• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    KOVOVAMINCE: to druhy jsem zkusil a vysledek je dost tristni - na to prvni mam prilis velkej odpor k jidlu a mam dojem ze vaha me od nutnosti pracovat nezachrani...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jsem nechutně líná. Tak líná, že jsem vážně řešila, jestli by nebylo lepší se vyprasit na 150 kilo a nemuset nic dělat. A k tomu řádně zahořknout nebo to předstírat, abych se do budoucna nemusela starat ani o lidi.
    Fakt mi to nepřijde jako úplně špatná varianta budoucnosti.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Rajcuje mě Olivie Žižková.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Všechno doma mam a údělam si. Akorát ty prasacke smažené sójové nudličky neumím tak křupavé
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Dneska jsem si koupila v Dhaba beas 4 chody. Boršč, plněný papriky v rajský omáčce, plněný bramborový knedlíky se zelím a bramboráky. Naprostá chuťová extáze! Všechno jsem to během odpoledne snědla a chci další nášup.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ALESH: kamarad do az kvizu sel jen proto aby mohl ve vysilani rict "tak ja bych zkusil ten pernik" a vyslo mu to :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Je na čase si přiznat že to sám bez pomoci nezvládnu, poprvé v životě, všechny sračky co jsem zažil jsem zatím vždycky zvládnul. Cejtim se bezradně a bezmocně. Strašnej pocit.
    ALESH
    ALESH --- ---
    CAMKA: tak je je vlatne taky prizani, ze se uplnej dement. Zrovna dneska je to presne dva roky. Takze.

    Prihlasil jsem se do AZ kvizu a prihlasil jsem tajne i sve dva kamarady. (Zdravim id VITEKK) Nahoda tomu chtela ze po trech letech a uspesnem konkurzu (zjistujou jestli nejsi uplnej dement atd. zkratka ze jsi vysilatelny) jsme meli nataceni tri dny po sobe. Vitek bohuzel vypadl, takze jsme se v Brne ani nepotkali. Druhy kamarad Tomas nastupoval druhy den rano. To ja uz cekala pred studiem jako nahradnik, kdyby nekdo nedorazil. Tomas postoupil do dalsiho dilu, kde bohuzel taky vypadl. Zasli jsme tedy na obed do moji oblibene kavarny Spolek. Tomas si zacal hledat spojeni do Prahy a nechtel se nechat premluvit aby se mnou zustal do zitra a trochu popil. Slovni natlak nepomahal a tak jsem mu k jidlu objednal hruskovici. To byla asi jedna odpoledne. Pak najednou byla pulnoc, jsme porad v kavarne spolek, ktera je zavrena, ale mezitim jsem se seznamili s barmankama a popijime s nima. V sobe mame (ve dvou) pul lahve hruskovice dve lahve merunkovice a buhvi proc par panaku pastisu. Dal si matne pamatuju cestu dvema(!?) taxikama k brnenske televizi, kde se v ucnovskych kolejich soutezici ubytovaji. Pak mi zazvoni budik. Za 30 minut mam byt na nataceni. Bohuzel mam problem chodit rovne. Citim prusvih. Hlavou mi probleskne veta "Průměrná denní sledovanost je 440 000 diváků a dalších 100 000 shlédne soutěž zpětně na iVysílání." Rychle hlavu pod kohoutek. Za par minut uz jsem v maskerne kterou zaplavi alkoholovy oder. Maskerky se smejou, ja jen krcim rameny "Brno, no."
    Hned na zacatku vsechny soutezici toho kola nazenou do mistnosti, kde mate asi tak 30 s na to si vybrat cenu kterou chcete dostat. Takze ten vyber ceny na konci je jen divadlo a predem vite co dostanete. Je tam miliarda knizek a deskovych her. Ja mel trochu porblem ostrit a tak jsem si vybral hned to prvni co byl na rane, predplatne casopisu Historie. (Ja to neznal, ale najdete si co to je, snazil jsem se to pak marne rusit, abych to nemusl kazdy mesic vyhazovat ze schranky rovnou do papiru). Pak uz se s nami privitala moje hrdinka z Hip Hap Hop, Eva Brettschneiderova (nyni milf 10/10) a zaclo se natacet. Muj hlavni cil byl, aby nebylo poznat, ze jsem ozralej, diky bohu za pultik, ktereho se dalo drzet. Problem byl ale s udrzenim pozornosti. Obcas se mi stalo, ze na me Eva kouka, odpocet bezi a ja netusim, jak znela otazka, protoze premyslim, jake klicove slovo pouziju pro dalsi pismenko.
    Nejakym zazrakem jsem ale postoupil do finale, kde jsme se utkal s panem Petrem. V tomto kole jsem napriklad na otazku, jestli se opilec z hospody u vocka, ze serialu simpsonovi jmenuje Barney, odpovedel ze nejmenuje. Naprosto netusim proc, protoze jsem prvnich 20 seriii toho serialu videl nekolikrat. Tentokrat jsem uz prohral. Pak se ozval hlas rezisara z kontrolni mistnosti, ze hezky souboj, ale prekrocili jsme stopaz a musime to pretocit. Takze nakonec mi pan Petr vzal policko, ktere jsme vedel a vypadam diky tomu jako jeste o neco vetsi debil proto, aby se dil vesel do stopaze :) Byl jsem vlatne rad, ze uz muzu jit na vlak protoze ostra studiova svetla me zacinajici kocovine neprala, zastavila me bohuzel produkcni. "Ale vy jste postoupil, nemate radost?" V dalsim dile jsem vypadl hned na zacatku tim skoncilo utrpeni. Jen se pak znovu ozval hlas rezisera, ktery se podivoval nad mou volbou poli a polozil recnickou otazku, jestli vime, ze mame spojovat ty tri steny.
    Ze studia se nesmi odchazet pred skoncenim, takze jsem musel zustat az do konce, ale byl jsem svedkem dalsiho pretaceni, kde naopak stopaz nestacila, takze se prodluzovala predstavovacka a pani co uz vypadla, musela znovu a obsahleji mluvit o svych konicich. Coz mi osvetlilo, proc se obcas pri tom predstavovani ti lide tak mraci, kdyz pak pri hre je to v pohode.
    A ne, problemy s alkoholem nemam, jsme proste jen dement.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SARAJ: B12 nepravidelne
    DMAG
    DMAG --- ---
    LEJIMADA: a pak se ti chlapi nemají rozvádět...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Rád sahám na topná zařízení, a živé teplo obzvláště miluju...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    LEJIMADA: Hmm... tak volno se nekoná. Prej do večera. Muž přijel o půl třetí s tím, že se to tam nedá vydržet. Teď se to nedá vydržet tady, protože věci opravdu nebyly na svém místě. Když přijel, tak přišly všechny čtyři děti z venku. Byly jak sněhuláci a já je odstrojovala, sušila a dostatečně se nevěnovala příjezdu živitele a zřítelnici oka svého. Už byl zabaven jeden narozeninový dárek dítěti a dva vánoční jinému dítěti. Dělali s nimi nepředloženosti v nevhodnou dobu. Několik přestupků ohledně hygieny již též proběhlo.

    Teda řeknu vám, že je to někdy na jednoho člověka vážně dost. Ještě, že mám zítra divadelní zkoušku. Hraju mladou vdovu. Nevím z jakého důvodu cítím zadostiučinění...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Dneska je muž po dlouhé době od rána do večera v práci. Psychická nemoc je sviňa a vím, že za to nemůže. Ale mám tak trochu volno. Tak jsem si řekla, že dnes nic nebudu hrotit a dělat. Obstarala jsem zvířectvo a tři zbylé děti doma, jedno vypravila do školy a ke snídani si udělala litránek kávy. Teď jsem si k obědu otevřela lahváče. Je tu bordel jak ve výměně manželek a děti mají celý den puštěnou televizi. Jo a je mi krásně..
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    málou šňůru hned po ránu, microdosing lsd/emka, po obědě větší foukanec, večer květák na spaní
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    You make a dollar I make a dime,
    that's why I poop on company time.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALAMAN: já ráno jenom seru, kafe obecně nepiju
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DMAG:
    SALAMAN: seru až v práci. Ideálně na dámách.
    DMAG
    DMAG --- ---
    SALAMAN: já první seru, kafe až pak
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    multak mineraly omega3 silymarin piracetam dmae ginkgo psylium
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Bkomplex, C, D, Zinek, Mg, Laktobacily a jsem uz nekolik zim po sobe zdrava. Duben-rijen nic. A kdyz mam cerny svedomi ze moc piju a snupu, tak si davam ostropestrec a doufam, ze me spasi.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Já si ráno dávám kafe a pak se jdu vysrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam