• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BAAL
    BAAL --- ---
    SARAJ: Nejbožejšího zubaře jsem potkal, když mě Lucky poslal někam na Chodov v rámci emergency ze známosti, ten byl fakt boží, pak jsem se ho ptal zda bych nemohl být jeho pacient, protože takovou pečlivost a NASA ordinaci jsem do té doby ještě neviděl.

    Třeba mě vyšetřoval v leže, takže jsem nemusel mít otočenou hubu k němu v křeči, plus když mě vrtal tak si tam nacpal takovej balonek, aby se mu to místo nekontaminovalo slinama atd.

    A on mi zlomil srdce, protože mi řekl že se týden po tom stěhoval do Bratislavy za ženskou.

    A proto milé dámy, ženy můžou za všechno zlo světa:-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: v ramci priznani , ja jednoho zubare pokousala a ortodontistku jsem donutila ukazat mi suplata okolo kresla, ze neschovava vrtacku, ehm. K prekonani mi pomohlo nasledujici: domluva signalu, kdy na nej okamzite prestat delat cokoliv - zvedala jsem ruku, kdyz jsem chytala paniku, sestricka sledovala, jestli dycham - hruzou jsem prestavala. Objednavala jsem se pravidelne na prevence s heslem: Kdyz mne nic neboli, nic se dit nebude. Kdyz se neco bude dit, tak uz neutecu.
    Na mne to zabralo, porad se mi poti ruce a zmoulam kapesnik, ale nepanikarim. Plus volim radeji zubare, nez den bolesti zubu.
    PS: chodim do soukromeho centra, k napul detske zubarce, takze na vycukanejsi pacienty je zvykla;)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MONROE: Mi je až líto, ze se k zubarce chodí jen co pul roku. Mám krásnou zubarku, všechno co bude dělat okomentuje, říká, ze kdyby něco bolelo at hned řeknu. Injekce do dásní fakt vůbec nebolí.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MONROE: Tam si nevidíš... ten vpich skoro necítíš... Důležitý je abys nahlas řekla, že to ještě furt cejtíš, že ti maj přidat... Ten vpich je nic oproti tomu samotnýmu vrtání. Ale věz, že ta injekce bude mít o několik hodin pozdědji dojezd. Pokud budeš sedět v práci, nebudeš se koncentrovat a nebude ti chutnat jídlo.
    XAJA
    XAJA --- ---
    MONROE: pred vpichom si mozes este vyziadat znecitlivujuci sprej na dasna, takze ani ta injekcia nemusi boliet.
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznávám se, že když mám splín nebo radost, píšu básničky a posílám je kamoskam.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    BAAL: nechapu. Vsak to vubec neboli. Radsi ti, nez si kazdej den strkat mezizubni kartacek mezi sedmicku a osmicku.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BAAL: ! To si priste na pucovani taky reknu!
    BAAL
    BAAL --- ---
    MONROE: Bud v klidu, samozrejme ze umrtvi, casto tu na nyxu jsou valky o to ze vztah lekare a pacienta v cesku rozhodne neni vztah dodavatele a zakaznika z milionu duvodu, ale u zubaru to imho vubec neplati ti si jedou svuj byznys v ambulanci, kolik znas zubaru v Praze co jedou na pojistovnu.

    Jinak receno uz jsem starej a pohodlnej parchant a na hygiene si nechavam pichat predni dasne supracainem vycitky z toho nemam a stoji to 2kila na vic.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    muj zubar dava anestezii na kazdou blbost a nikdy sem u nej netrpel... nicmene sem u nej nebyl uz minimalne 6 let, ponevadz sem linej se tam objednat, udelat si cas a poslouchat od nej kecy o tom jak spatne si cistim zuby nebo vubec necistim
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MONROE: ja uz jsem zubni prijal do sveho zivota. Zuby se mi kazi a hazu do toho tisice. Plombujeme tak casto, ze uz mi to ani nepřijde. Kdyz me to boli, reknu si o dalsi injekci. Vecer z nich mam dojezd a nechutná mi jídlo. Ale neměnil bych. Obdobi, kdy jsem nechodil na prohlidky jsem jedno měl a nechal jsem si zkazit petku, misto které mam krásnou korunku. Jo a moje draha polivicka je jeden z tech lidi, kterym se zuby nekazi vubec. Ironie...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nedoviram a nedosroubovavam obaly, sklenice, tuby. Je to strasnej zlozvyk. Jak to nejde zaklapnout, je to v haji.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    MONROE: Mám taky strach ze zubaře a navíc hodně citlivý zuby, takže me i trochu vrtání hodně boli. Našla jsem zubaře, kterej je 1) pohlednej 2) má rajskej plyn. Od ty to zvladam :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MONROE: Hm a zrovna tobě celková anestezie moc nepomůže, co? :D
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    INDIAN: Az budes v Cr radi te uvidíme. Sekacka bude nachystana.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SALVATOR: Určitě to bude ekologický a úsporný, podobně jako čůrání při sprchování. Když se vše dobře umyje, nelze proti tomu nic namítat. :-) Jenom pozor na karmu!

    Pelíšky - záchodová scéna
    https://www.youtube.com/watch?v=fcT4AlGHPL0


    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A když si pak umeješ ruce, tak vlastně i spláchneš :D
    DMAG
    DMAG --- ---
    Někdy (obden) si přeju, aby do Země napálil nějakej velkej asteroid a smáznul všechno to zmrdstvo tady. Podobně jako Kirsten Dunst v Melancholii.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    VESTIGIA: Já se přiznám že Harryho Pottera nějak nemůžu vystát a nedokážu přijít na to proč, snažila jsem se, ale hrozně mě to nebavilo a nezvládla jsem dokoukat ještě ani jeden díl. Přitom jinak fantasy mám dost ráda a třeba pána prstenů jsem viděla a četla mnohokrát.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    kdyz uz sme u tech pobidek "domacich" praci, ja se u kazdyho kdo ma zahradu dozaduju, jestli nepotrebuje posekat travnik... strasne me to bavi, zboznuju tu vuni posekany zelene a rad prochazim zanedbany kouty s metrovym plevelem abych je poradne vybral.
    tyhle moji vasne vyuziva moje segra, cehoz casto se svagrem vzapeti litujou a modlej se pak kdy mi dojde benzin, pac sem schopnej se sekackou a krovinorezem plundrovat jejich usedlost uplne celej den az do nevidim.

    (ja zadnou zahradu nemam, proto me to nikdy neomrzelo)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ROARCK001: dokud to byly jen přiznání bez odezvy, byly tu 3 posty denně.

    Přiznávám močení do umyvadla v koupelně. Je to praktický. Výška je lepší, rozstrik i hlasitost jsou ok a člověk si ho tam může vklidu umejt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam