• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    OUKE: Když ti ten čtyřhran spadne na opačnou stranu dveří než si ty, tak se to provádí prosím jak?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Lehce souzním s minci. Samotné a jen lehce tvrdé (na křupnutí) sním meruňky, nektarinky, broskve, a i banány nesmí byt úplně měkké/zralé... proste to mám rada vše trochu tvrdé.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Jsem hroznej nácek na hroznový víno a rajčata.
    Na vaření nebo na nákrajení na chleba je mi šumák, jestli jsou rajčata trochu měkký, ale samotný bych to pusy nestrčila. I když jim objektivně nic není.
    A hroznový víno jim taky jen v určitý fázi tuhosti. Než ho strčim do pusy, každou kuličku ošahám... Chci jen hezký a pevný bobule. Když narazim na dvě-tři trochu "mazlavý" v řadě, začnu bejt podezřívavá k celýmu hroznu a dost často to pak nedojim.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Mám takovou zvláštní "superschopnost", která spočívá v tom, že mě nemaj rady kliky a zámky (nejčastěji od toalet) a často se tam zabouchnu nebo ta klika prostě vypadne a musím se s cizí pomocí dobývat ven.
    Jako dítě mě musel z hajzliku vyprostovat nějakej pan, když sem se zabouchla před vystoupením našeho sboru. Dále nespočetněkrat ve škole, divadlech, hospodách, nemocnicích.
    Naposled to bylo fakt trapný v hospodě, kdy mě otvíral dveře nějakej opilec, kterej pan hulakal na celý sál, že vysvobodil princeznu, zakletou na hajzliku. A včera mi opět, vypadne klika a ty potupne bouchej a kric o pomoc. Achjo...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Vždycky jsem upřednostňoval Briana Johnsona před Bonem Scottem.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    TLAMPAC: taky, ale spis toho puvodniho, kdyz delal jeste zajimavy prednasky. to mu jeste nejeblo a nezvracel ve videich.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    jo a docela se mi líbí Roman Prymula
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    nevěděla jsem, kdo je Nela Moravcová a proč furt telefonovala do Blesku
    MONROE
    MONROE --- ---
    Hrozne me bavi si pichat injekce na redeni krve.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dneska prostě nespim... A nejsem jediná
    TMA
    TMA --- ---
    GREAT_R: Trik je zapomenout na ni tak akorát. Příliš péče ji škodí jako úplné zanedbávání. Kolik je akorát zatím přesně nevím. Ale začínám konvergovat k řešení.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Asi po 5 letech jsem spatril krizovku a dostal neodolatelnou chut si ji vylustit. Dal jsem to bez chyby a za odmenu jsem uplne poprve v zivote poslal tajenku do slosovani o hodnotny balicek. Intelektualne mam za dnesek splneno.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Nesnášim prsa, miluju prsa, nesnáším prsa, toleruju prsa, nesnááááanebo miluju prsa, fakt nesnášim prsa... (jenom vlastní)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Miluju prsa!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nedokážu vypěstovat pažitku a stejně to každej rok zkouším znova.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VESTIGIA: Same here. Už tak dva roky se na něj připravuju, od chvile se tatovi stala mrtvice. Přemýšlím o tom, jak být fit do sta let, o bezbariérových koupelnách, paních na úklid, sociálních službách, ježíškových vnoučatech (nebo že bych rozbil pár tradičních rodin a pořídil vlastní), co budu dělat s těmi kvanty volného času, jak se sakra plete... A hlavně jak sakra nebejt protivnej důchodce. :/
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznám se, že po těch všech patáliích, které mě teď potkaly, je suchý rohlík tím nejlepším kamarádem a jsem vděčná, že Mi v tele nedělá paseku. Díky, že existují suché bílé rohlíky. Jinak bych asi zemřela hlady.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Bojím se stáří.
    1KA
    1KA --- ---
    Nemuzu moc jist, po všem je mi blbě. Ale po x letech mi začaly strašně chutnat jablka, tak jsem snedla včera všechny, co byly doma. Jablka s piskotama, jako miminko ;))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    leta jsem se domnival ze afinita je fanousek Finska, neco jako anglofil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam