• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    CAMKA: tak je je vlatne taky prizani, ze se uplnej dement. Zrovna dneska je to presne dva roky. Takze.

Prihlasil jsem se do AZ kvizu a prihlasil jsem tajne i sve dva kamarady. (Zdravim id VITEKK) Nahoda tomu chtela ze po trech letech a uspesnem konkurzu (zjistujou jestli nejsi uplnej dement atd. zkratka ze jsi vysilatelny) jsme meli nataceni tri dny po sobe. Vitek bohuzel vypadl, takze jsme se v Brne ani nepotkali. Druhy kamarad Tomas nastupoval druhy den rano. To ja uz cekala pred studiem jako nahradnik, kdyby nekdo nedorazil. Tomas postoupil do dalsiho dilu, kde bohuzel taky vypadl. Zasli jsme tedy na obed do moji oblibene kavarny Spolek. Tomas si zacal hledat spojeni do Prahy a nechtel se nechat premluvit aby se mnou zustal do zitra a trochu popil. Slovni natlak nepomahal a tak jsem mu k jidlu objednal hruskovici. To byla asi jedna odpoledne. Pak najednou byla pulnoc, jsme porad v kavarne spolek, ktera je zavrena, ale mezitim jsem se seznamili s barmankama a popijime s nima. V sobe mame (ve dvou) pul lahve hruskovice dve lahve merunkovice a buhvi proc par panaku pastisu. Dal si matne pamatuju cestu dvema(!?) taxikama k brnenske televizi, kde se v ucnovskych kolejich soutezici ubytovaji. Pak mi zazvoni budik. Za 30 minut mam byt na nataceni. Bohuzel mam problem chodit rovne. Citim prusvih. Hlavou mi probleskne veta "Průměrná denní sledovanost je 440 000 diváků a dalších 100 000 shlédne soutěž zpětně na iVysílání." Rychle hlavu pod kohoutek. Za par minut uz jsem v maskerne kterou zaplavi alkoholovy oder. Maskerky se smejou, ja jen krcim rameny "Brno, no."
    Hned na zacatku vsechny soutezici toho kola nazenou do mistnosti, kde mate asi tak 30 s na to si vybrat cenu kterou chcete dostat. Takze ten vyber ceny na konci je jen divadlo a predem vite co dostanete. Je tam miliarda knizek a deskovych her. Ja mel trochu porblem ostrit a tak jsem si vybral hned to prvni co byl na rane, predplatne casopisu Historie. (Ja to neznal, ale najdete si co to je, snazil jsem se to pak marne rusit, abych to nemusl kazdy mesic vyhazovat ze schranky rovnou do papiru). Pak uz se s nami privitala moje hrdinka z Hip Hap Hop, Eva Brettschneiderova (nyni milf 10/10) a zaclo se natacet. Muj hlavni cil byl, aby nebylo poznat, ze jsem ozralej, diky bohu za pultik, ktereho se dalo drzet. Problem byl ale s udrzenim pozornosti. Obcas se mi stalo, ze na me Eva kouka, odpocet bezi a ja netusim, jak znela otazka, protoze premyslim, jake klicove slovo pouziju pro dalsi pismenko.
    Nejakym zazrakem jsem ale postoupil do finale, kde jsme se utkal s panem Petrem. V tomto kole jsem napriklad na otazku, jestli se opilec z hospody u vocka, ze serialu simpsonovi jmenuje Barney, odpovedel ze nejmenuje. Naprosto netusim proc, protoze jsem prvnich 20 seriii toho serialu videl nekolikrat. Tentokrat jsem uz prohral. Pak se ozval hlas rezisara z kontrolni mistnosti, ze hezky souboj, ale prekrocili jsme stopaz a musime to pretocit. Takze nakonec mi pan Petr vzal policko, ktere jsme vedel a vypadam diky tomu jako jeste o neco vetsi debil proto, aby se dil vesel do stopaze :) Byl jsem vlatne rad, ze uz muzu jit na vlak protoze ostra studiova svetla me zacinajici kocovine neprala, zastavila me bohuzel produkcni. "Ale vy jste postoupil, nemate radost?" V dalsim dile jsem vypadl hned na zacatku tim skoncilo utrpeni. Jen se pak znovu ozval hlas rezisera, ktery se podivoval nad mou volbou poli a polozil recnickou otazku, jestli vime, ze mame spojovat ty tri steny.
    Ze studia se nesmi odchazet pred skoncenim, takze jsem musel zustat az do konce, ale byl jsem svedkem dalsiho pretaceni, kde naopak stopaz nestacila, takze se prodluzovala predstavovacka a pani co uz vypadla, musela znovu a obsahleji mluvit o svych konicich. Coz mi osvetlilo, proc se obcas pri tom predstavovani ti lide tak mraci, kdyz pak pri hre je to v pohode.
    A ne, problemy s alkoholem nemam, jsme proste jen dement.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    ALESH: tak se není čemu divit když jsi měl zbytkáč 2,59 promile :D btw máš někde záznam?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ALESH: Jj, píšou, že jen na konkurz je aktuální čekací doba 11 a více měsíců.
    ALESH
    ALESH --- ---
    DMAG: ja tam na takovyhle vtipky nemel vubec pomysleni. Jedine co ze me vypadlo, tak nejak nahodou, bylo “f jako filuta” :)
    SALAMAN: od prihlaseni do nataceni to trvalo 2 a pul roku :)
    DMAG
    DMAG --- ---
    SALAMAN: já taky , už dřív. Těším se, až na mě vyjde Ch jako Chrudoš, nebo P jako pyj :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem se přihlásil do konkurzu na AZ-kvíz.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DMAG: ja mam to stesti, ze sem si nikdy na zadny soc siti (krom tady) ucet nevytvoril, zpravy ctu selektivnim zpusobem a tudiz mam v tomhle smeru neskutecnej klid a sou mi tak tyhle skutecnosti u (_!_)
    DMAG
    DMAG --- ---
    MILUCH2: to už je FB klasika. Například komunistické šajby tam mají vesele své profily, sdílí tam lži, polopravdy a demagogii, a když to nahlásíš, tak je to dle zásad v pořádku. Aby tady minuskáři pochopili, že nejsem zas takovej dement (ano, asi jsem, trochu), tak mě na FB obecně vadí neschopnost toto uhlídat, a objektivně posoudit, nebo aspoň mít snahu. Protože algoritmus nemůže posoudit kontext tak, aby pochopil, že Vojta Filipů je estábáckej šmejd, kterej posluhuje Putinovi jak může, ale vesele ho tam nechají. Asi by se dalo napsat, ty vole, co se vztekáš, souhlasil jsi s podmínkama, nemusíš na FB být atd... Ano, jistě, pravda, ale to by ty podmínky na FB musely být pro všechny stejné. Když si komunistická mládež na FB dělá prdel z Milady Horákové, tak je to v pořádku, protože algoritmus neví, a nějakej tamilskej tygr co sedí v support censorship centru v chatrči v pralese, ví taky úplný hovno o Miladě Horákový. Tak to si můžou svý komunitní pravidla strčit někam. To je asi jako bych já byl kontrolor kvality, a měl měřit rozměr desky v cm, a přitom věděl jen to, že jeden metr je zhruba jeden krok. Sorry za tl;dr.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    treba mi tam nadavaji do dementu, debilu a jak kontruju slovem kreatura a vzdycky to odseru sam ;))
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    zajimavy je ze mi tam nadavaji chteji vyhlazovat vyvrazdovat ja trba jen kontruju a oni jsou v pohide a ja ban na mesic..to mi prijde hodne zlvastni...takze spis zalezi kolik lidi te nahlasi
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DMAG: Chápu. Imho to neposuzuje člověk, ale počítačový algoritmus. Proto automaticky maže fuj slova, jako Mein Kampf apod., i když se jedná o černý humor, nikoliv nenávistný obsah.
    DMAG
    DMAG --- ---
    SALAMAN: tak ano, samozřejmě. Nicméně když se podíváš na FB, co tam lidi sdílí, a když to případně nahlásíš, jako třeba fakenews, a FB ti sdělí, že žádné zásady nejsou porušeny, tak je to zvláštní. Obrázek, kterýho je nyx plnej, že dědeček špatně slyšel Minecraft, a vnukovi dal Mein Kampf, jim například vadí. Pardón, to tam ale posuzuje nějakej negramot.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DMAG: Myslíš ty zásady, se kterými jsi předem souhlasil?
    FAT
    FAT --- ---
    RAGNAROK: To jo, ale nebylo to se stromečkem, že jo...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FAT:
    Pritom bylo tenhle rok bylo spoustu moznosti, kdy clovek nemusel vstavat v takhle krestanskou dobu.
    FAT
    FAT --- ---
    Že jsem si dobrovolně nařídil budík na zítra na pár minut před pátou, protože jsem odhodlán jet ráno do Prahy, abych nebyl úplně poslední, co si vyfotí Staromák bez lidí.
    Díky za vstávání, Milane!
    :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera mi hodili na hlavu (obrazně, naštěstí) marocký kuskus, dneska krémovou batátovou polívku s kokosovým mlíkem... pěkně mě ty moje děti serou.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Tamil z Indie nebo Filipin to tezko posoudi . tam se prava nedovolas..ja uz mam ban vzdy na mesic
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    DMAG: mesic ?
    DMAG
    DMAG --- ---
    Už mi zase na FB zablokovali účet. Přiznávám se tedy, že asi zase nedodržuju ty jejich komunistický zásady.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    BEEBLEBROX: prestan pouzivat to slovo, delas ze me uplnyho debila!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam