• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Já se zase přiznám, že se mi vždycky hnusila tzv šatová zástěra ze silonu, kterou nosily babičky celej den. A už jsem zažil i situaci, kdy si nějaká důchodkyně vzala zástěru a pod ní neměla nic.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    AMANT: teda reknu ti, takovej zupaaaneeek....
    AMANT
    AMANT --- ---
    Miluju trilogii Homolovkovejch, jsou tu proste mezi nami, nebo mam nekdy pocit, ze ja a par "normalnich" lidi zijeme mezi nima.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nejsem si jistý, jestli můj vřes žije nebo ne.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: Tahle... pokud to máš z toho, z čeho to má být, tak tak jako schne ručník, nebo jak ti uschne oblečení, když jen trochu zmokneš, tak uschneš i v županu. Ale pokud ho promácháš a sedneš si na to, tak ti to neuschne. Ale prostě pokud vylezeš ze sprchy, usušíš se, navlíkneš župan a jdeš vstoje řešit věci jako fénování, deodorant, mejkap, zuby, tak v županu doschneš a můžeš pak hupsnout do ušáku a koukat na bednu. Pokud máš ale župan kterej neschne a zůstává mokrej a studenej, tak by to stálo za výměnu.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja sem vzdycky chtel takovej ten burzoazni, à la pan tovarnik
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Přiznávám, už delší dobu bažím po županu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: chápu tvý argumenty, ale tady logika nemá cenu, prostě to tak nefunguje, jsem si jistej, stejně jako jsem si jistej že pokud nevyhodím jističe při odchodu z baráku tak celá čtvrť exploduje
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ADAMIRA: Já jsem nesavej neschnoudí přestal používat a místo toho jsem si pořídil takovej ten těžkej, froté, jak v hotelu, kterej je prostě funkční a dá se v něm strávit klidně celej den.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GREAT_R: jsem si přesně vždycky říkal, ten hroznej pocit že se pod tím budeš potit/hnít :)

    stejně jako bych nikdy neuklidil komplet neusušený nádobí z odkapávače, ale to jsou taková ty krasné maličkosti ze kterejch ti nakonec přeskočí, třeba jako že nemůžu spát s peřinou tak, aby měla ten otvor dole, prostě ne, to vypadne neasi!!!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Župan musí bejt takovej ten froté, co saje a schne. Takže se do něj zabalím, když se usuším nebo když se chcu zahřát. Ale jsou i župany, ve kterejch si leda tak zapaříš koule a takových netřeba.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    DMAG: župan je něco, co si obleču přes pyžamo/noční košili, když se na chvíli nehodí být jen v té noční košili. třeba když mě vzbudí pošťačka s rekomandem a já se po podepsání téhož hodlám vrátit do postele
    DMAG
    DMAG --- ---
    MOODYCAT: po sprše se utřu do osušky, doma chodím dle teploty oblečen v domácím oblečení (více či méně), a v oknech mám záclony. Nekouřím. Takže to chápu jako dva rozdílné světy. Dík.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Jeden zupan na zabaleni po sprse, jeden letni zupan na obleceni po sprse, jeden na chozeni doma "vstala jsem z postele a jdu si pro piti do kuchyne, kde mam okno bez zavesu" a jeden na balkon na cigaro. Jednoduchy.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DMAG: já se třeba po sprše neutírám a vlezu jen od něj :D
    TMA
    TMA --- ---
    DMAG: Je to prostě domácí kabát. Dneska, když je doma přetopeno, tak to moc smysl nemá, ale když jsi měl v zimě deset až dvanáct stupňů uvnitř, tak jsi takovou věc ocenil.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    DMAG: Do bordelu.
    DMAG
    DMAG --- ---
    Nikdy jsem nepochopil, k čemu je župan dobrý.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    DMAG: Supr, někde někomu to jde!
    DMAG
    DMAG --- ---
    TERA79: mě se to daří :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam