• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci

    Clanky a software, ktere maji neco spolecneho s propagandou. Ruzne techniky a technologie, ktere se k sireni dezinformaci, hoaxu a propagandy pouzivaji. Dopady propagandy, studie, obrana a clanky na dane tema. Zajimaji nas take analyzy chovani botnetu, jejich vznik, pripadne zamery za nimi a podobne.

    Neni nutne aby se jednalo jen o propagandu Sovetskou, vlastne Ruskou, zajimava bude i treba Cinska, nebo proste i jen PR velkych hracu na Internetu.




    Cilem auditu je poznat nepritele a jeho slabosti, pripadne vymyslet obranu a posoudit, jak moc jsme pod vlivem. Nejedna se o chat ani diskuzi na tema, ci propaganda je lepsi ani tady nebudeme vyjadrovat nazory na tema, kdo je zly a kdo hodny. Za poruseni rozdavam read-only, pokud to nebude vylozene spam, nemazu a kdyz, tak az po upozorneni.



    Zakaladni, popularne naucna kniha: Alexandra Alvarova - Průmysl lži. Propaganda, konspirace, a dezinformační válka - EPUB ke stazeni


    relevantni auditka se spolecnym presahem:

    [ Hacking - hackujeme všechno ] -- [ Technoparanoia (Facebook, Google latitude a další) + NSA + účinné postupy při obraně soukromí ] -- [ Tajné služby, prace s informacema, zpravodajstvi, nove zpusoby valky/ekonomiky a kyberneticka valka ] -- [ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Endless Wars ] -- [ Terorismus - Co si o nem myslite, kdy nas to ceka, da se ospravedlnit,...? ] -- [ Anonymita na internetu :: TOR - FREENET - FREEPROXY - ... ] -- [ Antikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub ] -- [ Zahraničněpolitické události ] -- [ Ruska Federace - udalosti a vyvoj dnes a zitra... ] -- [ world conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 :: ] ... a mnoho dalsich
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam