• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BURKHAR: Vybavilo se mi, jak si kamarád v menze takovej salát, jehož měl tak deset deka protože všechny prachy prokalil a na víc mu nezbylo, vždycky rozprostřel po co největší ploše talíře. Sice ta vrstva měla max 1cm, ale měl toho prostě v tý kocovině tak nějak větší množství. Eh vzpomínky...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LORD_DE_SEIS: to bylo jeste pred Pasteurem, ze?.))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    BURKHAR: kde jsou ty časy, kdy po objednání dvou druhů salátů, prodavačka po nandání toho jednoho lžíci olízla, aby ti to při nandavání toho druhýho nepomíchala...
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    BURKHAR: Ta v sáčky z Poličky je ta nejlepší tatarka ever :D. Když si to koupim ve sklenici, tak mi to nechutná, musim to mačkat z toho sáčku. :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALAMAN: Tvl., na kolejích jsme to žrali s tatarkou (tou nejlevnější v sáčku z Poličky). Knédl byl za 8,- v bufetu přímo dole v suterénu kolejí. A tam měli teda aj skvělé domácí saláty typu pařížák, rybí, ďábelský, pak zavináče, matjesy, utopence. Dělala to stará bába, která to měla spíš jako koníček, takže to nebyly žádný polotovary, poctivá příprava. Jo a v tom bufetu se normálně kouřilo, byly tam tři klasické stoly na stojáka, prostě labůžo. :)

    Přiznám se, že jsem dostal chuť dát si socialistickou bufetovou svačinu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    REONA: Z karlovarských je to taky super.
    Bramborové na plátky a opéct na sádle, s cibulkou do zlatova.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SALAMAN: Tým tatarka všude
    REONA
    REONA --- ---
    SALAMAN: Správná otázka zní, jaký knedlík?
    Dokud jsem nepotkala manžela, netušila jsem, že se tohle dá dělat i z bramborových 🧐 zkusila jsem to možná jednou a fakt ne.

    Jinak teda s kyselou okurkou a jarní cibulkou!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SALAMAN: tam kečup musí :)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Kdyz sem byl malej a videl sem ve filmu "ctyri vrazdy staci drahousku" Viktora Maurera jako prvni padajici mrtvolu ze dveri (a nasledne schovanou v knihovne s tou vypadlou rukou), tak sem si myslel ze je to Petr Janda
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A co třeba takový knedlíky s vajíčkem? Na ty se kečup může...
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Přiznávám se, že chleba s vajíčkem je jediné jídlo, kde kombinuji hořčici A kečup. A navrch cibuli, samozřejmě…
    JONY
    JONY --- ---
    MUZA: nikoliv okurčička, ale na hořčici jedině kroužky cibule. Kečupisty samozřejmě upálit.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Pamatuju si akorát že to bylo studený a pekelně nasáklý olejem. Jak já to nesnášel.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KOVOVAMINCE:
    jedine kecup, heretik je moje druhe jmeno. horcice je pro konformisty.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Chleba je fuk, ale musi byt poradne nacucanej vajickem... Jezis ja bych si dala :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    KOVOVAMINCE: ano! Horcice a kysela okurcickaaaa
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jedine srnin nebo sumavskej otik.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    LIQUID_SOUND: Nn, měli radši radotínskej. :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    nečekal bych,že se tady sejde takovejch Michelinskejch porotců na chleba ve vajíčku :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam