• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R: přesně. Naši sousedi jsou důchodci,co si sednou na zahradu,kouřej a čuměj. Jako jo, člověk s nima někdy pokecá a jsou v pohodě, ale štve mě jak čuměj. Čuměj na to,jak si hraju s dětma, čuměj na to, kam jdu,kdo přijel,co dělám na zahradě,jestli kalíme nebo hulíme, jestli se s manželem hádáme nebo ne, prostě o všem maj přehled a samozřejmě mají na vše, co vidí a slyší, svůj názor. Tuhle jsem se vracela dopoledne z akce domů, sousedka si div nevyvrátila hlavu a jízlivě říká: "Zase dámská jízda jo?".... jako cože? trochu drzá ne? Po tomhle nějak ani nemám chuť se s ní bavit.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Lezou mi trochu na nervi mí sousedé. Jsou tiší, ale přeci jen trošku kontaktní a ob dva dny je potkávám, jak vysedávají před vchodem.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    svoji obcesi (viz zde INDIAN) jsem se po tomto lete rozhod povysit na porizeni si vlastniho aku-krovinorezu
    (bude teda inventarizovanej u nas na chate kde secu prilezitostne taky, ale bude mi k ruce kdyz bych mel jet nekomu plundrovat zarostlou stran a mel doma nakej rozsekanej muzejni kram jako ma segra)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MONROE: a ty máš v tom novém horoskopu to samé jako v tom starém?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ELLA: Když umře někdo starej, skoro vůbec mě to nermoutí. Dlouhej, intenzivně prožitej život, vnoučata, nedejbože umírání... Takový zakončení.

    S tím smíchem... já mám nějakou bariéru, která mi brání, abych se z těch špatnejch věcí nehroutil. Občas to praskne a rozbulím se. Ale dost často to vypadá, že to všechno zlehčuju a nepřipouštím si to.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    RESTINPEACE: Když jsem dostával pocit, že mi současná hudba nedává smysl, narazil jsem na Billie a líbilo se mi to.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    nemam nejmensi tuseni kdo je Billie Elish
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    dnes sem poprve v zivote upekl neco sladkeho...bublanina a jen se po ni zaprasilo...jak malo staci...a to se tu jen kazili boruvky a rybiz...holt zrozeni velkeho otce:D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    CDR: Četl jsem spoustu erotických povídek. Asi nejlepší zápletka je, že A má obě ruce v gipsu a poprosí B, ať mu to udělá...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ujíždím na subkultuře Dark/Gothic Lolita a kdybych byla o dvacet let mladší a o dvacet kilo lehčí, nejspíš už bych to dávno nosila.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: přelož si to jako manža, nebo nesezdaný partner.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Potřebuju překlad, já tyhle mileniálské termity neznám. Kdo je tvůj "boi"? Asi to nebude vrcholné dílo psané v bavorské šatlavě.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: Můj boi si pouští všechno s německým dabošem. Němci uměj skvěle dabovat cokoliv, ale mě se ten jazyk stejně až tolik nelíbí. Včera jsem si chtěl skouknout Rain v originál dánštině, neuhádal jsem to, byla Němčina
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mně se němčina líbí.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Italština mi přijde ještě hnusnější jazyk, než němčina...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    "I have a dream, that one day, that lavicka bude pred mym barakem na miste, kde si ji preji". Takze systematicky posouvam asi 200kg lehkou lavicku pod kamerama, abych si mohl dat to vysnene cigaro s vyhledem na svoje okno.
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Nesnášim, když lidi řikaj nebo heštegujou SORRYJAKO. Přijde mi to hrozně tupý. Asi nechápu, co je cool na tom, vyjadřovat se jako ten ksindl a zdá se mi, že ho tim tihle lidi pořád jakoby nevědomky "přiživujou".
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Jedu podle pravidla 3x a dost (když mne vytočí na tom samém projektu třetí věc, jdu od toho) a nenabizim dvakrát. Odmítám hrát hloupé hry a ztrácet čas nonsense věcmi i činnostmi. Někdy si říkám, že jsem dost nesmlouvavy jedinec :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Po stěhování jsem musel začít skladat hadry do komody. Musel jsem se naucit jak a začít merit kominky a vsechno. Spokojenej si moc nepřijdu na policovou skříň to nemá.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ráda skládám věci na třetiny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam