• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKSONY Alpha - digitální fotoaparáty
    Digitální zrcadla a bezzrcadla SONY Alpha.
    rozbalit záhlaví
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    FOGH: Jj, na to spoléhám. Dneska jsem objel celý liberec a nemají ani neorigo. Všechno jen na objednávku. Mimochodem Foto Škoda mě pěkně vypekla. Měli uvedeno že je skladem, objednal jsem a za dva dny mi poslali mail, že je objednaná, a že 2-3 týdny. x) Tak DÍK Škodo. :)
    FOGH
    FOGH --- ---
    LWEEK: V dobe, kdy jsem si fotak kupoval ja, neoriginalni neexistovaly :) Nicmene ono to ma nastesti takovou vydrz, ze i na jednu baterku se da v pohode jet. O minulem vikendu zvladla jedna baterka celou svatbu.
    Pripadne ve chvili, kdy fotak nefoti, lze dobijet z powerbanky.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Vypadá to, že orig. baterie NP-FZ100 jsou ohrožený druh. Nikde je nemají a když tvrdí že je mají, tak mi po objednání napíšou že je ve skutečnosti nemají a že je objednali. Tum tu du dum.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    FOGH: Mám v plánu se tam otočit když to bude jenom možné. Ani ne kvůli slevě byť bych ji bral. Ale hlavně si ošahat objektivy a poklábosit s dalšíma lidma kteří SONY používají. Kdybych měl peníze, tak bych slevu použil. Ale jsem teď trochu vyždímaný.

    Nevím co bude můj první SONY objektiv, ale mám tušení že by to mohl být Zeiss 35/2.8 :) Je to moje oblíbené ohnisko a velikost mi umožní brát fotoaparát skoro všude.
    FOGH
    FOGH --- ---
    Jedna z mala prilezitosti, jak se dostat ke slevam na Sony techniku v CR:
    MEGAPIXEL s.r.o.
    https://www.megapixel.cz/jarni-sony-alpha-dny-jsou-tady
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Jako čerstvý majitel A9 mě svět SONY začíná pomalu a jistě pohlcovat. Rád bych potkal další switchery ale i dlouholetý příznivce tohoto systému.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam