• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    takovy champion vzdycky potesi... posledni squad se zlatym brnenim, sel lootovat mimo ring a tohle je dmg kdyz se vraceli :D

PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Jo, L-STAR silenej, tam cekam, ze to poladi. Protoze jakmile si zvyknes na rychlost tech projektilu a trochu predsazujes, tak to ma hrozny dps. Navic se mi zda, ze ty projektily maji vetsi hitbox. A jeste kdyz stojis na spatne strane proti L-STAR, tak je celkem na hovno i to, ze skoro nic nevidis pres ty barevny jatka :)
    OMN
    OMN --- ---
    no dobre, sentinel neni az zas tak spatny
    OMNIDIPUS's Xbox Apex Legends™ clip 86578551. Find your Xbox clips on GamerDVR.com
    https://gamerdvr.com/gamer/omnidipus/video/86578551
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: jo ted to ctu po sobe a nemyslel jsem charge rifle, ale L-STAR, ktera je v klasickem lootu a v package je devotion zlaty... ten L-STAR s fialovym stockem a trojkovym uckem zamerovacem strasne peklo. fakt prehnane na tu vetsi vzdalenost, vyzkousejte
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: kdyz je ten sentinel nachargovany tak leti nejak divne, ale ma.luxusni zvuk, ktery slysi pulka mapy :-) ...ale jo je to otom, ze na to nejsem zvykly jak rikas.

a lagy snad souvisely stim, ze to proste vcera zapli "vsichni"
    PETINY
    PETINY --- ---
    MAESTRO_007: divnej není, jen je ten "projektil" výrazně rychlejší a má menší drop se vzdáleností, než na co jsme byli doteď zvyklí. Default hit bez charge za 69 body a 100+ head je strašnej .))

ONEHEART: já si včera všimnul, že mám víc server lagů než obvykle a často mi lagovali enemáci, ale přičítám to náporu lidí.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    boo, me se hra zacala po updatu desne sekat i kdy mi fps stabilne sedi kolem 100-140
    vsiml jsem si toho hned po updatu, aktualizoval jsem nVidia drivery na posledni ( mela by tam byt nejaka optimalizace pro Apex s4) ale furt to neni plynuly
    YETTY
    YETTY --- ---
    Prowler mě moc potěšil. S Hop upem super. Včera super vraždy.
    Sentinel mě hodně baví . Ve druhé hře jsem na trainu picknul zlatej a střílelo to samo. Zkoušel jsem bez vylepšení a taky sednul. Dávám za pravdu Maestrovi, že ten feeling je z ty zbraně neuvěřitelný. První výstřel a padl jsem málem že židle zpětným rázem :)

Mapa mě potěšila. Zda se mi, že je víc kam skákat a zase je to trochu víc rozdrbaný. Hodně her jsme se sešli v posledních 5 týmech každý z jedny strany. Bylo to jak na jatkách.
    Hlavně po tom resetu ranků se mi to zdá dost energické, každý se pouští do akcí a je to zase o něco zábavnější.
    Trochu nezvyk na "sniper rifles". Já v ruce oblíbený Triple taky a do hry neustále pinguji o energy náboje. To se snad spraví :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OMN: takovy lepsi longbow, to chargovani baterkama je huste a animace, zvuk a pocit z neho jsou za 1 ... ma divny "bullet travel time", takze neni jednoduchy, ale dulezity je dmg :-)

jinak chargerifle mooc, trojkovy zamerovac a to maze lidi z mapy s fialovym stockem, tam bude nerf hned v dalsim patchi :-)

prowler ma zvyseny dmg a s hophopem bude davat hroozne.

wingman a zasobniky za me dobry, ty 4 naboje byly malo a 10 zas moc. je spravedlivejsi.

turbocharger vymazany, je to nejspis dobre

a scout presunut do assault... noo asi jo, byl prehnany, stejne tak r99 snizeny dmg a zvyseny pocet naboju v zakladu
    PETINY
    PETINY --- ---
    OMN: v pohodě, jen se ho lidi musej naučit hrát.
    OMN
    OMN --- ---
    ten sentinel ale nic moc, co?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    za me dobry... revenant temny a agresivni :-) ...zmeny ve zbranich taky zajimave a myslim ze dobre a mapa taky lepsi, vice lavy a desktrukce ji prospelo :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OMN: jj zatim nic... :)
    YETTY
    YETTY --- ---
    Ok. Díky.

MAESTRO_007:
    Já jsem taky coiny vůbec neutrácel, udělal jsem asi 80 lvl a mám jich 1050. Tohle je teda supr. Člověk když něco nahraje, nemusí už utrácet...
    OMN
    OMN --- ---
    ja si myslim, ze az tak v 7. Beztak se v 7 resetuji daily challenges a eventy
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    YETTY: nejsem doma, ale myslim, ze update bude nekdy dnes odpoledne 16h cca.

battlepass stoji 950coinu (10Euro) na dalsi battle pass v sezone jde pak nasetrit za odmeny, takze ja uz battlepass nekupuju a utracim co mam nasetrene
    YETTY
    YETTY --- ---
    Dnes už je to tedy po resetu a jede nová sezóna ranked her?
    Nevíte kolik apex coins stojí battle pass?
    OMN
    OMN --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OMN: pisou cca 19h

Apex Legends Season 4 – Assimilation Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DFY_scgPl80
    OMN
    OMN --- ---
    PETINY: v osm?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam