• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BARBARELLA: ja se uplne bojim zeptat co ji rikaji...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    KOVOVAMINCE: to jsou ty prášky na průjem?
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Už se mi stalo, že mě upřímně překvapil věk nějaké ženy. Přišlo mi, že musí být výrazně mladší než já a bylo to naopak. Všechny byly viditelně polichoceny. A všechny mělo jedno společné, nadváhu.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Poslouchám Imodium v roce 2022! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dneska na úřadování seru
    dobrý den a na shledanou
    TMA
    TMA --- ---
    Hamburské stejky jím většinou s ohledem na jejich výšku. Na nízké používám metodu lorda Sandwiche, vyšší metodou zvanou "na slečinku" a konečně ty vyšší, než pojme vidlička, roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem, tak bacha na to!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Jsem slečinka a jím hamburgery příborem. Přijde mi fajn, že si napíchnu všechna patra ,burger zůstává celý a nikde mi to nekape... Mekáče do toho nepočítám, protože to fakt jim jednou za x s divnou kocovinou.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    leta jsem zil v presvedceni ze Various Artists je nejaka kapela, ktera se specializuje na soundtracky do filmu a her.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Od malička mě fascinuje nesmírnost Vesmíru a občas se dokáži na hodiny ponořit do čtení o něm a čas najednou neplyne a já letím rychlostí světla do neznáma.

    P. S. Běž užití drog.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nikdy jsem nehrál Zaklínače 3, i když jsem tisíckrát slyšel, že je z celé série nejlepší. Dva roky ho mám koupený a nainstalovaný, ale podvědomě se bojím, že až ho dohraju, přijdu o poslední příběhy z toho světa a už tam nebudu mít co objevovat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ani trochu se mi nestýská po dětech, co jsou teď na táboře. klidně by tam mohly být ještě týden nebo dva! :-)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Ucim se socializovat tak, ze trenuju smalltalk na prodavackach v krame
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Po 14 dnech na chalupě u tchána mám pocit, že bych možná někdy v budoucnu, na nějaký omezený časový úsek, mohla strávit část svého života na venkově. Třeba tak kolem 50 - 55 let. To ještě nebudu muset furt k doktorům. A děti budou mít radost, že můžou bejt samy v Praze.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    hodne me uklidnuje a tesi a motivuje, ze po vsech tech doktorech a razitkach a formularich a telefonatech se mnou lidi z armady ceske republiky mluvej a pisou jako "my", ze uz se "mnou" pocitame:)
    1KA
    1KA --- ---
    Pomalu zjišťuji, že čím míň se o něco snažím ve vztazích, tím víc se mi otvírají dveře. Je to příjemný, nenucený a svobodný. Na starý kolena si uvědomuju,Že jsou věci mezi nebem a zemí, které nezměním, ale když vše nechám plavat a být, vznikne prostor, ve kterém mi je velmi dobře, pro tu hravost a svobodomyslnost. Nechápu, proč jsem se toho vždycky tak bala, vždyť ta svoboda je to nejdůležitější na světě. Podstata všeho.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Prave jsem si nainstalovala badoo. My very first time. Asi starnu nebo co.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ACIDQA:
    FRK_R23:
    ZŠ me takto poznamenala s jatrama.. jen je cejtim tak se mi zveda zaludek.. ps ven to slo az po skole :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    WRNQ: četla jsem to z opačné strany a díky KEL jsem přemýšlela, co to kupuješ za levičáckou čočku, kterou nandaváš pravou rukou :))
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    ACIDQA: králík..máma v mých tehdejších tehdy snad devíti zavolala, ať se dojdu podívat, než ho dá na pekáč. Naskytl se mi pohled na tělíčko bez kůže s jazykem z boku úst ven a vytrestenyma očima bez víček..dobrou chuť..pokud zrovna obedvate.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ACIDQA: ja poblil rovnou soudruzku od pasu dolu. nasledne byla predvolana mama do skoly a reditelka byla dost v soku protoze ocekavala omluvu a pokoru a mama tam na ne misto kajicneho odproseni jecela jako cirkularka jestli se neposrali, ladovat do me neco z ceho je mi zjevne na bliti. jednalo se o drzkovou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam