Ahoj jmenuju se Filip a jsem Alkoholik Toxikoman měl jsem po 10 letech abstinence celkem slušnej relaps nejdřív na alkoholu pak drogy skončil jsem naštěstí v léčebně a ted mám zase půl roku abstinence proč se to stalo je dost smutná záležitost zemřelo kolem mě tragicky pár bližních a já na to nebyl připravenej ale ted už je to ok . Chodil jsem 7 let na doléčovák a žilo se mi fajn pak tento dolečovací program skončil a já ještě 3 roky vydržel (už pro mě byla abstinence rutiní věcí) pak se mi během čtvrt roku posral život tolik že jsem to nedával a navíc jsem se neměl na koho obrátit (na někoho kdo by mi rozuměl jako závyslí závyslému) tak jsem začal chlastat a když jsem skončil 4x na Bulovce s akutním zánětem slinivky břišní a zjistil že moje tělo alkohol dřív nebo později zabije začal jsem fetovat nejdřív prášky (benzáky) a pak opiáty .Po roce jsem skončil znovu v léčebně a ted mám už zase půl roku abstinence a chodím na doléčováky na pavilon 31 je to sice opičárna ale alespon něco a zadarmo rád bych poznal lidi s podobným problémem kteří vědí že kontrolovaně brát a chlastat se nedá a jde jim o kvalitní život a plnou abstinenci od návykových látek . Já mám za sebou skušenosti téměř s každou drogou ,alkoholem a celkem 7 léčeb jak jsem už psal 10 let jsem vydržel abstinovat ted už bych to rád dotáhnul do konce .Že jsem abstinent neznamená že se všmu a všem vyhýbám a kultůrně nežiju je to spíš naopak ted si to teprve užívám bez omezení stavu a všechno si navíc pamatuju je to fajn . Rád bych poznal podobný lidi a případně můžu i poradit někomu kdo neví jak dál pokud to bude v mých možnostech díky Filip