• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: Ty krabe... u představování s rodinou a rozlucky se svobodou jsem brecela smíchy :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NEI: fakt moc dík, vzpomněla jsem si díky tomu, že strašně potřebuju další sérii Love is Blind:D (a jsem zklamaná, že se zatim teprv točí:D)
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Nemůžu do „SEDM - 7 nejzajímavějších "změněných stavů", který jste kdy zažili“ vložit příspěvek, protože když jsem ho rozepsala, zjistila jsem už v půlce čtvrtého bodu, že kdyby si to lidi přečetli, tak by si o mně minimálně pomysleli, že jsem naprosto mimo nebo by mě chytili a upálili na hranici.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nesnasim vtipny reflektujici soucasnou situaci v politice nebo verejnym deni.
    Co bylo driv, vejce nebo slepice? Babis, he he he.
    Prijde takhle Rus a Cech do hospody a reknou “mate cipy v ockovani” he he he.
    Boze.
    MISHAKK_ZNOWU23
    MISHAKK_ZNOWU23 --- ---
    Každou neděli se mi posledních pár měsíců stává, že když přijdu v neděli dopo z mejdanu, nebo jsem prostě hodně zkouřenej, tak když jdu doma ze záchodu, tak prostě rozsvítim. Máme na wc okno, takže tam je denní světlo v tu dobu). A dneska jsem si to řekl sám sobě nahlas. Mějte fajn neděli jako já !
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    ..já jsem dnes neudělala za korunu práce
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    smeju se vsem zavislakum na mobilu na zastavkach, v MHD, v praci a vubec vsude kde si na na nej najdou chvilku a pritom sem si uvedomil ze si beru tu placacku pokazdy na hajzl a prochazim neuzitecny informace jenom abych zabil ten prosranej cas
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LODBROG: citim s tebou, posledni roky mam to same se slivovici
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MUZA: Tak to já se zase přiznám, že mě teď pokaždé rozesměje reklama na T-Mobile, jak ten frajer hodí toho flopa přes keře s balónkem :))
    Připomíná mi to slova trenéra “Míšo, ty mas nejlepší styl, co jsem za poslední roky viděl, ale ty k tomu neběháš, ty tancuješ” :D (skákala jsem max do 120cm :D)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PNXNTDD: Floor is lava!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hrozně mě vytáčí ti hipsteři na kolech jak na každé křižovatce na červené stojí a vyvažují rovnováhu aby náhodou nešlápli na zem.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    SALVATOR: Protoze diskutovat na diskusnim foru je nemistne, ze? Nedej boze zivit diskusi. Diky, to je presne to, o cem od zacatku mluvim. Tvle ty ses dobrej pacient.

    V podstate mas pravdu. Byl jsem offtopic. Me to tam ze zacatku nedoslo. Vegeta totiz neni o diskusi. Je to podpurna skupina pro lidi, co si na Naplavce dali tretinku specialu 'Sladkova mrdka' za 150,- a rikaji si, ze jsou pro to mozna tak trochu kokoti a radsi se rychle bezi nekam navzajem uchlacholit, ze na svete jsou jeste vetsi kokoti nez oni. Mozna by to melo byt v zahlavi, aby to bylo i pomalejsim jako ja jasny.

    Odhlasuju se z tyhle nesmyslny konverzace. Klidne si to zakonci nejakym vkusnym bonmoten.
    ACKO
    ACKO --- ---
    PALEONTOLOG: pobav se sám brouku, dobrou :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ACKO: olol, pobavilas. Next plz
    ACKO
    ACKO --- ---
    PALEONTOLOG: to je smutný zjištění, že sociologové nemají nic užitečnějšího na práci, to jim dělá nepěknou reklamu...zas může někoho napadnout ta kacířská myšlenka o zbytečnosti společenskovědních oborů
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FALLENANGEL: Úplně normálně vyzvala ke zklidnění diskuze. V plným právu ze svýho titulu admina. Vyzvala toho, koho vnímala jako živitele diskuze - tebe. Tvoje reakce byla neúměrně vztahovačná a hlavně zhovadilá. End of story, tak zanech vytáček.
    MUZA
    MUZA --- ---
    PALEONTOLOG: ja bych si tak rada nekde precetka zavery z toho badani! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: a nejtepleji bylo v oslu.
    Snad potesi, ze je klub predmetem sociologockyho badani .)
    Az tak je uspesnej
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    SALVATOR: offtopic? ve vegete? nenech se vysmat. byla tam rozjeta diskuse nekolika lidi a mela potrebu zacit krotit zrovna me? proc? protoze jsem se tam netlapkal po zadech s ostatnima, jaka je ta zenska ujeta krava, nebo vychcana mlmarka.

    Jestli moji reakci povazujes za 'hnusne pasivne agresivni' tak to je mi lito, ze to tak zapadlo. Melo to byt prvoplanove vysiraci. A na rovinu, oproti tem srackam a z paty vytazenejch pseudoargumentu, co tam kydali nekteri ostatni jsem aspon udrzel dekorum diskuse.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Ze v kazdy stary filmovy pecce mam oblibenou hlasku (nebo vic)... A vzdycky vseho necham a tesim se na to, az prijde a casto se u toho musim chechtat, jak mi to prijde boziiii :D

    "Je cas vyndat bezbolestnou"
    :DDD
    DMAG
    DMAG --- ---
    DEJLIC: jj, oni nás dle jedné filmové hlášky naučí trávu žrát
    Mam dva známý v Moskvě, jsou v pohodě, ze stejnýho oboru jako já, v pohodě kluci. Ale v baráku se u nás vystřídaly dvě sovětský rodiny, a je to děs běs. Žádný pravidla, žádná ani elementární slušnost (třeba dobrý den), nebo aspoň kurva priviet... Prostě roztahovačný mrdky. Přiznávám, jsem rusofob, ale spíš než strach, je prostě nesnáším. Hajzly zkurvený.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam