechat posetreno na noveho champa v S3?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LOOP_ONE: dival jsem se na ty zapasy a zajimave :) ...kruh velky jak dva baraky a par skalek okolo a bezne bylo zivych jeste 19 squadu :D

nagano par peknych her a NRG docela zklamali, vic jim jde hunt na publicu nez tenhle styl :)

ESPN Esports - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCn8lL79ZhgHMPEZuOd_lmTg/playlists

REFLEX
    REFLEX --- ---
    Zatim muj rekord asi

LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    https://www.twitch.tv/ea
    jede turnaj a češi si nevedou špatně
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PETINY: ja na to zapomnel,dnes dam
    PETINY
    PETINY --- ---
    reflex s emenemsem, stydte se, celej tyden manzelka v cudu, ja na vas kazdy vecer cekam a jedinyho online sem videl reflexe asi pul hodiny v utery :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    hlavne si ty challenge delejte v klasik modu :-) ..nebavi me jak furt nekdo "skoc tam! skoc tam! musim otevrit jeste tri bedny!" a pak ho ani nezajimaji nepratele a jak zbesily utika aby to stihl pootevirat prvni a u toho chcipne :D a dalsi podobne situace .)
    EMENEMS
    EMENEMS --- ---
    LAAZI: Taky uz jsem to mel. Sbirej acceleranty, nejlip 3rd party na otevrenym prostranstvi bez moznosti se schovat. Dulezity je to hodit do centra deni. Tzn dostat se k nim na hodne blizko... neni to zas tak tezky
    PETINY
    PETINY --- ---
    kchhhhhhh:-D
    When the ring is your only teammate : apexlegends
    https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/ckc81d/when_the_ring_is_your_only_teammate/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    dobrej font :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: Staci se dostat do posledniho kruhu, zalezt do budky a hodit to pod sebe :) Je to strasny svinstvo na zaver hry. Jinak vykempit nejaky tym co nestiha ring a ucpat jim tim cestu, ale to je jak rikas o haluzi.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Poved se vam ten weekly zabit nekoho gibraltar ulti? Imho jedina sance je nekoho trefit hvezdici a pak mu tam dat tu ulti, jinak je to ciste o haluzi, ze nekdo pujde zrovna afk v bombardmentu nebo tak neco.
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK: lul, to jsem ani nevedel, ze se deje, dik za info :)))
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: No mel jsem 52k / 54k XP na dalsi BP level ale byl weekly reset, takze zas 0 / 9000.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam