• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    Nová free 2 play battle royale od EA
    řešit tu budem primárně asi PC verzi, ale samozřejmě ani konzole nejsou OT

Discord: https://discord.gg/aRReuGg

Origin ID můžete napsat do seznamu na nástěnce

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: wingman je stim skullpiercerem ultimatni, hlava za 100+ :) ...a ten skin je sice trochu divoky, ale aspon pouzitelny, ty zlate skiny s parohama a ruznyma vystupkama ty fakt nemusim :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    tak ono to asi nemá cenu moc diskutovat, teď se ta meta fakt hodně změnila, hned potom, co sem si konečně osahal Peacekeepera a naučil se střílet s Wingmanem .)

1) primary R400, buď 99 nebo 301, s 99 jsem levej jak vemeno na střední a delší vzdálenost, a s 301 sice laseruju, ale už se mi několikrát stalo, že jsem pošel, protože se do mě někdo vyprázdnil s něčím rychlejším dřív.

2) secondary cokoliv, nejčastějc wingman/bročka/havok, ale Hemlok je poslední dobou dost super, a sniperky mě taky baví, hlavně Longbow na který mám úplně ultimátní skin...

PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Tak pouzit se da vsechno, ale preferuju loadout:

slot 1) havoc=r99 > hemlok > r301/flatline
    slot 2) wingman = peacekeeper (podle mapy a dalsiho gearu v teamu) > sentinel=longbow

Je to teda season4, ted jsem toho moc nenahral. Na publicu je celkem dobry i spitfire, ale jakmile se lidi umeji hejbat/LoS, tak nevyuzijes velky mag poradne a pak je z toho akorat nedostatecny burst, takze LMG moc neresim. Jsem zvedavej na ten sentinel, jak se uz nenabiji baterkama, tak by to mohlo byt zajimavejsi :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ve skutecnosti se to snazim hrat tak, ze po dropu jak najdu neco "normalniho" tak podle toho zvolim jake kombo nasledne budu hrat, protoze uz na to automaticky sbiras attachementy a nosis je na zbrani kterou jsi nasel a ne v batohu, pak jenom vymenis za idealni zbran, ktera je hned vytunena a neresis ani naboje atd.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OMN: vemu to vic pohromade, protoze ty tridy zbrani mixuju

kombo1) ja mam oblibene R99 a G7... na stredni/delsi vzdalenost je porad G7 vyborna... na blizko R99 nejvetsi dmg za sekundu, vystrilis zasobnik a staci borce jenom dokliknout G7

kombo2) havoc > R99 > flatline > R301 a brokovnice nebo snipa... paradoxne tedka je asi nejlepsi EVA, ma totiz hodne konzistentni dmg... narozdil od mastifu ktery da jednou za 14 a pak za 90

havoc museli nerfnout, ale je to ultimatni zbran kdyz se rozjede a R301 tu moc nehraju, ale ta je dost dobra a opomijena.... R99 porad nejlepsi, ale je to pro skillery no :)

ze sniperek mi prijde nejlepsi prave ten Longbow, zrychliliho a je proste dobry, sentinel je pomaly a tripletake narocny na attachment... ale da se pouzit dobre jako brokovnice :)

kombo3) moc to nehraju, protoze se vetsinou netrefim :D ...ale statisticky je to proste to nejlepsi ze hry. wingman se skullpiercerem a k tomu dobra brokovnice nebo r99

spitfire je psycho zbran :) ...ale obcas predvede huste veci, ale jak potkas skillera tak te proste sunda rychleji
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OMN:

Taky napsat co hrajete

Ja hraju ted nejcasteji
    R99 nebo Mastiff a v "druhe ruce" - wingman nebo hemlok

Sniper:
    Kraber > Sentinel > Charge rifel = Longbox = Triple take

Shotgun:
    Mastiff > eva/ > peace

Smg:
    R99 > Prowler(kdyz ma select) jinak Alternator

Assault:
    Hemlok > R301 > Flatline > havoc

Pistole:
    Wingman

LMG:
    Devotion > Spitfire
    OMN
    OMN --- ---
    ad tripple take
    OMNIDIPUS's Xbox Apex Legends™ clip 97304234. Find your Xbox clips on GamerDVR.com
    https://gamerdvr.com/gamer/omnidipus/video/97304234
    OMN
    OMN --- ---
    nedame si nejakou anketu? treba jake zbrane kdo preferuje? nejaky rating? za me takto:

Sniper:
    Cripple Make > Charge Rifle > Kraber > Sentinel > Longbow (nechapu, ze zacatku hry byla moje nejoblibenejsi)

Shotgun:
    Mastiff (wtf proc ho vymenili? za peacekeepera?) > eva8 (s double tap) >peacekeeper >>>>> mozambitch

SMG:
    Prowler (seselect fire) > R99 > Alternator

Assault rifle:
    R301 (lip se s ni proste miri) > flatline > havoc > hemlok

G7 stale vnimam jako sniper a asi bych ji prirovnal k Longbow a R301

Pistole:
    tady nekdy nevim jestli si vzit wingmana nebo RE45, ale asi Wingman > RE45 >>>>>>> p2020

no a LMGs je jasnej Devotion
    PETINY
    PETINY --- ---
    já měl včera naprosto neuvěřitelnou hru, v podstatě sám, Kraber a fialovej SPITFIRE s 2x-4x optikou, ty VOLE! Moje nová nejoblíbenější zbraň do Dua. Nasadíš, pustíš a tr-tr-tr-tr už jen trackuješ, střílí to asi minutu, no úplně insane.

REFLEX
    REFLEX --- ---
    PETINY: toho jsem si vcera vsiml ale ja to mam tak u 50% pripadu, i treba narvama brokarna do krku

Z prumerneho 1000dmg za hru mam tak 200 :(
    JAH
    JAH --- ---
    OMN: to me prislo i s tim starym
    PETINY
    PETINY --- ---
    OMN: hodně teď řeší toto, několikátý post od včera
    Too many no reg shots in season 5. : apexlegends
    https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/gj8o3l/too_many_no_reg_shots_in_season_5/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OMN: jj taky
    OMN
    OMN --- ---
    me s novym patchem prijde, ze neumim strilet ;-(
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: to chapu, sere to vic lidi :) ...ale obecne ten pathfinder petkrat behem fightu skocil na strechu pak zas nekde do prdele, dohonit nesel atd... proste ten cooldownd chtelo zvetsit, aby to bylo vyvazene
    PETINY
    PETINY --- ---
    MAESTRO_007: vždyť ten bounce grapple skoro nikdo neuměl, mě to jako PF main dost sere :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tady je to vypsane a je toho dost. libi se mi, ze se to snazi vyvazit a poslouchaji komunitu

zajimava je charge tower (dobije ultimatku)
    zlaty stit uz nedobiji rychle, coz bylo OP
    pathfinder konecne nerfly, byla to hrozna opice a rozbijelo to battle gameplay
    caustic taky fer

a mirage husty :-) ..loba vypada taky dobre, uvidime

https://www.google.com/amp/s/www.ea.com/games/apex-legends/amp/news/season-5-patch-notes
    PETINY
    PETINY --- ---
    LOOP_ONE: tak hlavně je invis když resuje, je to dost OP .)
    a s Lobou je docela prdel :-D
    https://www.twitch.tv/albralelie/clip/SmallTawdryRedpandaFailFish?filter=clips&range=24hr&sort=time
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    REFLEX: jak už sice neni neviditelny, ale vytvoří "živý" decoys a dost s tim zmate..a
    největší pecka je, že když oživuješ tak si neviditelny!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LOOP_ONE: tyjo to jsem si nevsiml, dost dobry
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    Mirage dostal slušnej buff :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam