• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONDron Video & Photography
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Pouzovate na foto ND nebo CPL filtry?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Bezdez

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Tak jeste jedna z Libechova, tentokrat pohled primo dolu.. Nevim proc, ale prijde mi to tam jak ze SimCity / Cities Skyline:)

_MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    JOPS: Brácho, jsi to ty? Já jen, že tam takhle nejdál od dronu bydlí, tak zjišťuju, jestli tu nemá profil :-)
    Na oplátku posílám snímek z Vysokého Chlumce.

NOIZER
    NOIZER --- ---
    JOPS: tak jsem puvodne ze severu a ted bydlim v praglu, takze jezdime na sever na vylety hodne + zastavuju cestou:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NOIZER: koukam, ze pusobis v hodne podobne oblasti co ja :)

Baraba/Vlineves/Elektrarna

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Libechov

NOIZER
    NOIZER --- ---
    podzimni Medonosy.. mezi Melnikem a Dubou

JOPS
    JOPS --- ---
    hora Říp a Elektrarna Melnik :)

foceno SPARKem

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Parkoviste pod Jestedem.. celou cestou na Jested koukame, jak je vrsek krasne zasnenej, vysilac se leskne na slunci, radost pohledet.. Prijedem nahoru a samozrejme vysilac v mracich:))) Tak jsem si pocvakal veci okolo a zas jsme jeli dal.. V pozadi sluncem zality Liberec

SANTUS
    SANTUS --- ---
    Vono to je [prej] prevlecenej Mavic 2 Pro s novejma soucastkama :)

Ale je to muj prvni dron jakoze muj. Driv jsem ti to jen pujcoval a k vystupem byly jen uhozeny videa jak nekde pochlastavame na zahrade. Po tom co jsme se vratili z Gronska jsem zacal vic premejslet, ze priste nekam na cesty uz jedine s dronem.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    NOIZER: Ja zas nemam moc zkusenost s nicim jinym nez DJI Air :]

Autel mel dost problemu ze zacatku s firmware, coz je nastesti vice mene software vec, co se da odstranit. HW je zatim OK, lidi nadavaji jen na velmi opatrny varovny system pac obstacle avoidance je citliva snad na 8m a hodne pipa. Ti co presli z DJI rikaji, ze ovladaji je takovy jiny, ze to neni tak plynuly jak melo DJI, ale s nastavenim jde sukat v appce a uz jsou nekde navody, jak se dostat k chovani stejnemu jako ma DJI. Co jim chybi je pocet inteligentnich rezimu, ale to me teda netrapi :]

Ja mam variantu EVO 2 Pro (1 palc 20Mpix cip). Zatim jsem nemohl vyzkouset foto pri zapadu slunce, ale jak to situace dovoli a ja se dostanu nekam ven tak zkusim. Muzu poslat nejaky DNG co to dela pro porovnani. Video jsem zatim zkousel jen 2.7k protoze jsem v ten moment byl v mistech, kde byl slabsi PC.

Me appka prijde OK, ale zatim jsem s tim nalital do 5km a zadnej vetsi problem jem nevidel (prvni lety byly jako posera, takze do 500m odemne a max za kopec).
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SANTUS: jakej je ten Autel teda? Ja mam DJI Mavic 2 Zoom a s nicim jinym nemam zkusenosti:) vypada to, ze ten autel ma 20MP a az 4x optickej zoom (ten muj ma 12MP a 2x zoom), to muze bejt moc fajn!:) tesim se na nejaky dalsi fotky od tebe!

jak je to s ovladanim? DJI ma tu appku uz dost odladenou a prijde mi to dost pohodlny, tak me zajima zkusenost od konkurence:)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Nekde v lese, kousek od Hornich Berkovic

_MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    I já tedy něco mám. Hrad Vysoký Chlumec. A DJI mavic mini.

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Skrytin.. vsude byla mlha a zamraceno, zacalo se to trhat cca kilometr az dva od mista.. a pak to dela takovyhle divy:)

SANTUS
    SANTUS --- ---
    Tak tedy prvni vzlet. Vyjev zachycuje zacatek Krkonos, toho casu tez cast protektoratu Trutnov.
    MAX_0011-HDR.jpg
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Konopiste

NOIZER
    NOIZER --- ---
    tak trosku ty zimy jeste.. Ralsko

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam