• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZUULUU: Taky mi to hned evokovalo Dialky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    D1RABBIT: byt dietní chlap není vůbec špatná věc. Já bych na tom založila promo :D Jako já kdysi na krátká a úzká - malá a hubená... teď už mám smulu :)))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    D1RABBIT: Já se příznám, že po výroku ZUULUU, tvůj nick nepřečtu jinak, než Diarebit :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    FAIRIELLA: vidím, že fanklub červené knihovny je dost silný:-)
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    ACKO: Aby měli dva lidi mezi sebou hluboké přátelství, nemusejí spolu být jako pár. V páru to třeba nefungovalo nebo fungovat přestalo nebo zjistili, že očekávají od onoho vztahu každý něco jiného či po čase narazí na nějaký dealbreaker, kdy by vždy trpěl aspoň jeden z nich (třeba otázka dětí, místa k životu, způsobu života... ). Ale přáteli být třeba mohou, v tom jim tyhle věci prostě na rozdíl od partnerství nebrání. Z nějakého důvodu spolu byli, rozuměli si a třeba měli společného tolik, že se na tom to přátelství (po celkem dost důležité pauze na přebolení rozchodu) vybuduje. A to fakt nemusí být přátelství „mělké“.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já náhodou závidím všem, co se zvládli rozejít v klidu nebo po rozchodu znovu najít nějakou cestu a nadále se vídat.
    ACKO
    ACKO --- ---
    D1RABBIT: asi takhle, kdyby mě s někým pojilo opravdu hluboké přátelství, tak si nedovedu představit, že bychom se rozešli...a mělká přátelství jsou běžnou životní epizodou, to všichni známe, na těch není důvod lpět
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Já teda s většinou svých ex vycházím dobře, s některýma jsme zůstali kamarádi a vídáme se cíleně. Faktem je, že ve většině případů máme společný kamarády a vždycky tomu předcházelo chvilkový totální přerušení veškerýho kontaktu, než jsme se po rozchodu dali dohromady...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    To je děsný, jak s přibývajícími roky se na koupališti spíš než na mladé holky kouknu na jejich maminky, oops :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    D1RABBIT: Jeste nejakej dalsi plytkej canc mas v zasobe nebo to timhle ukoncime?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    D1RABBIT: to se vetsinou protina s tim, ze ti dva maji neco vic, co je spojovalo/spojuje...
    Ex meho manzela k nám jezdí na navstevy i s rodinou - studovali stejny obor, měli společné kamarády, porad si maji co rict (ale muselo si to po jejich ne uplne hezkem rozchodu sednout, ze vsech stran vcetne moji)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    D1RABBIT: Mne na tom neprijde smutnyho vubec nic.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    D1RABBIT: To se mi nikdy nestalo.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Docela by mě zajímalo, jak ve svých životech nacházíte čas na udržování vztahů se svými ex a jejich rodinami. Pro mě by to byla koule u nohy, víceméně jen zdvořilostní křeč. Teda přiznám se, že jsem udržovala po určitou dobu komunikaci s bratrem svého ex, ale to taky časem vyšumělo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOODYCAT: pokud jedine, co te s tim clovekem pojilo, byl partnersky vztah, tak je jasny, ze neni zadny duvod s nim dal udrzovat jakykoli kontakt... to dava smysl tam, kde ti dva patrili do nejake spolecenske/zajmove party, v ramci niz se potkavaji i nadale, pripadne pokud behem trvani vztahu se jim propojily skupiny pratel.
    PHI3K
    PHI3K --- ---
    MOODYCAT:
    Předpoklad je, že mají zájem obě strany, pak to není třeba chápat jako trapné dolejzání.
    A Andreji přeji taky to nejlepší - aby už konečně šel do důchodu a nebral to jako osobní prohru.
    Je už na tu práci starý, vyčerpaný a příliš tvrdohlavý.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně teda zajímá jen exova máma, on sám ne. Mě při rozchodu nakrmil takovejma plkama, že to zkříslo i moje přebujelý sebevědomí někam pod zem. Co řekl jí. Nejspíš teda nic, jak ho tak znám.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PHI3K: Mel pro me vyznam jako partner. Kdyz neni partner, tak ten zakladni vyznam pozbyl.
    Ja jim preju to nejlepsi, jako vsem lidem, krome Andreje. Ale jako proc se snazit kamaradickovat a dolejzat - nevim. Asi bych si pripadala trapne.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SARAJ: podle me je to dost individualni. Mam jednoho ex, se kterym jsme meli velmi podobny zajmy i pohled na zivot/svet a to v urcite mire pretrvalo, takze mame stale spolecna temata. A mam ex, se kterym se ty zivotni cesty rozesly dost odlisnymi smery, takze to pivo jednou za rok je tak akorat, aby se vycerpala temata k hovoru a oboum nam staci, ze o sobe proste vime. Kazdopadne oba vi, ze kdyby byli v pruseru, tak se jim budu snazit pomoct, protoze ty vztahy byly dlouhodoby a nic tak silene zlyho, abysme na sebe chteli zapomenout, jsme si neprovedli. Ja tu miru kontaktu nechavam na nich, takze predpokladam, ze kdyz me pozvou na pivo, tak to maji doma vyjasneny, stejne jako ja.
    Vidim to tak, ze nektery lidi z minulosti clovek ve svem zivote chce i v budoucnosti a nektery ne. A je fuk, jestli jde o ex partnery nebo byvale kamarady nebo spoluzaky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ORIKA: vis jak, 0 kontakt neznamena, ze je clovek nejak na ne nastvanej, nenavidi je neco… je to proste minulost.. mne to prijde jako strasna marnost. Sama pises, ze to vychazi od nich..ze z toho muzou mit s partnerkou problemy.. chci se do podobneho montovat? A proc…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam