• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHKoho jsem dnes potkal/a
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Michala Kubala na poště na Pankráci. Je překvapivě vysokej.
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    Vcera Honzu Dedka v Prcicich.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Včera na Miráku tu Katku. Už vypadá tak nějak stále stejně zakonzervovaně a začínám věřit, že mě přežije.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Minulou středu Lejlu Abassovou a Kocába v Karlíně, stáli a povídali si
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    HAR4NT: Prekvapyvě ani né i když možná trochu chlastem, ale radši sem dělal ze ho nevidim, jinak bych mu musel něco říct...
    GEE
    GEE --- ---
    Nebudu slusnej,reknu jmeno - Adam Vojtěch houpal (asi) dceru na hřišti v ZOO Chleby vedle té mojí
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    POWEROFSTYLE: Sevcik jo, by me zajimalo, jestli smrdi tak, jako vypada...?
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Miroslav poslanec Ševčík v tramvaji, sedel kousek odemě a celou dobu (aspon 6 zastavek) telefonoval. Jeho horor sem neposlouchal neb sem měl konverzaci s kamarádem. Působil zmateně když dojel na konečnou kam evidentně nesmeřoval.

A včera Jakub moderátor Železný vycházel z Quadria se psem, málem sme se srazili což dle výrazu nenesl libě.
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Kairu v Jindřišský v kuriózním ohozu, ověšenou cingrlátky a z kapšišky jí visely korálky ne nepodobný růženci.
    J0AQIM
    J0AQIM --- ---
    Máru Prchala v poškrábané Tesle, kterak veze dítě domů nebo na kroužek, zatímco jsem čekal na přechodu u kavárny Slavia.
    N_I
    N_I --- ---
    eva samkova s rodinou ,na mintu- moc jim to sluselo
    bolek polivka - sedel na zahradce stranou centru se synem asi a vypadal moc spoko
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Toho slovenskýho spasitele Babiše. Po koncertě. Popravdě mě pokaždý překvapí, jak je vysokej.
    N_I
    N_I --- ---
    zdeňka tůmu, vypadal jako pravý opak jiřího paroubka
    MELDA
    MELDA --- ---
    J0AQIM: To k nemu sedi. Curak kazdym coulem.
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    J0AQIM: toho šmejda jsem dnes potkal i na namesti republiky u Obecniho domu
    J0AQIM
    J0AQIM --- ---
    Jirku Paroubka v tramvaji č. 24. Se slovy “s dovolením, já se obětuju” strčil do mladý holky, aby si mohl sednout.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Léna Brauner na Kampě...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Staryho Rostu Novaka na Staromestsky.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    včera Jiří X. Y na Wilsoňáku :) zas vypadal na umření, ale furt chodí po svejch, tak asi dobrý
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    Hanu Marvanovou v Bořivojce, chtela prejit silnici mezi auty, ja slapala kolem na kole a usmaly jsme se na sebe, ja ji automaticky pozdravila, ale asi mne uz neslysela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam