• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    THEMAKARESH: a cim si ho vubec otravil ty hrdino ? to by me zajimalo? a ty si jako myslis ze to sousedovi nedocvakne? :D

    MONROE: prosimte nebrec uz...tomu coklovi to nepomuze uz.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: jasně. Já jsem hájil ID, který poukázal na to, že ke psům cítíme víc soucitu než k lidem. Mně přijde, že má pravdu. Taky mi přijde, že to tak být nemá. A podle toho, co jsem viděl ve světě, mi přijde, že to je trochu typicky český. A pokud ano, tak mi přijde zajímavý, co to o nás teda říká.
    MONROE
    MONROE --- ---
    :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MONROE: Doba jde v pred a to tak moc ze treba neutrpne usmrceni zvirete se nadefinovalo jako tyrani.

    Traveni psu neschvaluju.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: jenže ta mačeta je ve skutečnosti u hodně lidí pes. Já toho travice nehajim. Zajímavá mi přijde ta shoda na jeho zavrzeni. Jako kdyby cítili, že mají teď právo kopat. Že mají oporu ve status quo a mohou volně hanit mrtvolu odpadlika, který porušil tabu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "já vím, že jsem Vám na Váš pozemek naházel jed a zabil psa, ale podívejte se, v parcích jsou hovna a vy uplně kašlete důchodce" :D

    nenechala by se ode mě nějaká místní holka prosím znásilnit? Já vim že je to nemorální ale podívejte se kolik plastu je v oceánech a veverky dneska neuměj lézt po stromech!
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Jak píše
    DEVIL:. Je možný mít rád psy a žárověň mít plný zuby český posedlosti psy. Otrávit psa je hnusný, nebezpečný a zločinný. Ale že nám nahrazují psi lidskost, který jako mrzáci nejsme schopni, můžete vidět všude kolem sebe. U každý opuštěný babičky se psem na vodítku, při každým šlapnutí do hovna v místě, kde by si měly hrát děti, nebo v komentářích níže.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEVIL: jo už chááápu, tebe trápí to cimrmanovské "napsal něco na internet, ale reagovali mu na to lidi"

    v tom případě doporučuju zařízení na kterém toto sleduješ okamžitě zahodit do nejbližšího pole, jinak tě čeká opravdu hodně těžkej život ;)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ADAMIRA: ano, na svete se dejou horsi veci, ale tohle je prece jinak. zajima me spis, jak by mi pomhlo s uz ustrelenou rukou, kdybys to napsal sem a lidi by se zacli prispevkama bourit, jakej ze si to zloun co si dovoluje nekomu ustrelit ruku... chapes?
    hrde by se vsichni imaginarne poplacali po zadech, jak to hubou na diskuzaku zlounovi natreli ostrymi, az velmi ostrymi nadavkami a ja bych dal chodil s ustrelenou rukou bez toho, aby se tobe dostalo jakekoliv spravedlnosti
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEVIL: rozumím. nebude ti tedy vadit když ti třeba ustřelím ruku? Třeba v takový Sýrii se dějou mnohem horší věci a spousta lidí to ignoruje, takže allright? :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EATHAT: ano a ano! přesně tak :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    me teda hlavne mrzi ze uz tu neni ten puvodni prispevek...takze z toho chapu ze typek otravil sousedovi psa protoze stekal? myslim ze se muze MONROE: at uklidnit...neboj ten typek stejne lhal...zadnyho psa neotravil jen si tu jakoze postezoval co by v skrytem temnem koutu duse rad udelal...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    me se proste libi, jak se kazdej vzrusi nad hlubokym priznani ze nekdo otravil psa a ostatni zverstva co dejou a jsou daleko horsi s gracii prehledne..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a jedna malá relativizace na téma "všichni kradů!!!" nakonec... :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EATHAT: !!!
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MONROE: podivej se, spousta veci jsou trestny a nikdo na ne nema pravo a diky tomu, ze se spousta lidi diva jinam, se dejou. pred zraky vsech. tak v cem je tohle jiny?

    ted hned zavolas na bezpecnostni slozky, kterejm reknes ze nekdo tohle udelal, zacnes patrat po totznosti makareshe a dotahnes to do konce? myslim ze ne. jsme na diskuzaku. takze tu ted napises svy '4360-paogphasdvl;bn' a sracky se budou dit dal. at uz otraveni jednoho pejska, nebo 'zpracovani' kurat v sedlcanech..
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    ADAMIRA: samozrejme ze tvuj pes a ne cizi...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EATHAT: to jako sousedův pes neco posral a nějaký podivný vesnický nepsaný pravidlo ti tím pádem dává právo ho vodělat?

    doprdele na jakejch vesnicích to žijete? ve hře o trůny?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    psi co neco zasadne posrali se u nas vzdycky vzali za stodolu a dostali kulovnici na komoru...traveni zvirat je hnus to nevis? to totiz delaj jen pokoutny zmrdi...

    za topeni kotat pet let? lol (pulka nasich prarodicu by se doted z vezeni nevyhrabala) to bejvalka mela fotra statkare a ten kdyz kocka vrhla tak aby to nemusel topit tak natah vojensky boty a normalne to resil seslapem...to teda i pro me jako pro syna myslivce bylo neco co jsem uplne nedaval...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEVIL: tak když už úplně vynechám nějakou morálku, rozdíl mezi tím zabít zvíře pro jídlo/protože mě sralo nebo whataboutismus na tema velkochovy (což je ještě horší než otrávit psa, ale porád whataboutimus):
    a) jak si sakra může dovolit sáhnout na cizí majetek na cizím pozemku?
    b) jak si může bejt jistej, že ten jed sežere ten pes/neodnese ten pes a nezabije to místo toho třeba (lidský) díte?

    Jakym buransko-statkářsko-vohnojenym argumentem na téma "městský floutci" omluví tohle?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam