Mmchodem ciste okometricky uz jsem si vsimnul, ze na nyxu jsou propaganda trolove. Nemaji to tak zorganizovane jako na twitteru, treba, kde kdyz zacnes argumentovat s jednim, pribude jich “z cista jasna” proti tobe treba 5-10 a pak se navzajem podporuji v “argumentech”, lajkuji se a podobne.
Tady na nyxu to funguje tak, ze jedno ID, a docela casto fakt to jedno id, rozda minuska vsem prispevkum, ktere se nejakym zpusobem vyjadruji (za me treba oponentura k SputnikV, ale obhajoba toho, ze se maji brat fakta a studie, ne zeme puvodu, nebo treba upozorneni na to, ze neco vypada jako fake news, zda to nekdo muze overit)... jak uz ma prispevek minusko, zacne to litat samo.
Pak uz jsou to osobni antipatie, neprecteni celeho threadu a podobne,... primarne to zacne jednim minuskem.
Skoro bych navrhoval zrusit lajkovani a dislajkovani, pac to moc jako filtr nepomaha, ale ma to tyhle patologie. Ale nemam na to zadny metriky.
Ja treba osobne jsem ted mel problem s jednim ID, ktere me pronasledovalo, nez jsem objevil kouzlo double ban, a pokazde, kdyz nekde plosne rozdal minuska (vyfiltrovat prispevky konkretniho id), najednou z toho byla hromada minusek na normalni texty. U nekolika auditu to vedlo k memu (i jeho banu). Coz rozhodne nahrava i malo ID, ktere zacnou trolit.
To je headsup pro nyx, kazdopadne jsou i tady.
Furt patram po engine, ktery by mi treba na twitteru nejak pomohl mapovat ruzne ty cluster ID, ktere si vzajeme pomahaji a celkove skodi. Neuvazoval jste nad tim nekdo nejak? Nejake git projekty? Nejaka komunikace s Visual Semantics a podobne?