• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    PETINY
    PETINY --- ---
    fyi, tuhle PETINY hru jsme vyhráli jen díky skillům, co má crypto. Na začátku jsem robotem sebral bannery mejch dvou kolegů přímo v přerstřelce dvou dalších squadů (byl jsem absolutně bez lootu) a na konci jsme drželi debilní pozici mezi dvěma squadama, robot hlídal přístupovou cestu toho squadu, co byl blíž a padli na soustřel prakticky hned, jak vylezli zpoza stěny. Legal wallhack.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ale jo, to půjde.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    PETINY: Nedostal, len kill. Rovnako ma to prekvapilo, lebo moja hra je vzdy o tom, ze nastrielam 100vky poskodenia pri 1 kille :) (teraz som mal rekord, 900hp a 3 killy)
    PETINY
    PETINY --- ---
    OZMAR: assist jsi za tohle určitě dostal, navíc se v nový sezóně trackujou separátně.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OZMAR: no pokud se to nezmenilo v nove sezone, na kterou ted nemam moc cas kvuli Destiny, tak je to holt tak, ze ten kdo da konecny (pospelni) dmg na knockdown tak tomu se pripocte kill ikdyz by to byl 1hp. a ten kdo dal tech 99 nema nic :-). (podminkou je zabiti jeste toho knockleho)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Ja nerozumiem tej ich matematike poskodenia. Ostanem sam na dvoch, jedneho knockdownem, druheho uberiem na 99 percent ale nakoniec ho zabije pasca caustica z mojho teamu do ktorej skoci. Squad zniceny, vysledok suboja je 1 kill 0 asistencie.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: Pomalu si zvykam, ale je to vic podobny pubg ted, coz me sere. Ty starty jsou dost pomaly, loot je hrozne roztahanej..

Jinak Crypto je super, ale me nebavi. Kazdopadne jsem uz potkal typa, co ho mel najetyho a k tomu umel dobre komunikovat pres mic, takze mi jenom hlasit kam mam zahnout a jen jsem to cistil s full auto prowlerem:)
    PETINY
    PETINY --- ---
    mě to na nový mapě tak ZOUFALE nejde, až bych brečel.
    Ale Crypto je fajn, jen moc nefunguje v random squadu.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    LOOP_ONE: podle me jen prislo hafo novej hracu do novy sezony...taky sem mel vcera nakou vetsi uspesnost ale mam horecku tak nevim presne co sem videl:D
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    da se graplit cryptuv dron, kdyz se to udela spravne, tak to robota vystreli fakt vysoko/daleko :)
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    přesně ted sem si konecne koupil battle pass zadarmo..
    3tí sezona --začal sem je podezřívat, že něco změnili protože první dvě hry 6 killu a druhou sme málem vyhráli 2nd .. mapa super...víc taktizování a Hacker je teda moc..a ta mapa je na nej hodne delana..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIVECEK: jj je to tak.

ja behem sezonu dostal v battle pass odmenach cca 1100 apex coinu a za 900 koupil vcera battle pass 3. takze jsem ho mel "zadarmo"
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK: aha, no nepamatuju si, ze bych je za neco utratil, vsechno uz mam, tak nevim..
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: Asi si nerozumime, ty coiny si dostaval prubezne, takze si je asi utratil za nejaky skin nebo legendu:))
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK: aha, no tak to jsem nedostal, mám nějaký ušmudlaný 200 :)) třeba to tam naskočí dneska.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: No ne automaticky. Ale dostanes za nej dostatek coinu, abych S3 mohl koupit rovnou za ne.
    PETINY
    PETINY --- ---
    me spis sere, ze jsem celou dobu myslel, kdyz udelam lvl110 na battle passu season 2, otevre se mi automaticky battle pass na season 3, nebo aspon tak nejak to v tom popisu bylo napsany.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Obrovska mapa a spoustu mista na kempeni, nevim no :) prvni dojem me spis stresuje :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIVECEK: jj

Apex Legends: Season 3 - Everything You Need to Know
    https://www.youtube.com/watch?v=XySJcnc1Z7I
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    EATHAT: Release je myslim v 7 odpolende dneska, naseho casu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam