• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    U mě hrozně stoupla Choking Hazardem.

    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    INDIAN: no to víš, černobílej svět je jinej než barevnej :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    me se libi porad
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SALAMAN: návštěvníci, nezapomeň na návštěvníky!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    RAINBOF: Já taky. I když jsem byl starší. Třeba když se sprchovala ve Vrchní, prchni.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jako malej jsem upřímně a opravdově, jak to jen malý chlapec 5let umi, miloval Dádu Patrasovou. Ale přešlo me to, když jsem jí viděl na barevný televizi. Ten šok si pamatuji dodnes.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    GONZA223: nemuzu vystat cely DVTV, Veselovskej byl kokot vodjakziva a Drtinova je u me takovej ten typ cloveka co me se*e a nevim proc ... kdyz si je moje polovicka pousti, tak pouze v moji nepritomnosti nebo na sluchatka
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    PRASECI_SOIREE: přesně tak :) A myslim, že dostat nevystařené maso není nic neobvyklého, spíš bych se divila opaku. Ale chodila jsem do normální masny, nic extra.
    Jinak já to do trouby dávala, pěkně na dřevěné prkýnko a mezitím co biftek ležel jsem dělala pepřovku...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nemůžu vystát Smetanovou Emmu ! Jakmile v DVTV spustím když dělá rozhovor ona , vypínám a v duchu jí nadávám těmi nejsprostšími nadávkami !
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    jj na steak je zaklad ulezely maso jinak to neklappne :o)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MONROE: Já se tím jednu dobu zabývala, protože jsem si vzala do hlavy, že si doma udělám přesně takový krvavý biftek ze svíčkové s pepřovou omáčkou, jaký mají v restauraci. Poté co jsem dvakrát koupila drahou svíčkovou v řeznictví a nepovedlo se to - bylo to tuhé, tak mi došlo, že to maso prostě musím nechat ležet v lednici, plus minus aspoň týden, ideálně ale déle. Pak se to povedlo. Jsou části zvířete, ze kterých dobrý steak nikdy nebude, ale pokud máš kvalitní maso, uleželé a nemučíš ho na pánvi moc dlouho - musíš zkoušet prstem a fakt to hlídat, tak nevidím důvod, proč by to nemělo být dobré.

    A přiznám se zcela vychloubačně, že se mi stává málokdy, že se mi nějaké jídlo nepovede, že jsem v kuchyni kreativní a že vařím prostě skvěle :D
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    MONROE:
    GREAT_R: kazdej ma talent na urcity jidla a nektery proste nejdou... aspon my to mame tak doma - nektery veci co dela moje zena perfektne ja nedam ani nahodou a naopak ja zas mam nektery jidla v ruce vic nez ona.
    dam uplne debilni priklad, ja neumim uvarit blbou rejzi tak jak ji moje polovicka dela uplne perfektne, ja zas delam treba svickovou levou zadni na tu si ona nikdy netroufne.
    takze vari ten podle toho co se zrovna vari (resp. na co je aktualne chut :P)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MONROE: A co děláš špatně? Jaký máš postup?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MONROE: připravit steak není uplně jednoduché a základem úspěchu je dobře vybrané a správně uleželé maso, jinak se můžeš stavět třeba na hlavu a správně to připravené nebude :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    Jsem líný ubožák, feťák, alkoholik, zoufalec...
    FITH
    FITH --- ---
    SALAMAN: Obavam se,ze v tom nejsi sam :o)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mýmu chlapskýmu egíčku hrozně ubližuje, když má manželka pravdu.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    V nemocnici mi to děsně voní
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    RAINBOF: ne... Jedno minutovy video pul hodiny
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GREAT_R: cd pul hodiny jo? Ti nevim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam