• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    THEMAKARESH: sis to měl zdokumentovat a podat TO, ne ho trávit, tos to fakt vylepšil
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DEVIL: on toho psa neszeral. Otravil ho coz je pomerne hnusna smrt uz sem to videl a neni to nicmoc. Ty budes taky slusnej "igelitent".
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    THEMAKARESH: nauč se alespoň číst. já ti nevyhrožuju, já ti říkám, kdyby ten pes byl můj. no to buď rád, že můj nebyl.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    THEMAKARESH: tywoe dyk tenhle klub zalozila PCR...tos to z nazvu nepochopil?
    ...jasnej bait :D Hele v prvy rade je trochu picovina psat na nett ze si spachal trestnej cin...nejebe ti trochu?
    resp. doufam ze kdyz sousedovi zabijes cokla ze je to trestnej cin:D odmitam si to hledat...

    takze nevis cim si ho otravil? to bylo zas kecu...
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: ta agenda, že řešíme jednoho člověka, není daná. Já ho právě neřeším vůbec. Jak píšeš, stejně nevíme..

    Přiznám se, že utrpení člověka vnímám hůř než utrpení zvířete. Libové masíčko z čerstvě poraženého dítěte bych neochutnal. Sorry za segustivni formulaci.Respektuji, že někdo má tu hierarchii jinak. Ale zvířata mám rád, psy miluju a nikdy bych zvířeti neublížil.

    Jenom mi přijde zajímavý, když se pes ve větší míře stává v kultuře nahrážkou lidskosti. Chápu to u eskymaku nebo osamělých pastevců v centrální Austrálii. Ale proč u nás?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    THEMAKARESH: heleď, hrdino, já si tím prošel a nebyl to měsíc, bylo to rok a stejně jsem těm psům na zdraví nesáhnul, hrdino. bohužel, i když si teď změníš nick, tak se to s tebou už tady potáhne. tos neudělal dobře s těma sirkama, jaromíre
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    THEMAKARESH: delej cims ho otravil? nebo este guglis cim by to slo? :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    THEMAKARESH: měsíc, hm, to je fakt hrůza. přiznávám, že jsem měl podobný myšlenky, když se nám narodil druhej kluk a jeden soused si přistěhoval psa baskervilskýho a druhej z druhý strany jacka russela. oba pěkný kurvy, celý dny o samotě na zahradě a já vážně zvažoval ultrazvukovej amplión ( https://www.google.com/...CABQ9CFY1Dhg0T9oAHAAeACAAV2IAfgEkgEBOJgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab ), což je mimochodem funkční řešení. za mě to stálo poměrně víc, ale člověk musí chtít hledat řešení. kdyby to byl můj pes, tak bych šel sice sedět, ale ty by ses už nepostavil na nohy.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    THEMAKARESH: a cim si ho vubec otravil ty hrdino ? to by me zajimalo? a ty si jako myslis ze to sousedovi nedocvakne? :D

    MONROE: prosimte nebrec uz...tomu coklovi to nepomuze uz.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: jasně. Já jsem hájil ID, který poukázal na to, že ke psům cítíme víc soucitu než k lidem. Mně přijde, že má pravdu. Taky mi přijde, že to tak být nemá. A podle toho, co jsem viděl ve světě, mi přijde, že to je trochu typicky český. A pokud ano, tak mi přijde zajímavý, co to o nás teda říká.
    MONROE
    MONROE --- ---
    :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MONROE: Doba jde v pred a to tak moc ze treba neutrpne usmrceni zvirete se nadefinovalo jako tyrani.

    Traveni psu neschvaluju.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: jenže ta mačeta je ve skutečnosti u hodně lidí pes. Já toho travice nehajim. Zajímavá mi přijde ta shoda na jeho zavrzeni. Jako kdyby cítili, že mají teď právo kopat. Že mají oporu ve status quo a mohou volně hanit mrtvolu odpadlika, který porušil tabu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "já vím, že jsem Vám na Váš pozemek naházel jed a zabil psa, ale podívejte se, v parcích jsou hovna a vy uplně kašlete důchodce" :D

    nenechala by se ode mě nějaká místní holka prosím znásilnit? Já vim že je to nemorální ale podívejte se kolik plastu je v oceánech a veverky dneska neuměj lézt po stromech!
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Jak píše
    DEVIL:. Je možný mít rád psy a žárověň mít plný zuby český posedlosti psy. Otrávit psa je hnusný, nebezpečný a zločinný. Ale že nám nahrazují psi lidskost, který jako mrzáci nejsme schopni, můžete vidět všude kolem sebe. U každý opuštěný babičky se psem na vodítku, při každým šlapnutí do hovna v místě, kde by si měly hrát děti, nebo v komentářích níže.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEVIL: jo už chááápu, tebe trápí to cimrmanovské "napsal něco na internet, ale reagovali mu na to lidi"

    v tom případě doporučuju zařízení na kterém toto sleduješ okamžitě zahodit do nejbližšího pole, jinak tě čeká opravdu hodně těžkej život ;)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ADAMIRA: ano, na svete se dejou horsi veci, ale tohle je prece jinak. zajima me spis, jak by mi pomhlo s uz ustrelenou rukou, kdybys to napsal sem a lidi by se zacli prispevkama bourit, jakej ze si to zloun co si dovoluje nekomu ustrelit ruku... chapes?
    hrde by se vsichni imaginarne poplacali po zadech, jak to hubou na diskuzaku zlounovi natreli ostrymi, az velmi ostrymi nadavkami a ja bych dal chodil s ustrelenou rukou bez toho, aby se tobe dostalo jakekoliv spravedlnosti
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEVIL: rozumím. nebude ti tedy vadit když ti třeba ustřelím ruku? Třeba v takový Sýrii se dějou mnohem horší věci a spousta lidí to ignoruje, takže allright? :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EATHAT: ano a ano! přesně tak :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    me teda hlavne mrzi ze uz tu neni ten puvodni prispevek...takze z toho chapu ze typek otravil sousedovi psa protoze stekal? myslim ze se muze MONROE: at uklidnit...neboj ten typek stejne lhal...zadnyho psa neotravil jen si tu jakoze postezoval co by v skrytem temnem koutu duse rad udelal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam