• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    1KA: taky nežehlím, a na mateřský jsem měla paní na úklid tak žehlila za mě.
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznám se, že nežehlím.....
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LEA1: půlka toho jsou slovníky a druhá půlka odborná historická literatura (jsem vystudovaná historička). Buď jsou v naší čtvrti samí lingvisté a fandové historie, anebo platí teorie s bezdomovcema. :D
    LEA1
    LEA1 --- ---
    MADIETTA: tak to vyhazuješ super kvalitní literaturu :)
    Za můj dospělý život jsem takovou čistku dělala už potřetí, 2x při stěhování a teď znovu po 14 letech. Hlavním důvodem byl binec v knihovně. Ale například staré překlady klasiky z 50.-60. let měly tak zastaralý jazyk, že se dnes už vůbec nedaly číst. Dnes se snažím kupovat nové věci hlavně elektronicky, pokud tak vyjdou. Např. i tvůj poslední překlad :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MADIETTA: kdyby tam ty smejdi nechali aspon nejaky dobry...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LEA1: z mnoha knihobudek to pravidelně vybírají bezdomovci a nosí do antikvariátů, aby si přivydělali. Lifruju teď ty knihy do budky u nás. Každé ráno tam odvezu plnou ikea tašku, do odpoledne je to pokaždé pryč.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    MADIETTA: při loňském úklidu knihovny jsem vyřadila 2,3 m knih a odnesla do knihobudky. Zřejmě patřily k těm "lepším", protože za týden jsem tam nenašla jedinou z nich :)
    K žádné z nich bych se už nikdy nevrátila
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Dala jsem si paralen na bolest ikdyz ho nesmím jíst. (Ibalgin, paralen nic z toho nemůžu) mě už nebaví koukat na tu bolest.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    A dale...
    Stava se mi cim dal casteji, ze o sobe neco reknu v muzskem rode. Nevim, jestli je to tim, ze jsem zila delsi dobu v anglicky hovorici zemi, anebo mi nejak hrablo. Kazdopadne se citim jako zena, jsem rada v zenskem tele a narozdil od svych mladsich let uz ani nejsem takovy tomboy, takze me to zarazi.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    Jsem asi jedinej clovek na svete, kterej nema rad zmrzlinu. Jednou za uherak, opravdu kdyz mam joo den, tak si koupim Misu. A to jsem opravdu hodne sladke a nevadi mi mit sladky obed nebo vecu. Napr. knedliky zasypane cukrem tak, ze je nevidis. Ale zmrzlina se mi hnusi.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Jsem taková sketa, že když připravuju salát, tak srdíčko salátu vždycky sežeru sama! Třeba jako teď ;)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    GREAT_R: wat? :DDD
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Se starým jedeme v pipíkách... Když jsem byl dítě, měly holky vendulky (a pak jsem se červenal, když se tak nějaká holka jmenovala)... Dneska se mi líběj buchtičky, ale zase není žádoucí, aby se někdo červenal, až dostane buchtu, žejo... chtělo by to něco bez dvojsmyslů...
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Moje dítě a ja používáme slovo moudí.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    KOVOVAMINCE: ber to tak, že někdy to něco vyjadřuje. třeba ty lajdáky jsou určitým způsobem popisný, tzn. přesněji definují. a o exaktnost by nám u vyjadřování mělo jít především :-)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Přesněji kunda (ta mému jemnocitu nevadí :D), aby nedošlo k dalšímu omylu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SALVATOR: lochna je díra. ;-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Heh, lochny, to sem neznal, dík :)
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jak jde o lajdáky, cecky, lochny, pekáče atd, tak jsem velmi přecitlivělá. Lidi který používaj takový slova, by měli hořet!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam