• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přiznávám, že závidím jedné insta-influencerce, která se kdysi vyskytovala i zde na nyxu, protože si díky insta-influencerství pořídila rekonstrukci bytu úplně zadarmo, všechno dostala v rámci "spolupráce". Podívala jsem se na naši zničenou podlahu a úplně mi přišlo líto, že nemám žádné parametry na to být insta-influencerkou.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOMOLOVKA: já tak dva..
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Přiznávám se, že jsem neviděla celej ani jeden díl Červenýho trpaslíka...
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznám se, ze rada chodím na ostro. Nejsem asi jediná, to je jasné. Jednou jsem sla k ortopedovi s bolavým kolenem. Pan doktor na mne tak kouká a říká, tak si odložte do spodního prádla, mlada dámo. Trochu mi zahrnulo, tak se ptám proč, bolí mne koleno a mám sukni ;)). Načež se na mne tak divné podívá a tak mu říkám. Je mi lito, ale dnes nemam kalhotky ;)). Začali jsme se chechtat a nakonec to vše proběhlo v klidu a pohodě i bez 😀.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Miluju nakupovani povleceni.
    Ale nesnasim povlikani. Vzdycky se v tom zamotam.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Omlouvam se hluboce vsem prodavacum, co jsem urazila :). Nic proti tomu stat a cumet. Mne to prijde jako normalni prace, co zaplati ucty, nebylo to mysleno pejorativne, ja vas naopak nechci stresovat dotazama, protoze mi to prijde zbytecny a neefektivni.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Casto si predstavuju vlastni smrt, vetsinou je nasilna. V jedny z mnoha verzi mi hraje tenhle song a dle komentaru je to velmi popularni umiraci song.
    Patience and Prudence - Tonight You Belong To Me
    https://youtu.be/fOjVjc5vJ6I
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Před hodinou jsem v kulecnikovy herně ze srandy hodila kalhotky na stůl se slovy, ze je to talisman pro všechny . Fakt se bavím ,ligový hráči to kazí😊 aspoň zanikne fakt , ze netrefim ani stodolu😄
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    FIONOR: Přemýšlím, jestli by stačilo, že analogové signály jsou spojité vychýlení veličin a digitální jsou diskrétní hodnoty. Většina digitálních signálů je v analogovém médiu. Když digitalituješ analovový signál, tak vzorkuješ, když z digitálního dělaš analogový, tak... kóduješ? Moduluješ?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Asi zkusenost treba ze Sephory, kdy nekdy maji guerilla strategii vsem radit, ackoliv toho ja o produktech vim petkrat vic.
    Ale hlavne, tak kdyz si vezmu Datart, tak tam je tisice polozek, to fakt kazdej vi o vsem vsechny detaily? Vzdyt to ani neni mozny, ne? I kdyby nekdo mel treba jen sekci “televize”, tak kolik jich maji na prodej, stovky?

    Nevim.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: z 92,7 % jsi měla pravdu
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Az ted mi doslo, ze me nikdy nenapadlo se s personalem obchodu radit ohledne vystavenehi zbozi. Proste by me nenapadlo, ze o tom neco vedi, vzdycky jsem predpokladala, ze to jen prodavaji a blbe cumi.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NA_PYCZU:
    JAMILLOS: Jen některé bankomaty některých banek je zasouvají zpátky. KB ne. KB čeká, až je někdo vytáhne. Podle mojí banky je správný postup je, vzít to, donýst to na pobočku. Udělaj si tam hlášení o nalezenejch penězích a pokud ten, co si to nevytáh nahlásí, že se mu to stalo, tak mu to daj. A samozřejmě se doporučuje policie, ti si mohou nechat zpřístupnit kamerový záznamy, dokud se skladují.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NELLAS: Mně se to stalo před třemi lety a ve Spořce mi řekli, že většina bankomatů tu hotovost zatáhne zpátky, v Praze byli asi 4, který to nedělali, viz ten, kde se mi to stalo. Ty peníze nezajedou do původního umístění, ale někam, kde to pak musí zkontrolovat technik.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NA_PYCZU: Zpátky už to ale spoustu let nezajíždí, ne? Od toho skandálu a rozmaznuti v reportáži, jak takhle lidi okrádali banky o peníze...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NA_PYCZU: Tahle feature se z bankomatu vyndavala, protoze koumaci prisli na to, ze si vyberu 3kKc, ten prostredni litr vytahnu, bankomat to nepozna a sezere je zpatky jako nevydany. Ale mozna ze dnesni bankomaty co umi i vklad si ty prachy prepocitaji a pripisou korektne zpatky, to nevim.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    JAMILLOS: Buď počkat až zajedou zpátky, dotyčnýmu přijde jen sms s upozorněním, že nechal peníze v bankomatu a pak si musí ověřit, jak to dopadlo, protože z účtu se mu strhnou. A nebo odnést na ty policajty a nahlásit, kde a kdy.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NA_PYCZU: Tak mě napadá - co má člověk "oficiálně" udělat, když si potřebuje vybrat a ve zdířce jsou nacpaný zapomenutý prachy? Vzít je a jít na policajty? Asi jo.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    GREAT_R: To se mi taky stalo, pokud byl bankomat trochu novější (minimálně v Praze je to většina), tak je ten bankomat vtáhl zpět. V opačným případě zajdi na policajty, oni by mohli najít toho, kdo to vzal. V mým případě se to teda nestalo, i když šlo o dost frekventovaný místo a podle mě byl záznam z bankomatní kamery dost dobrej=/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nechal jsem peníze v bankomatu 😔
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam