• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONDron Video & Photography
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    jeste tu mam dva detaily, ktery z tyhle scenerie staly za to, akorat v jinym formatu, tak je prihodim zvlast

V3S
    V3S --- ---
    NOIZER: tomu se zas rika umeni zivota ... proste ses ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    V3S: ja si na tyhle nalepky moc nepotrpim vid:) delam co me bavi.. a jestli to bavi i ostatni, tak jsem rad;)
    V3S
    V3S --- ---
    NOIZER: no a o tom to podle me je :) .... obetovat trochu svyho pohodli a casu, abys zachytil tu prchavou krasu sveta a podelil se o ni s ostatnimi ... to neni umeni? ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    V3S: ale hovno umelec, jen se clovek musi obetovat:)) v sobotu jsem byl na punkovym koncerte, v noci sel fotit perseidy za mesto, spat ve 2, vstaval jsem v 6 a sel litat:) jenze kdyz to pak vidis tu paradu, tak se to proste vyplati.. priroda caruje, ja to jenom posilam dal;)
    V3S
    V3S --- ---
    NOIZER: tyjo, z tebe je fakt umelec ... klobouk dolu :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    dnesni ulovek:) Ralsko

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Silnice mezi Apolakias a Profilias, Rhodes, Recko.. zapad slunce, hezky svetlo.. a ja kokot na tom nechal polarizak, takze ty barvy jsou trosku vyblity:/

NOIZER
    NOIZER --- ---
    V3S: jj, na tom nejbliz k dronu:)
    V3S
    V3S --- ---
    NOIZER: ty ses na prvnim kopci? :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    dneska na skok v sudetech zas.. Brnik, Srdov, Oblik a Rana kousek od Loun

NOIZER
    NOIZER --- ---
    treba tady je Anthonny Quinn Bay, ktera normalne vypada jak z tropickyho raje a me to kvuli kouri zakryvajicimu slunce hodilo hrozne do cervena.. na druhou stranu takovy fotky asi jen tak nekdo nema:))

NOIZER
    NOIZER --- ---
    ja jsem mezitim trosku oblital Rhodes, tak to sem muzu pomalu sypat.. tady jeden hotelovej komplex s plazi kratce po vychodu slunce.. bylo fakt nahovno videt, protoze bylo zrovna vedro jak prase v tu dobu (bezne 40/41), takze hodne odparovani a od pulky tejdne tam val kour z lesnich pozaru v Turecku, coz pak bude videt na nekterejch dalsich fotkach

SANTUS
    SANTUS --- ---
    NOIZER: Jediny moment, kdy jsem hlidal svetlo bylo to jezero Bled a udoli Logar. Rano nebyla motivace vstat (az na ten Logar udoli) a vecer pak nebyly vhodny lokace ku letani. Slunce hlidam pomoci appky PhotoPills :: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photopills.android.photopills

Ale dobre vedet pro příště, zkusim se s tim nejak vyporadat (mame jet objizdet polsky pivovary tak to mozna vezmu s sebou a uvidíme, zda se neco podari).
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SANTUS: super, pekny to mas!:) krasna mista! vecna skoda, ze nemas zadny fotky z brzo rano/pozde vecer, abys mel vic rozmanity svetlo
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Klasicky velky voci, takze ve vysledku je tech fotek samozrejme mene nez bylo uvedeno :)

Kazdopadne snad prijde vhod 20 fotek z prvniho opravdovyho nasazeni drona na ceste: Rakousko - Slovinsko - sever Italie - Svycarsko

Dron foto • Tour de Alpy 2021 • Pavel Aberle.photo
    https://aberle.photo/portfolio/tour-de-alpy-2021/
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SANTUS: super, tak to se tesim! tam se chci taky podivat!:)
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Podobne aj ja, jen ne jako soucast souteze, jsem vypustil tohle z posledniho droneni po alskejch zemich. Do nekolika dni by mela byt dokoncena cela galerie (25-30 fotek).

Lake Bled | Slovenia by Pavel Aberle on 500px.com
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    NOIZER: zkusil jsem tuhle fotku poslat do souteze Megapixelu.. kdybyste mi chteli nekdo palecek nebo tak, tak budu rad:)

Fotografie „Bod zlomu“ | Galerie Megapixel
    https://www.megapixel.cz/foto/566340
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Alzbetina vyhlidka u Usti nad Labem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam