• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mám strašnou, ale úplně brutální chuť na cigára. Vůbec nevím, čím to nahradit než jídlem....
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    WRNQ: Byl v autobuse asi rok a pak byl zase prevelen do utulne ordinace. Byl hold dobrej lekar. ;o) Ale jo, mluvime o tom bezne. Vypravime to (ja i tata) jako zazitek z komunismu. ;o) Neni to teda zadny tabu.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    nesnáším 70. a 80. léta, speciálně co se týká Československa. taková kadence deprese a hnusu... jo a celkově nemám rád pomatený vzpomínání na neexistující "starý dobrý časy"
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    NELLAS: sem nemel pobliz mikrovlnku, takze sem ji musel snist studenou :/
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Právě si otevírám pivo a jdu na zahradu kutit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INDIAN: A ohřáli ti ji?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    INDIAN: A polévku gazpacho si někdy měl?
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Kdyz sem kdysidavno poprvy jedl krevety, tak az pote co sem jich snedl pulku talire a kouknul na ostatni mi doslo, ze ta hlavicka s ocickama a ten krunyr s nozickama se neji
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    🧐🤔
    Tak snad to táta zocelen touto zkušeností do revoluce nějak doklepal...
    Nikdy jsme to tom doma nemluvili?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    WRNQ: Ja jsem v roce 1984 rekl v Jiskrach, ze rodice si nepreji abych tam chodil. Tata zubni lekar byl kratce na to prevelen z utulne ordinace na Jiznim meste v Praze do pojizdneho zubarskeho autobusu na Zlicin. ;o) Myslim dodnes, ze tam mohla byt nejaka souvislost.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jako pětiletá jsem se doma převlékla do pionýrského kroje a máma mi hrozně vynadala a já nevěděla proč...ale to byl už fakt režim na spadnutí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ani úplně malinko mi nevadilo, že autobus, co měl přivézt děti z víkendové výpravy, měl hodinu zpoždění!

    jsem příšerná matka, u dveří si vezmu klíčenku :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VESTIGIA: ja byl karlinskej kluk doslova delnicko- rolnickeho puvodu, na bartaku sem byl poprve az za kapitalismu nekdy po dvacitce...:) nejspis si me s nekym spletli..😇
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    HAR4NT: až po. Šátek jsem měla už i jako jiskra. Nebo Jiskra, čert ví, jak se ta šílenost píše. Dodneška si pamatuju ten debilní jiskerský slib (slibuji dnes přede všemi, jako jiskra jasná, chci žít pro svou krásnou zemi, aby byla šťastná...). Nechápu, že jsem se nepoblila už tenkrát. My dostali jen nový odznak :-)
    Já tyhle šaškárny podstoupit musela, můj otec měl dost často schůzky v Bartolomějské (práce v kotelně ho neminula) a nebýt dědy (mamino táty), co byl ve straně a dokázal leccos zařídit, tak jsme jako rodina skončili dost nevalně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VESTIGIA: tak to bylo az PO slibu, ne? ten satek byl symbol, kterej za to clovek dostal. teda pokud jich nejaka pizda nevzala malo, takze se z muzea vilenina muselo jeste jet zpatky do pionyraku, kde nam je slavnostne predala ve svym kanclu. a takovyhle boty ta funkcionarska pica delala furt!!!!
    o rok pozdejc nam v Bohdikove zapomnela zabookovat na tabor lom, takze jsme tam prijeli a lom plnej ostravskejch pionyru..my byli spis TOM maskovanej za Pionyr, takze jsme se tam na tri tejdny utaborili v lese a vsecko sme si delali sami, od latrin po stany, tri dny jsme bouchali podsady.

    NEJLEPSI TABOR CO JSEM KDY BYL! included epidemii prujmu, navstevy "higybab", co nam pravidelne jezdily delat vytery, myti v chloraminu, tretina deti odjela domu, ja chyt jeste zapal plic a 3 dny byl v Sumperku v nemocnici.
    pak prijela mati a ja rek, ze tam chci zustat, ze domu proste nechci. tak si dala kafe s vedoucima, predala mi Letni ABC Special 1988 a sla zase na vlak.
    v den odjezdu jsme pak meli spoustu casu, takze jsem si jeste na koupalisti ve Velkych Losinach rozsek hlavu a musel na siti.
    kdykoliv bych si to zopaknul, bylo to skvely:)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Hm a já se poblila při skládání pionýrského slibu. Košili, šátek, boty, všechno. Máma se za mě styděla, soudružka výchovná poradkyně to řešila, jestli to jako nebyla nějaká záměrná provokace, ale já si zpětně říkám, že to už tehdy byla první známka (mého) punku ;-)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nikdy jsem nemela orgasmus.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ja asi 2x v zivote predstiral orgasmus, kdyz me to uz nebavilo
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    v osmnácti jsem se počurala při sexu a tvrdila, že je to mokrý orgasmus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam